Close
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 59.00€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο.

Close search
Αναζήτηση
BLOG

Εσείς ακόμη μετράτε προβατάκια;

Εσείς ακόμη μετράτε προβατάκια;
Αν αναλογιστούμε ότι μια σειρά από σημαντικές γνωστικές επιδεξιότητες όπως είναι ο λόγος, η μνήμη, η προσοχή, η συγκέντρωση εξαρτώνται από την καλή κατάσταση της εγκεφαλικής λειτουργίας, γίνεται σαφής η ζωογόνος αξία του ύπνου. Επίσης, ο ύπνος ενδυναμώνει το νευρικό σύστημα και φροντίζει την καλή λειτουργία των αντανακλαστικών.
Η αϋπνία ωστόσο έχει γίνει συνηθισμένη υπόθεση ταλαιπωρώντας περισσότερο τις γυναίκες στην εμμηνόπαυση, αρρώστους, ηλικιωμένους, καπνιστές. Αλλά ακόμη και μια μετακόμιση, η αλλαγή στον χώρο δουλειάς, ένα ταξίδι, μπορούν να προκαλέσουν μια ολιγοήμερη αϋπνία. Αυτού του τύπου η αϋπνία, μπορεί να διαρκέσει από λίγες νύχτες έως μερικές εβδομάδες και σταδιακά το άτομο επανέρχεται  στις κανονικές συνθήκες ύπνου καθώς απομακρύνεται η αιτία που τις προκάλεσε.

Αναζητήστε ένα χέρι βοήθειας!

Αναζητήστε στο pharm16.gr φυσικά βοηθήματα που μπορεί να αποδειχθούν πραγματικοί σύμμαχοί σας για έναν ήρεμο και ξεκούραστο ύπνο και φυσικά ακολουθήστε τις συμβουλές μας στο άρθρο μας εδώ! Παράλληλα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε  φυσικά συμπληρώματα, αφεψήματα από βότανα ή μεταλλικά ιχνοστοιχεία (όπως χαμομήλι, βαλεριάνα, μαγνήσιο κ.ά.) καθώς και εξειδικευμένες φόρμουλες.

Σας προτείνουμε:

Intermed Solumag Night για την Αϋπνία, 15 φιαλίδια x 10ml Χάρη στο μοναδικό συνδυασμό μελατονίνης και μαγνησίου βοηθά ώστε να μειωθεί ο χρόνος έλευσης του ύπνου, συμβάλλοντας στη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος και στη μείωση της κόπωσης.

WinMedica Valetonina Long Sirc Νέο συμπλήρωμα διατροφής με τον πρωτοποριακό συνδυασμό Μελατονίνης και Βαλεριάνας για τη φυσική αντιμετώπιση της αϋπνίας και του jet lag.

Natureactive Seriane Melatonine, 20 sticks Ενας πρωτότυπος συνδυασμός ειδικά σχεδιασμένων συστατικών, που περιλαμβάνουν μελατονίνη, εκχύλισμα Griffonia simplicifolia και βιταμίνη Β6.

Forte Pharma Melatonine 1000 - Μελατονίνη, 30 Δίσκια. Η μελατονίνη είναι μια ορμόνη που παράγεται από τον εγκέφαλο και βοηθά τον οργανισμό στη ρύθμιση του ύπνου. Η σύνθεση και έκκριση της μελατονίνης στον εγκέφαλο, ενεργοποιούνται από το σκοτάδι και απενεργοποιούνται από το φως. Το γεγονός αυτό δείχνει ότι η ορμόνη εμπλέκεται στον εικοσιτετράωρο ρυθμό του ανθρώπινου οργανισμού και στη ρύθμιση διαφόρων σωματικών λειτουργιών.

Lanes NightAde 90 lozenges  Συμπλήρωμα διατροφής με μελατονίνη που σε ένα μόνο δισκίο παρέχει την απαιτούμενη ποσότητα μελατονίνης (1mg) που έχει αποδειχθεί ότι συμβάλλει στη μείωση του χρόνου που χρειάζεται κάποιος για να κοιμηθεί ενώ χάρη στην καινοτομική μορφή του σε υπογλώσσια δισκία που διαλύονται γρήγορα.

Galenica Aquilea Sueno Δισκίο δύο στιβάδων, ειδικά σχεδιασμένο ώστε τα συστατικά του να απελευθερώνονται όπως χρειάζονται. Η πρώτη στοιβάδα απελευθερώνεται γρήγορα συμβάλλοντας στην μείωση του χρόνου που χρειαζόμαστε για να αποκοιμηθούμε, ενώ η δεύτερη στοιβάδα απελευθερώνεται σταδιακά κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Novapharm Igactive Sweet Dreams 30 Soft Gels Συμπλήρωμα Διατροφής με μελατονίνη, η οποία συμβάλλει στη μείωση του χρόνου που χρειάζεται κανείς για να κοιμηθεί.

Health Aid Tranquil (Magnolia, Valerian & St Johns Wort Complex) capsules 30s Η σύνθεσή του περιέχει βότανα, τα εκχυλίσματα των οποίων μπορούν να σας βοηθήσουν στις καταστάσεις νευρικότητας και υπερέντασης.

Να θυμάστε: Όταν υπάρχει χρόνιο πρόβλημα και η αυπνία σας κρατάει ξύπνιους τα περισσότερα βράδια, όταν γεμάτοι απελπισία βλέπετε τις ώρες να διαδέχονται η μια την άλλη, τότε χρειάζεται να αναζητήσετε ιατρική βοήθεια. Η συνεχής κόπωση από την έλλειψη ύπνου, κάνει τον άνθρωπο αδύναμο να αντιμετωπίσει την καθημερινότητα. Συνεπώς γίνεται επιτακτική η ανάγκη λήψης άμεσων μέτρων για την αποκατάσταση του ύπνου.
 
* Οι πληροφορίες του άρθρου χρησιμεύουν ως συμπλήρωμα της γενικότερης ενημέρωσής σας και δεν  μπορούν να αντικαταστήσουν τις εξειδικευμένες συστάσεις και συμβουλές των ειδικών.  Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ισορροπημένης δίαιτας και δεν προορίζονται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Εάν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή έχετε κάποια πάθηση συμβουλευτείτε τον γιατρό σας πριν από τη λήψη τους
Pharm 16 free shipping icon
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ Με παραγγελίες άνω των 59€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
 2112143503 8:00 - 17:00