Close
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 59.00€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο.

Close search
Αναζήτηση
BLOG

5 ρούχα που δεν πρέπει ποτέ να φοράς στο αεροπλάνο!

5 ρούχα που δεν πρέπει ποτέ να φοράς στο αεροπλάνο!
Ταξιδεύετε με αεροπλάνο; Υπάρχουν ορισμένα ρούχα και αξεσουάρ που δεν πρέπει να φοράτε εάν φυσικά δεν θέλετε να σας καθυστερήσουν στην ασφάλεια του αεροδρομίου. Πριν σχεδιάσετε λοιπόν το ντύσιμό σας, διαβάστε παρακάτω!

Ποια ρούχα δεν πρέπει να φοράτε όταν περνάτε από την ασφάλεια του αεροδρομίου;

#01 Σαγιονάρες τύπου flip flop ή σανδάλια

Τα σανδάλια και οι σαγιονάρες δεν ενδείκνυνται για ταξίδι καθώς είναι πολύ εύκολο να συμβεί κάποιο ατύχημα όπως να γλιστρήσετε. Επίσης εάν πρέπει να τις βγάλετε τότε εκτίθεστε και στα μικρόβια που υπάρχουν στο πάτωμα. Οι ειδικοί μάλιστα επιμένουν ότι πρέπει να φοράτε πάντα κάλτσες για να προστατεύετε τα πόδια σας - δεν ξέρετε τι άλλο μπορεί να υπάρχει σε αυτό το πάτωμα!

#02 Δύσκολα παπούτσια

Παπούτσια στενά, μπότες που εφαρμόζουν στο πόδι και δυσκολεύουν την αφαίρεσή τους, παπούτσια με αγκράφες, κορδόνια και πολύπλοκα σχέδια σας καθυστερούν και γίνεστε η αιτία να δημιουργηθεί ουρά πίσω σας! Επιλέξτε λοιπόν εύκολα παπούτσια, άνετα στο νούμερο όπως ανατομικά παπούτσια, Sneakers ή άνετες και ανατομικές μπότες που θα κρατήσουν τα πόδια σας άνετα και προστατευμένα. Και μην ξεχνάτε αυτές τις κάλτσες!

#03 Ογκώδη ρούχα, γάντια και καπέλα, κοσμήματα

Τα υπερμεγέθη ρούχα μπορεί να είναι άνετα—ειδικά αν έχετε μια μεγάλη πτήση μπροστά σας —αλλά δυστυχώς μπορεί να οδηγήσουν σε ένα μικρό χάος… ογκώδη πουλόβερ και φούτερ και άλλα ρούχα με πολλές τσέπες σας κάνουν ιδανικούς υποψήφιους για έλεγχο, για να διαπιστωθεί ότι δεν κρύβετε τίποτα. Συν ότι εάν το παντελόνι έχει πολλές τσέπες είναι περισσότερο πιθανό να έχετε ξεχάσει κάτι που θα μπορούσε να εντοπίσει η ασφάλεια, όπως κλειδιά, ένα μεταλλικό κλιπ ή ένα μικρό μπουκάλι νερό.

Μην ξεχάσετε!
Προσθέστε στη χειραποσκευή σας χρήσιμα προϊόντα που θα βοηθήσουν να απολαύσετε μια χαλαρή πτήση όπως:

Eνυδατικό στικ χειλιών! Τέλειο είναι το  Βάλσαμο Θρέψης Και Ενυδάτωσης Χειλιών Nuxe Reve De Miel Baume Levres και φυσικά το αξεπέραστο και διαχρονικό Liposan
Eνα ελαφρύ κολλύριο ή οφθαλμικές σταγόνες, ειδικά σε περίπτωση που φοράτε στην πτήση φακούς επαφής, η ξηρότητα του αέρα μπορεί να προκαλέσει μείωση παραγωγής δακρύων (ξηροφθαλμία) και ερεθισμό στα μάτια. 
* Πάρτε μαζί σας και ωτοασπίδες ( ειδικά για τα παιδιά, ιδανικές είναι οι ωτοασπίδες Quies - earPlanes - η μεταβολή της πίεσης απορροφάται από το πατενταρισμένο κεραμικό φίλτρο τους κι έτσι εξισορροπείται η πίεση και από τις δύο πλευρές του τυμπάνου).

Mείνετε συντονισμένοι για να διαβάσετε το Β' Μέρος του άρθρου μας!

Price Drop Icon
ΠΤΩΣΗ ΤΙΜΗΣ
-33%
248 Πόντοι
Π.Λ.Τ. 8.90€
ΧΑΜ. ΤΙΜΗ 30 ΗΜ. 3.65€
2.48€
Pharm 16 free shipping icon
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ Με παραγγελίες άνω των 59€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
 2112143503 8:00 - 17:00