Close
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 59.00€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο.

Close search
Αναζήτηση
BLOG

7 συστατικά για δυνατό μυαλό στις Πανελλήνιες!

7 συστατικά για δυνατό μυαλό στις Πανελλήνιες!
Η περίοδος των εξετάσεων έφτασε και οι επιδόσεις των παιδιών εξαρτώνται από την αποτελεσματικότητα του εγκεφάλου, που δουλεύει ασταμάτητα 24 ώρες το 24ώρο, ακόμα και στον ύπνο τους! Βοηθήστε τα να αντέξουν το έντονο άγχος και να ανταποκριθούν στις υψηλές απαιτήσεις για συγκέντρωση, ετοιμότητα, διαύγεια και μέγιστη πνευματική απόδοση. Δείτε τιι χρειάζονται για να πετύχουν υψηλές επιδόσεις;

Αυτήν την περίοδο λοιπόν της μεγάλης πνευματικής καταπόνησης, αλλά και της ψυχικής πίεσης, ο εγκέφαλος δουλεύει ακόμα πιο εντατικά, συνεπώς, χρειάζεται να τροφοδοτείται με ενέργεια και να εξοπλίζεται επαρκώς με θρεπτικά συστατικά που ενισχύουν την απόδοση και την καλή του λειτουργία! Ποια είναι αυτά;

7 συστατικά θησαυρός!

1.   Ακόρεστα λιπαρά οξέα: θρέφουν και προστατεύουν τα νευρικά κύτταρα ενώ παράλληλα βοηθούν και στον έλεγχο του άγχους και τη βελτίωση της διάθεσης!
Αναζητήστε τα κυρίως σε παχιά ψάρια, ελαιόλαδο, ταχίνι, ξηροί καρποί, κρόκος αβγού.

Για έξτρα ενίσχυση
Health Aid Vegan Omega 3-6-9 Συμπλήρωμα Διατροφής με Ακόρεστα Λιπαρά Οξέα για την Υγεία Καρδιάς, Κυκλοφορικού, Εγκεφάλου & Επιδερμίδας

2.   Αμινοξέα: Είναι απολύτως απαραίτητα για τη βιοσύνθεση νευροδιαβιβαστών, ουσιών που παίζουν σημαντικό ρόλο στην εύρυθμη λειτουργία του εγκέφαλου – ανάμεσά τους  ξεχωρίζει η τρυπτοφάνη, πρόδρομη ουσία της σεροτονίνης (η οποία με τη σειρά της συνδέεται με την καλή λειτουργία της μνήμης, τη μείωση του άγχους και την καλή διάθεση.
Αναζητήστε την τρυπτοφάνη σε τυριά και γενικώς σε γαλακτοκομικά, ψάρια, ζυμαρικά, όσπρια και ξηρούς καρπούς.

Για έξτρα ενίσχυση!
Health Aid BrainVit
Συμπλήρωμα Διατροφής με Βιταμίνες, Μέταλλα, Αμινοξέα, Αντιοξειδωτικά & Βότανα για Ενίσχυση της Μνήμης & Πνευματική


3.   Βιταμίνες Β: είναι οι βιταμίνες –σύμμαχοι του νευρικού συστήματος, που σημαίνει ότι προλαμβάνουν ή και μειώνουν την πνευματική κόπωση συμβάλλοντας και στην αύξηση των της ενέργειας.
Αναζητήστε τις σε δημητριακά, γαλακτοκομικά, κρέας, λαχανικά, ψάρια, όσπρια, ξηρούς καρπούς.

Για έξτρα ενίσχυση! 
Health Aid B Complex Supreme
Συμπλήρωμα Διατροφής με Σύμπλεγμα Βιταμινών Β για Διατήρηση της Υγείας του Νευρικού Συστήματος


4.   Μαγνήσιο: όλα τα καλά τα έχει το μαγνήσιο αφού συνεισφέρει στη χαλάρωση του νευρικού συστήματος (η ανεπάρκεια μαγνησίου συνδέεται με την εμφάνιση στρες και έντονου εκνευρισμού), προλαμβάνει την κόπωση και βοηθά και στην αυτοσυγκέντρωση!
Αναζητήστε το σε πράσινα λαχανικά, καρύδι, όσπρια, μπανάνες, αβοκάντο, σπανάκι, μανιτάρια, δημητριακά ολικής άλεσης, και στην μαύρη σοκολάτα.

Για έξτρα ενίσχυση!
Lamberts Magasorb,
Μαγνήσιο για την Υγεία Οστών, Νευρικού Συστήματος, Μυών Καρδιάς και Πνευμόνων


5.   Αντιοξειδωτικά: βοηθούν στην προστασία του οργανισμού από τις βλαβερές ελεύθερες ρίζες που σε περιόδους έντονου στρες, όπως οι εξετάσεις, αυξάνονται σημαντικά
Αναζητήσετε τα σε φρέσκα φρούτα και λαχανικά που καλό είναι οι υποψήφιοι φοιτητές να καταναλώνουν σε αφθονία!

Για έξτρα ενίσχυση!
Neubria Spark MEMORY
Συμπλήρωμα Διατροφής για την Μνήμη και την Πνευματική


6.   Σίδηρος: ο ρόλος του είναι σημαντικός στην οξυγόνωση και στην εύρυθμη λειτουργία του εγκεφάλου –είναι γνωστό εξάλλου ότι η έλλειψη σιδήρου για μεγάλο χρονικό διάστημα μπορεί να δημιουργήσει νευρικότητα, δυσκολίες συγκέντρωσης ακόμη και μαθησιακές δυσκολίες.
Αναζητήστε τον σε συκώτι και τα κόκκινα κρέατα (που αποτελούν πιο αφομοιώσιμες πηγές του) αλλά και σε πουλερικά, δημητριακά πρωινού, αποξηραμένα φρούτα, ξηρούς καρπούς, όσπρια, ψάρια, αβγά και σκούρα πράσινα λαχανικά.

Για έξτρα ενίσχυση!
Bionat Active Iron
25mg Συμπλήρωμα Διατροφής με Ενεργό Σίδηρο 


7.   Γλυκόζη: είναι η μοναδική πηγή ενέργειας του εγκεφάλου, δεν είναι να απορεί λοιπόν κανείς γιατί τα παιδιά που διαβάζουν τη χρειάζονται περισσότερο
Αναζητήστε την σε νιφάδες βρώμης, ψωμί, σκούρο ρύζι, ζυμαρικά, δημητριακά πρωινού ολικής άλεσης, πατάτες, όσπρια, φρούτα, λαχανικά, μέλι.

Για έξτρα ενίσχυση!
Frusano Bio Βιολογική Μπάρα Δημητριακών
με Μαύρη Σοκολάτα Χωρίς Γλουτένη 40gr


* Οι πληροφορίες του άρθρου στοχεύουν αποκλειστικά στην ενημέρωσή σας και δεν αντικαθιστούν τις εξειδικευμένες συστάσεις και συμβουλές. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν υποκαθιστούν μια ισορροπημένη διατροφή και τον υγιεινό τρόπο ζωής, ούτε προορίζονται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία νόσων. Για την επιλογή του κατάλληλου προϊόντος και την ενδεικνυόμενη χρήση του συμβουλευτείτε το γιατρό ή το φαρμακοποιό σας. 

Pharm 16 free shipping icon
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ Με παραγγελίες άνω των 59€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
 2112143503 8:00 - 17:00