Close
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 59.00€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο.

Close search
Αναζήτηση
BLOG

Πάμε σχολείο! Όσα χρειάζεται και από το νηπιαγωγείο!

Πάμε σχολείο! Όσα χρειάζεται και από το νηπιαγωγείο!
Σχολικές τσάντες, παγούρια, lunch bags, σνακ, αλλά και αντιφθειρικά προϊόντα όλα όσα χρειάζονται οι μικροί ήρωες της ζωής σας είναι εδώ και μάλιστα φέτος θα κάνετε τη διαφορά αφού με τις αγορές σας από το Pharm16.gr είναι σίγουρο ότι το πορτοφόλι σας δεν πρόκειται να αδειάσει!

Δείτε λοιπόν τι θα χρειαστεί το παιδί στο σχολείο και κάντε τις πιο έξυπνες αγορές από το Pharm16.gr! και  στις πιο ασυναγώνιστες τιμές της αγοράς! Απαραίτητη προϋπόθεση; Πριν ξεκινήσετε τις αγορές να έχετε ετοιμάσει τον κατάλογο με όλα όσα θα χρειαστεί το παιδί και είναι χρήσιμα- ειδάλλως υπάρχει περίπτωση να προμηθευτείτε τα πάντα, εκτός από τα απαραίτητα κι αυτά που έχετε πραγματικά ανάγκη!

ΤΙ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ! 


Κι ακόμη...
►Yγιεινά snacks για την ώρα τoυ διαλείμματoς 
Πρoϊόντα για την περιπoίηση και τo styling των μαλλιών - από απαλά παιδικά τζελ, λoσιόν, σπρέι και κoντίσιoνερ για εύκoλo χτένισμα, μέχρι παιδικές βoύρτσες μαλλιών και λαστιχάκια για κoριτσίστικα πρωτότυπα χτενίσματα!
► Προϊόντα για τη στοματική τους φροντίδα, τόσο απαραίτητη σε όλες τις ηλικίες!
Pharm 16 free shipping icon
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ Με παραγγελίες άνω των 59€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
 2112143503 8:00 - 17:00