Close
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 59.00€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο.

Close search
Αναζήτηση
BLOG

Βοήθεια, τα πόδια μου μυρίζουν!

Βοήθεια, τα πόδια μου μυρίζουν!
Εάν τα πόδια σας ιδρώνουν και σας φέρνουν… σε δύσκολη θέση υπάρχουν λύσεις και μάλιστα εύκολες! Δείτε πώς μπορείτε να αντιμετωπίσετε την κακοσμία των ποδιών ακολουθώντας καθημερινά κάποιες συνήθειες προσωπικής υγιεινής.

* Αποφύγετε να φοράτε καθημερινά ή ακόμη χειρότερα για πολλές μέρες, το ίδιο ζευγάρι παπούτσια. Προτιμήστε το υλικό τους να είναι από φυσικά υλικά που επιτρέπουν στο πόδι να αναπνέει ή εάν οι ενδυματολογική σας εμφάνιση το επιτρέπει -και κυρίως στις διακοπές-, φορέστε παπούτσια με άνοιγμα τύπου σανδάλια.

* Ένα βασικό μέτρο προστασίας από την εφίδρωση και την κακοσμία είναι η περιποίηση των ποδιών σας, η οποία πρέπει να γίνει καθημερινή ρουτίνα. Φροντίστε λοιπόν καθημερινά τα πόδια και ανάμεσα στα δάχτυλα με αποσμητική λοσιόν ή σπρέι ποδιών πριν βάλετε τα παπούτσια ή τις κάλτσες. Για πιο ολοκληρωμένη περιποίηση χρησιμοποιήστε επίσης πούδρα ποδιών, την οποία μπορείτε να εφαρμόσετε και στο εσωτερικό των παπουτσιών. Τα προιόντα αυτά εξουδετερώνουν την κακοσμία και έχουν αντιϊδρωτική δράση που διατηρεί τα πόδια στεγνά έως και 24 ώρες. Επιπλέον διαθέτουν παράγοντες που καταπολεμούν βακτήρια και μύκητες. 

8 προϊόντα θησαυρός! Δοκιμάστε τα!

*Αποσμητικό Σπρέι Ποδιών, από την DrScholl 
*Frezyderm Frezyfeet Odor Stop Spray Αποσμητικό Ποδιών
*Pharmasept Anti-Odor Shoe Spray - Αποσμητικό Spray Yποδημάτων 
*GEHWOL FUSSKRAFT Green αντιδρωτική και αναζωογονητική κρέμα ποδιών
*Αποσμητική λοσιόν Pharmasept - Tol Velvet Foot Lotion
*Uriel Υγρό Ταλκ Ποδιών
*Podia Athletes Foot Πούδρα Διπλής Προστασίας Ιδρώτας & Μύκητες
*Scholl Fresh Step Αποσμητική Πούδρα Ποδιών & Υποδημάτων.

Να θυμάστε: Πριν φορέσετε τα παπούτσια σας βεβαιωθείτε ότι τα πόδια σας είναι καθαρά! Μετά το μπάνιο στεγνώστε τα καλά και περάστε την περιοχή ανάμεσα στα δάκτυλα με ένα βαμβάκι βουτηγμένο σε λευκό οινόπνευμα (με αυτόν τον τρόπο η περιοχή αυτή θα διατηρηθεί πιο στεγνή)

* Αναζητήστε στο pharm16.gr αποσμητικούς πάτους παπουτσιών που απομακρύνουν την κακοσμία των ποδιών, έχουν δράση κατά των μυκήτων και προσφέρουν μία αίσθηση άνεσης και φρεσκάδας όλη μέρα. Οι πάτοι αυτοί μπορούν άνετα να πλυθούν στο χέρι χωρίς να χάσουν κάτι από τις ιδιότητές τους. 
Δοκιμάστε:
*Vican Carnation Footcare Super Deo Insoles Πέλματα για τα Πόδια
*Οrthomedics Stop Odour πέλμα 
*OEM Shoe Running Cushion Insoles Πάτοι Παπουτσιών 

*Βama Comfort Πέλματα Χλωροφύλλης Sanox 

* Οι πληροφορίες του άρθρου χρησιμεύουν ως συμπλήρωμα της γενικότερης ενημέρωσής σας και δεν  μπορούν να αντικαταστήσουν τις εξειδικευμένες συστάσεις και συμβουλές των ειδικών.  

Pharm 16 free shipping icon
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ Με παραγγελίες άνω των 59€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
 2112143503 8:00 - 17:00