Close
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 59.00€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο.

Close search
Αναζήτηση
BLOG

Πόσα ξέρεις για τα τεστ ανίχνευσης Κορονοϊού;

Πόσα ξέρεις για τα τεστ ανίχνευσης Κορονοϊού;
Είναι γρήγορα, αφού έχεις αποτέλεσμα σε λίγα λεπτά, διαθέτουν πιστοποιήσεις, σίγουρα όμως δεν υποκαθιστούν τη διάγνωση του γιατρού. Γνωρίστε τα ταχέα τεστ ανίχνευσης του νέου κορονοϊού COVID-19. Πρόκειται για τεστ αντισωμάτων και ουσιαστικά για ανοσοχρωματογραφική δοκιμασία ταχείας ποιοτικής ανίχνευσης του COVID-19 που γίνονται σε δείγμα ολικού αίματος, ορού ή πλάσματος. Μοιάζουν με τα κατ’ οίκον τεστ εγκυμοσύνης και απαιτούν λίγα λεπτά για να βγει το αποτέλεσμα. Διαχωρίζουν δύο είδη αντισωμάτων, τα IgG και τα IgM, αλλά ποιοτικά και όχι ποσοτικά. Συγκεκριμένα, τα τεστ αυτά ανιχνεύουν τα αντισώματα M και G κατά του Covid 19.
Τα Αντισώματα M: Αναπτύσσονται στο αίμα μόλις ο ασθενής προσβληθεί από τον ιό. Το αποτέλεσμα επέρχεται σε 10-14 ημέρες μετά την μόλυνση. Η παρουσία του τύπου αντισωμάτων M υποδηλώνει ότι η νόσος είναι ενεργή και μπορεί να μεταδοθεί.
Τα Αντισώματα G: Αναπτύσσονται στο αίμα του ασθενούς κατά την ύφεση μετά από 10 ημέρες μετά την μόλυνση και παραμένουν στο αίμα του ασθενούς για άγνωστο χρονικό διάστημα. Η παρουσία του τύπου αντισωμάτων G υποδηλώνει πως το άτομο έχει προσβληθεί από τον ιό, αλλά έχει ιαθεί και δεν μεταδίδει την νόσο.
 
ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ:
  • Γρήγορη ερμηνεία των αποτελεσμάτων (υπό κανονικές συνθήκες, τα αποτελέσματα μπορούν να παρατηρηθούν εντός 10-15 λεπτών)
  • Απλή και βολική λειτουργία
  • Εύκολη, αξιολόγηση αποτελεσμάτων (σε κάθε περίπτωση πρέπει να ενημερώνετε το γιατρό σας)
  • Εχουν αριθμό κοινοποίησης στον ΕΟΦ, πιστοποίηση CE Mark και FDA approval.
ΠΟΤΕ & ΠΩΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ:
Η δοκιμή του τεστ μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη διάγνωση της νόσου λοίμωξης από τον COVID-19
Η διαδικασία είναι απλή!

Τα τεστ αυτά συνήθως αποτελούνται  από ένα πλακίδιο, ένα διάλυμα αντιδραστηρίου και μια πιπέτα. Γίνεται τρύπημα με σκαρφιστήρα στο δάκτυλο και συλλογή δείγματος αίματος. Στη συνέχεια τοποθέτηση 2-3 σταγόνων
αίματος στην υποδοχή του τεστ και σε 10 έως 15 λεπτά εμφάνιση αποτελεσμάτων. 
Σύμφωνα με τους ειδικούς τα αρνητικά αποτελέσματα, ακόμη και από ένα πολύ ευαίσθητο τεστ, δεν μπορούν να αποκλείσουν τη μόλυνση, κυρίως σε άτομα με τυπικά συμπτώματα και προηγούμενη έκθεση στο νέο κορονοϊό. Γι' αυτό και συστήνουν να επαναλαμβάνεται το τεστΣε κάθε περίπτωση θα πρέπει πάντα να ενημερώνετε το γιατρό

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΑ ΝΕΑ ΤΕΣΤ ANIXNEYΣΗΣ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ στο Pharm16.gr
1. 
Nadal Test Ανίχνευσης Κορονοϊού COVID-19 IgG/IgM Αντισωμάτων
Η συσκευασία περιλαμβάνει: 10 Κασέτες Δοκιμής NADAL COVID 19 IgG/IgM, 10 Πιπέτες μίας Χρήσης, 1 Ρυθμιστικό Διάλυμα 3ml 
      
2.            
Rapid Test Kit IgM - IgG Antibody Διαγνωστικό Τεστ COVID-19 
Το test αποτελείται από ένα πλακίδιο, ένα διάλυμα αντιδραστηρίου και μια πιπέτα. Χρησιμοποιούμε είτε τριχοειδικό αίμα από το δάκτυλο, είτε ολικό, είτε ορό, είτε πλάσμα

3.          
Wiz Biotech Rapid Test Αντισωμάτων IgG/IgM Ανιχνεύει τα αντισώματα M και G κατά του Covid 19, με ενσωματωμένη ένδειξη που επιβεβαιώνει ότι το τεστ δουλεύει σωστά.

ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ!
Βασικό κριτήριο αγοράς των γρήγορων τεστ και γενικώς των οικιακών συσκευών υγείας είναι η συνειδητοποίηση ότι δεν αποτελούν από μόνες τους κάποια θεραπεία ή απόλυτο διαγνωστικό μέσο. Έτσι, θα πρέπει πάντα παράλληλα με τη χρήση τους να ενημερώνεται και ο θεράπων ιατρός. Τα ταχέα διαγνωστικά τεστ για τον covid-19, μπορούν να ανιχνεύσουν τον ιό, ή τα ειδικά αντισώματα έναντι του ιού, όμως δεν υποκαθιστούν την ιατρική διάγνωση, ενώ η χρήση τους πρέπει να γίνεται σύμφωνα με τις οδηγίες που δίνει ο κατασκευαστής.

* Οι αναφερόμενες πληροφορίες στοχεύουν αποκλειστικά στην ενημέρωση σας και δεν αποτελούν προτάσεις για πρόληψη ή θεραπεία νοσηρών καταστάσεων χωρίς την έγκριση του γιατρού, ούτε υποκαθιστούν τις συμβουλές ή την αγωγή που αυτός θα υποδείξει. 
Pharm 16 free shipping icon
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ Με παραγγελίες άνω των 59€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
 2112143503 8:00 - 17:00