Close
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 59.00€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο.

Close search
Αναζήτηση
BLOG

12 στόχοι ζωής για το 2024 που μπορείς να τους πετύχεις!

12 στόχοι ζωής για το 2024 που μπορείς να τους πετύχεις!
Κάντε το 2024 τη χρονιά σας με στόχους που θα σας βοηθήσουν να είστε και να νιώθετε καλύτερα. Ποιοι μπορεί να είναι αυτοί οι στόχοι και πώς μπορούν να σας βοηθήσουν να χτίσετε μια υγιή, ευτυχισμένη ζωή; Απλώς διαβάστε παρακάτω!

Για πολλούς ανθρώπους, η έναρξη του νέου έτους σηματοδοτεί μια νέα αρχή, μια ευκαιρία να κάνουν απολογισμό της προηγούμενης χρονιάς, να προβληματιστούν για τη ζωή τους και να σκεφτούν πού θα ήθελαν να βρίσκονται στο μέλλον. Όχι δεν μιλάμε για μη ρεαλιστικούς στόχους, ούτε και για καταναγκασμούς που συνοδεύονται από «πρέπει» και «απαιτείται», αλλά για στόχους εντελώς εφικτούς, που δεν αναστατώνουν τον τωρινό τρόπο ζωής σας! Απλώς κάνουν χώρο για τη σταδιακή προσθήκη νέων συνηθειών που θα σας κάνουν να νιώσετε υπέροχα με τον εαυτό σας.

1.    Ξεκινήστε τώρα ένα ημερολόγιο ευγνωμοσύνης

Πρόκειται για μια αποδεδειγμένα, αποτελεσματική «άσκηση» που θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε την ψυχική και σωματική σας ευεξία και θα επαναφορτίσει τις «ψυχικές» μπαταρίες σας. Και δεν χρειάζεται να αφιερώσετε πολύ χρόνο. Απλώς καταγράψτε καταστάσεις, ανθρώπους και γεγονότα για τα οποία είστε ευγνώμονες. Μόνο λίγα λεπτά την ημέρα μπορούν να κάνουν όλη τη διαφορά.

2. Αφιερώστε χρόνο σε αυτούς που αγαπάτε, έστω κι αν είναι μακριά

Με την πολυάσχολη καθημερινότητα, μπορεί να είναι δύσκολο να αφιερώσετε πολύ χρόνο στους αγαπημένους σας, ειδικά εάν ζουν μακριά σας ή έχουν κι εκείνοι φορτωμένα προγράμματα. Αλλά φέτος, κάντε μια συνειδητή προσπάθεια προγραμματίζοντας συναντήσεις για να πείτε να νέα σας! Μπορείτε π.χ. να οργανώνετε ένα οικογενειακό δείπνο έστω μια φορά το μήνα ή απλώς να αφιερώσετε χρόνο μια φορά την εβδομάδα σε μια προγραμματισμένη βιντεοκλήση για να πείτε τα νέα σας!

3. Φέτος κλείστε το στρες έξω από το σπίτι!

Επιστρέφοντας στο σπίτι σας σας, στο καταφύγιό σας μην αφήνετε χώρο στο στρες να περάσει μαζί σας το κατώφλι. Ευχολόγια θα πείτε όταν μέσα στη γεμάτη ένταση καθημερινότητα συμβάνουν απρόβλεπτα γεγονότα. Η συμβουλή μας είναι εάν δεν μπορείτε να κάνετε αλλιώς τουλάχιστον φροντίστε να διατηρήσετε το έλεγχο των καταστάσεων τηρώντας όσο μπορείτε μια πιο θετική στάση ζωής. Επενδύστε σε φυσικά αγχολυτικά με μεγάλη αποτελεσματικότητα! Ναι η φύση κρύβει στη φαρέτρα της πολλά όπλα για την ανακούφιση από το άγχος. Σύμφωνα με έρευνες, οι διαταραχές της διάθεσης σχετίζονται με το γνωστό σε όλους μας πια οξειδωτικό στρες. Κατά συνέπεια όταν δεν λαμβάνουμε επαρκή αντιοξειδωτικά μέσα από τη διατροφή μας οι διαταραχές αυτές πυροδοντούνται και μας ταλαιπωρούν όλο και πιο συχνά. Ισχυρά φυσικά αντιοξειδωτικά αποτελούν το σαφράν και η κουρκουμίνη, τα οποία, όταν υποστούν την κατάλληλη επεξεργασία για να μπορούν να απορροφηθούν επαρκώς από τον οργανισμό και τελικά να δράσουν, συμβάλλουν στη χαλάρωση και στη βελτίωση της διάθεσης.  Ανακαλύψτε στο Pharm16.gr το Solumag Saffron Curcumin Συμπλήρωμα Διατροφής της Intermed για τη Διατήρηση της Θετικής Διάθεσης με Μαγνήσιο, Κουρκουμίνη & Σαφράν σε φακελάκια που διαλύετε σε νερό.

4. Δημιουργήστε έναν καλύτερο προϋπολογισμό

Κάντε έναν πρόχειρο -εφικτό- προϋπολογισμό από την αρχή της χρονιάς που θα λειτουργεί για εσάς και στη συνέχεια κάντε ένα σχέδιο για το πώς θα τον τηρήσετε. Επανεξετάστε τις αγοραστικές σας συνήθειες εστιάζοντας κυρίως στο  πότε και πώς ψωνίζετε πράγματα για το σπίτι και την οικογένειά σας. Μη σνομπάρετε τις προσφορές & τους διαγωνισμούς. Promo καμπάνιες και προσφορές προϊόντων, κουπόνια και πόντοι ανταμοιβής… Όλα σας δίνουν τη δυνατότητα να αγοράσετε πιο φθηνά και να αξιοποιήσετε καλύτερα τα χρήματά σας.  Επίσης συγκρίνετε τιμές, ποιότητες και ποσότητες. Εμείς εδώ στο pharm16.gr είμαστε περήφανοι που μπορούμε να σας προσφέρουμε πάντα τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν στην καλύτερη τιμή, σε προσφορά ή ακόμη και με επιπλέον ποσότητα ως δώρο.

5. Καθαρίστε το χώρο σας – Eλευθερώστε τη σκέψη!

Εάν επικρατεί χάος στο σπίτι, το πιθανότερο είναι να επικρατεί χάος και στη σκέψη σας! Κρατώντας το σπίτι σας τακτοποιημένο νιώθετε χαλάρωση, ηρεμία και έτοιμοι να στοχαστείτε λύσεις, διεξόδους και νέες στρατηγικές! Δεν απαιτείτε να ξοδέψετε ατέλειωτο ώρες τα Σαββατοκύριακα. Το μόνο που χρειάζεται είναι σωστή οργάνωση. Δημιουργήστε λοιπόν μια λίστα με τις δουλειές της εβδομάδας που θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε το σπίτι σε καλή κατάσταση και τακτοποιημένο!
Ανακαλύψτε εδώ τα πιο αποτελεσματικά απορρυπαντικά για το σπίτι και το πλύσιμο των ρούχων! Κι ακόμη ενημερωθείτε εδώ για τις απίστευτες ιδιότητες του λεμονιού στον καθαρισμό κι όχι μόνο, του σπιτιού.

6. Μην το παρακάνετε με τα τσιγάρα, τα ποτά και τα ξενύχτια

Τα τσιγάρα είναι εξαιρετικά επιβλαβή για την υγεία σας, ιδιαίτερα για τους πνεύμονές σας. Υπάρχουν όμως πολλοί τρόποι που θα σας βοηθήσουν να εγκαταλείψετε τη βλαβερή αυτή συνήθεια και να γίνετε πρώην καπνιστές! Διαβάστε το άρθρο μας εδώ και βρείτε τις λύσεις που σας ταιριάζουν. Επίσης δεν χρειάζεται να ταυτίζετε τη διασκέδαση μόνο με το ποτό. Εν ολίγοις δεν είναι να ανάγκη να πίνετε για να διασκεδάσετε - οπότε γιατί να μην κάνετε φέτος την αρχή; Περιορίστε το ποτό στις εξόδους σας αλλά και στο σπίτι, ακολουθήστε την αρχή του μέτρου και να είστε σίγουροι ότι κάτι τέτοιο μπορεί να βοηθήσει στη βελτίωση της διάθεσης, του ύπνου, της επιδερμίδας και του ανοσοποιητικού σας συστήματος. Επιπλέον, θα σας βοηθήσει επίσης να εξοικονομήσετε χρήματα μακροπρόθεσμα.




Price Drop Icon
Aquilea Enrelax Valeriana 300mg για Ηρεμία σε Περιόδους Άγχους 48 Κάψουλες
ΠΤΩΣΗ ΤΙΜΗΣ
-3%
1059 Πόντοι
Π.Λ.Τ. 14.90€
ΧΑΜ. ΤΙΜΗ 30 ΗΜ. 10.85€
10.59€






ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΥΡΙΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ 6 ΣΤΟΧΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΎΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟ 2024!
Pharm 16 free shipping icon
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ Με παραγγελίες άνω των 59€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
 2112143503 8:00 - 17:00