Close
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 59.00€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο.

Close search
Αναζήτηση
BLOG

Φέτος θα αρχίσω γυμναστική & δεν θα τη σταματήσω!

Φέτος θα αρχίσω γυμναστική & δεν θα τη σταματήσω!
Τα οφέλη της άσκησης είναι πολλά και σίγουρα αξίζει να την εντάξετε στην καθημερινότητά σας. Για να ξεπεράσετε όλους τους ενδοιασμούς, τις δικαιολογίες  και τις αναβολές, δεν έχετε παρά να υιοθετήσετε τις συμβουλές μας!

8 τρόποι για να αρχίσετε άμεσα

  1. Το πρώτο και σημαντικό βήμα είναι να επιλέξετε ποιο είναι το είδος της άσκησης που σας ταιριάζει αλλά και σας αρέσει περισσότερο. Μην πιέζετε τον εαυτό σας να ξεκινήσει κάτι κοπιαστικό ή δύσκολο αν κάτι τέτοιο αισθάνεστε εξαρχής. Και φυσικά αντισταθείτε σε ό,τι σας φαίνεται βαρετό.
  2. Μην επιλέγετε γυμναστήριο που βρίσκεται μακριά από το σπίτι ή στο γραφείο σας. Είναι σχεδόν σίγουρο ότι η απόσταση και μόνο που πρέπει να διανύσετε θα σας αποθαρρύνει.
  3. Μην ξεκινήσετε μόνοι αλλά, προτιμότερο, με παρέα! Έτσι έχετε περισσότερες πιθανότητες να τηρήσετε το πρόγραμμά σας μιας και θα υπάρχει πάντα κάποιος/α δίπλα σας να σας παρακινεί και να σπάει το φράγμα, της… αναβλητικότητας ή και της τεμπελιάς σας –κι αυτός ο/η κάποιος/α μπορεί να είναι φίλος, συγγενής, συνάδελφος!
  4. Αν προτιμάτε τη λύση της γυμναστικής στο σπίτι, τότε επενδύστε στην αγορά ενός καλού οικιακού οργάνου γυμναστικής. Η αγορά αυτή θα είναι επένδυση στον εαυτό σας! Βέβαια το ιδανικό θα είναι να συνδυάσετε την αγορά σας και με την ταυτόχρονη εγγραφή σας στο γυμναστήριο!
  5. Μην ξεχνάτε ότι η γυμναστική πρέπει να είναι για εσάς διασκέδαση κι όχι «πρωταθλητισμός»!  Μην βάζετε στόχους του τύπου «πρέπει να κάνω τόσες επαναλήψεις» ή «πρέπει να γυμνάζομαι  1 ώρα κάθε μέρα»! Απλά κάντε το κέφι σας, «ξεσκουριάστε» ιδρώνοντας λίγο παραπάνω, αλλά αφήστε στην άκρη τα «πρέπει», την πίεση και το άγχος των επιδόσεων.
  6. Ακολουθήστε το δικό σας ρυθμό. Τις πρώτες μέρες τουλάχιστον, μην πιέζετε υπερβολικά το σώμα σας και φυσικά μην ξεπερνάτε τα όρια σας.
  7. Προσθέστε τη γυμναστική στο πρόγραμμά σας σαν μια τακτική ρουτίνας! Προσπαθήστε να γυμνάζεστε τακτικά την ίδια ώρα, τις ίδιες ημέρες, στον ίδιο τόπο. Αλλά με μια προϋπόθεση: Θα πρέπει το πρόγραμμά σας ή οι ασκήσεις σας να είναι διαφορετικές κάθε φορά ή ίδιες αλλά με κάποιο διαφορετικό τρόπο, για να μην βαρεθείτε!
  8. Μην περιμένετε θαύματα από την πρώτη φορά και φυσικά μην απογοητεύεστε από την πρώτη δυσκολία. Να θυμάστε ότι τα αποτελέσματα της γυμναστικής δεν φαίνονται από τη μια μέρα στην άλλη. Χρειάζεται να έχετε υπομονή, επιμονή και το αποτέλεσμα θα σας αποζημιώσει.
Pharm 16 free shipping icon
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ Με παραγγελίες άνω των 59€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
 2112143503 8:00 - 17:00