Close
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 59.00€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο.

Close search
Αναζήτηση
BLOG

Τι κάνουν οι ευτυχισμένοι άνθρωποι κάθε μέρα; (Α΄ Μέρος)

Τι κάνουν οι ευτυχισμένοι άνθρωποι κάθε μέρα; (Α΄ Μέρος)
Ποιες συνήθειες υιοθετεί η πλειοψηφία των ευτυχισμένων ανθρώπων; Υπάρχουν τέτοιες πρακτικές; Μην αναρωτιέστε διαβάστε παρακάτω και δείτε πώς απλώς αλλάζοντας κάποιες από τις πρωινές σας συνήθειες μπορείτε να εξασφαλίσει χαρά - επιτυχία και κυριολεκτικά να μεταμορφώσετε και τη ζωή σας!

Τα 5 + 5 πράγματα που κάνουν οι πιο ευτυχισμένοι άνθρωποι κάθε πρωί!

# 1 

Ξυπνούν ήρεμα

Εάν η καθημερινή σας πρωινή αφύπνιση ξεκινά με ήχους συναγερμού από το ξυπνητήρι, τότε μάλλον η μέρα σας αναμένεται να αρχίσει μεπερισσότερο άγχος παρά ηρεμία. Αντί λοιπόν για σειρήνες και ενοχλητικούς ήχους, επιλέξτε για να ξυπνάτε χαρούμενα με ήχους της φύσης. Προσοχή όμως μην παρασυρθείτε και πατήσετε το κουμπί της αναβολής, καθώς όπως λένε οι ειδικοί, υπάρχει κίνδυνος όταν σηκωθείτε να νιώθετε νωθρότητα, ή ακόμη χειρότερα, μπορεί η συνεχής αναβολή να σας βυθίσει σε λήθαργο! Τηρώντας σταθερές ώρες ύπνου και αφύπνισης και εφαρμόζοντας τους κανόνες μιας καλής υγιεινής ύπνου, μπορείτε να εκπαιδεύσετε το σώμα σας να ξυπνά χωρίς αυτά τα επιπλέον 10 ή 15 λεπτά στο κρεβάτι.

Αναζητήστε στο Pharm16.gr φυσικά βοηθήματα που μπορεί να αποδειχθούν πραγματικοί σύμμαχοί σας για έναν ήρεμο και ξεκούραστο ύπνο. Παράλληλα, ενημερωθείτε εδώ για συμπληρώματα, αφεψήματα από βότανα ή μεταλλικά ιχνοστοιχεία (όπως χαμομήλι, βαλεριάνα, μαγνήσιο κ.ά.) καθώς και εξειδικευμένες φόρμουλες που μπορεί να βοηθήσουν. Και βέβαια ανακαλύψτε δεκάδες άρθρα για τον ύπνο εδώ

# 2

Δεν πιάνουν αμέσως κινητό, υπολογιστή ή άλλες ηλεκτρονικές συσκευές!

Ένας άλλος τρόπος για να ξεκινήσετε το πρωινό σας σωστά είναι να αντισταθείτε στην παρόρμηση να πιάσετε το κινητό, να μπείτε στα email, στα κοινωνικά δίκτυα κλπ. Οι  πιο ευτυχισμένοι άνθρωποι προτιμούν να κάνουν «ψηφιακή αποτοξίνωση» το πρωί. Μ΄αυτόν τον τρόπο ξεκινούν τη μέρα με δικούς τους όρους, χωρίς να επηρεάζονται ειδοποιήσεις, απαιτήσεις ή συχνά, ακόμη κι επικρίσεις!

# 3

Αφιερώνουν χρόνο σε κάτι που τους φέρνει χαρά!

Μπορείτε πριν κάνετε οτιδήποτε άλλο να ασχοληθείτε έστω για λίγα μόλις λεπτά με κάτι που σας ευχαριστεί όπως π.χ., να ασχοληθείτε με τα λουλούδια σας ή να ατενίσετε τον κόσμο από το παράθυρο. Γενικώς να αφιερώνετε χρόνο σε οποιαδήποτε δραστηριότητα σας φέρνει χαρά.

# 4

Επικεντρώνονται στον εαυτό τους

Η έρευνα δείχνει ότι η εξάσκηση της επίγνωσης και της ευγνωμοσύνης μπορεί να οδηγήσει σε καλύτερη ψυχική υγεία και υψηλότερα επίπεδα ικανοποίησης από τη ζωή. Γι΄αυτό και πολλοί άνθρωποι νιώθουν χαρά και πληρότητα με μια απλή κίνηση: πριν ξεκινήσουν το πρόγραμμα της ημέρας και πριν ακόμη αναλογιστούν τις υποχρεώσεις της, αφιερώνουν λίγο χρόνο για να επικεντρωθούν στον εαυτό τους. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει μερικά λεπτά διαλογισμού ή απλώς ήπιας αναπνοής ή μπορεί να αναλογιστούν για λίγα λεπτά πράγματα, ανθρώπους και καταστάσεις που τους κάνουν να νιώθουν ευτυχία, χαρά και ευγνωμοσύνη.

Χρειάζεστε περισσότερους συμμάχους για να διώξετε της ένταση; Ανακαλύψτε στο Pharm16.gr πλήθος φυσικών συμπληρωμάτων για την αντιμετώπιση του άγχους αλλά και προϊόντων που συμβάλλουν ευρύτερα στην ηρεμία και την καλή ψυχολογική κατάσταση!

# 5

Αφιερώνουν χρόνο για άσκηση

Η άσκηση -είτε πρόκειται για γρήγορο περπάτημα, γιόγκα, είτε για πλήρη προπόνηση, μπορεί να βοηθήσει στην απελευθέρωση ενδορφινών και ντοπαμίνης, χημικές ουσίες του εγκεφάλου που μειώνουν τα επίπεδα του στρες και ενισχύουν φυσικά τη διάθεσή σας. Στην πραγματικότητα, μια μελέτη του 2021 που δημοσιεύθηκε στο Frontiers in Psychology διαπίστωσε ότι οι συνήθειες άσκησης αποτελούν βασικό δείκτη ευτυχίας, ικανοποίησης από τη ζωή και αυτοεκτίμησης. Συγκεκριμένα οι συμμετέχοντες στην έρευνα μετά από τέσσερις εβδομάδες άσκησης, ένιωσαν ικανοποίηση από τη ζωή και ευτυχία.

Μην ξεχνάτε! Στο Pharm16.gr μπορείτε να βρείτε προϊόντα ειδικά σχεδιασμένα για εσάς που γυμνάζεστε ή θέλετε να βάλετε περισσότερη κίνηση στη ζωή σας!  Πρόκειται για προϊόντα που μπορούν να σας διευκολύνουν να πετύχετε τους στόχους σας αλλά και να σας χαρίσουν επιπλέον ευεξία ανακουφίζοντας π.χ., μυες και αρθρώσεις. Κι ακόμη:
* ανατομικά βοηθήματα
* βιταμίνες και συμπληρώματα διατροφής 
* προϊόντα κρυοθεραπείας και θερμοθεραπείας



ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΑΥΡΙΟ το Β' Μέρος του αφιερώματός μας
... με τις υπόλοιπες 5 συνήθειες με τις οποίες ξεκινούν τη μέρα τους οι ευτυχισμένοι άνθρωποι και... γίνετε ένας από αυτούς!

Πηγές:
Relationships between Mindfulness, Purpose in Life, Happiness, Anxiety, and Depression: Testing a Mediation Model in a Sample of Women - PMC (nih.gov)
The effects of gratitude and kindness on life satisfaction, positive emotions, negative emotions, and COVID‐19 anxiety: An online pilot experimental study - PMC (nih.gov)
Elevating Subjective Well-Being Through Physical Exercises: An Intervention Study - PMC (nih.gov)
Nurtured by nature (apa.org)

* Οι αναφερόμενες πληροφορίες στοχεύουν αποκλειστικά στην ενημέρωση σας και δεν αποτελούν προτάσεις για πρόληψη ή θεραπεία νοσηρών καταστάσεων χωρίς την έγκριση του γιατρού, ούτε υποκαθιστούν τις συμβουλές ή την αγωγή που αυτός θα υποδείξει. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν υποκαθιστούν την ισορροπημένη διατροφή. Ενημερωθείτε από κάποιον ειδικό υγείας ιατρό ή φαρμακοποιό για την ορθολογική χρήση τους. Εάν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή έχετε κάποια πάθηση συμβουλευτείτε τον γιατρό σας πριν από τη λήψη τους.

Pharm 16 free shipping icon
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ Με παραγγελίες άνω των 59€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
 2112143503 8:00 - 17:00