Close
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 59.00€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο.

Close search
Αναζήτηση
BLOG

10 συνταγές για υγιεινά smoothies! Η απόλαυση... πίνεται!

10 συνταγές για υγιεινά smoothies! Η απόλαυση... πίνεται!
Είναι απολαυστικά και δροσιστικά, καταναλώνονται ευχάριστα, βοηθούν στην ενυδάτωση του οργανισμού και φυσικά αποτελούν έναν απολαυστικό τρόπο για να προσλαμβάνετε περισσότερα διατροφικά συστατικά από φρούτα, λαχανικά γαλακτοκομικά… Ο λόγος για τα smoothies!

Τι περιμένετε λοιπόν;
Προμηθευτείτε διάφορα φρούτα, βάλτε τα στο ψυγείο ή ακόμη καλύτερα στην κατάψυξη – παγωμένα τα smoothies γίνονται πιο δροσερά αλλά και κρεμώδη- χτυπήστε τα σε μπλέντερ με γιαούρτι (ή γάλα ή χυμό) και παγάκια και... απολαύστε το πιο απολαυστικό smoothie, που όχι μόνο θα ικανοποιήσει την επιθυμία σας για γλυκό αλλά, εάν το ετοιμάσετε με τα σωστά υλικά, θα έχει και μικρή περιεκτικότητα σε λιπαρά!

Το μυστικό;

Η παρασκευή των smoothies δεν γίνεται με βάση συνταγές, αναλογίες και κανόνες συνδυασμών! Ετσι λοιπόν μπορείτε να αφήσετε ελεύθερη τη φαντασία σας  και να χρησιμοποιήσετε κι άλλα υλικά όπως πρωτεΐνη σε σκόνη, γάλα αμυγδάλου ή καρύδας, παγωτό, κακάο, ταχίνι, στέβια ή γλυκαντικές ύλες, ακόμα και καφέ!

Πιείτε τα στην υγειά σας! 

Σερβίρετε σε μεγάλο ποτήρι και απολαμβάνετε, χωρίς όμως υπερβολές –μην καταναλώνετε περισσότερα από ένα την ημέρα! Η συμβουλή που δίνουν οι διαιτολόγοι είναι να αντικαταστήσετε με smoothie ένα σνακ ή ένα γλυκό.

10 ιδέες για Υγιεινά & διαιτητικά Smoothies

Θέλετε γρήγορη ενίσχυση των ενεργειακών αποθεμάτων σας και μυϊκή τόνωση ύστερα από τη γυμναστική, την κολύμβηση ή ακόμη και έπειτα από  έντονη σωματική εργασία;  Ή μήπως χρειάζεστε αποτοξίνωση; Ό,τι κι αν επιθυμείτε έχουμε... επιλογές!

1/ Για μετά την άσκηση Μπανάνα + βατόμουρα + γιαούρτι στραγγιστο 0%+ χυμός μήλου + χυμός πορτοκαλιού + μέλι.
2/ Για αποτοξίνωση Πράσινο μήλο + καρότο + κεφίρ + στέβια + νιφάδες βρώμης + κανέλα
3/ Για καύση λίπους Βατόμουρα + γάλα + στέβια + κακάο σκόνη
4/ Για αναζωογόνηση Καρπούζι + πεπόνι + χυμό λεμονιού + βανιλλίνη ή βανίλια + μέλι + γιαούρτι στραγγιστό 0%
5/ Για ενέργεια & ενυδάτωση Σταφύλι + σύκο + ακτινίδιο + βατόμουρα ή μύρτιλα καταψυγμένα + χυμο πορτοκαλιού + γάλα αμυγδάλου
6/ Για χαλάρωση και ανεβασμένη διάθεση Μπανάνα + γάλα + μέλι + παγάκια από χυμό πορτοκαλιού + κανέλα σκόνη

Θέλετε κι άλλους γευστικούς συνδυασμούς;

7/ Αποξηραμένα δαμάσκηνα + αποξηραμένα μύρτιλα + μπανάνα + ροδάκινο + μέλι + γάλα
8/ Γάλα 0% + 2 κουταλάκια σκόνη σοκολάτα + μπανάνα+ ταχίνι
9/ Μπανάνα + ροδάκινο + γάλα 0%+ 1 κουταλάκι στιγμιαίος καφές
10/ Καρότο + χυμός καρότου+ χυμός μήλου + μπανάνα + γιαούρτι 2%

Να θυμάστε ότι τα smoothies δεν υποκαθιστούν την κατανάλωσης των αυτούσιων φρούτων και δεν επιτρέπεται να κάνουμε υπερβολές στην κατανάλωσή τους!
 

Οι σύμμαχοί σας στο pharm16.gr 

Γυμνάζεστε; Βρείτε ό,τι χρειάζεστε για δώσετε ένα Βoost ενέργειας & Ενυδάτωσης στον οργανισμό μετά την άσκηση εδώ. Επιλέξτε πρωτεΐνη το απαραίτητο εφόδιό σας στην άσκηση εδώ. Και ενισχύστε τον οργανισμό με περισσότερες δόσεις ενέργειας και δύναμης εδώ!  
Θέλετε να κάνετε αποτοξίνωση; Βρείτε εδώ όλα τα προϊόντα που θα σας βοηθήσουν να πετύχετε το στόχο σας!

* Οι πληροφορίες του άρθρου χρησιμεύουν ως συμπλήρωμα της γενικότερης ενημέρωσής σας και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τις εξειδικευμένες συστάσεις και συμβουλές των ειδικών. 

Pharm 16 free shipping icon
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ Με παραγγελίες άνω των 59€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
 2112143503 8:00 - 17:00