Close
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 59.00€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο.

Close search
Αναζήτηση
BLOG

Dentist pass! Πώς θα πάρετε 40€ για κάθε παιδί!

Dentist pass! Πώς θα πάρετε 40€ για κάθε παιδί!
Γνωρίστε το πρόγραμμα προληπτικής οδοντιατρικής φροντίδας, Dentist Pass του Υπουργείου Υγείας για παιδιά 6 έως 12 ετών, που αφορά όλους, ανεξαρτήτως οικονομικών κριτηρίων! Δείτε που και μέχρι πότε μπορείτε να κάνετε αίτηση, τι περιλαμβάνεται στο πρόγραμμα ελέγχου αλλά και απαντήσεις στις ερωτήσεις σας!

Ποιες εξετάσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα;
Η άυλη ψηφιακή χρεωστική κάρτα 40€ αφορά στη βελτιστοποίηση της ποιότητας της προληπτικής οδοντιατρικής φροντίδας παιδιού 6 έως 12 ετών, για: 
  • έλεγχο της στοματικής υγιεινής 
  • καθαρισμό και απομάκρυνση πλακών 
  • φθορίωση 
  • παροχή οδηγιών για τη στοματική υγιεινή

Που κάνω αίτηση;
Αίτηση για να λάβετε την οικονομική ενίσχυση των 40 ευρώ, ανά παιδί μπορείτε να κάνετε στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του προγράμματος (https://vouchers.gov.gr/dentistpass) ή μέσω Κ.Ε.Π.
Αίτηση μπορείτε να υποβάλετε εφόσον: ασκείτε τη γονική μέριμνα / επιμέλεια / επιτροπεία του παιδιού, ή  παρέχετε την ασφαλιστική κάλυψη και ενεργείτε ως εκπρόσωπός του παιδιού

Δικαιούται το παιδί μου την οικονομική ενίσχυση;
Όλα τα παιδιά δικαιούνται της οικονομικής ενίσχυσης αρκεί να:
  • έχουν γεννηθεί από το 2011 έως και το 2017
  • διαμένουν νόμιμα στην ελληνική επικράτεια
  • διαθέτουν Αριθμό Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ), ή Προσωρινό Αριθμό Ασφάλισης και Υγειονομικής Περίθαλψης Αλλοδαπού (ΠΑΑΥΠΑ). 

Είναι δυσκολη η διαδικασία; Τι χρειάζεται;
Η διαδικασία είναι απλούστατη. Στην αίτησή σας θα χρειαστεί να συμπληρώσετε:
·         τους προσωπικούς σας κωδικούς πρόσβασης στο Τaxisnet 
·         τη διεύθυνση του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου (e-mail) και τον αριθμό του κινητού σας τηλεφώνου
·         τον/τους ΑΜΚΑ των ωφελούμενων παιδιών 

Μεχρι πότε μπορώ να κάνω αίτηση και μέχρι πότε μετά μπορώ να χρησιμοποιήσω την ψηφιακή χρεωστική κάρτα των 40 ευρώ/ παιδί;
Η ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ για την υποβολή αιτήσεων είναι έως την Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2023.
Η ψηφιακή χρεωστική κάρτα Dentist Pass μπορεί να χρησιμοποιηθεί για έξι (6) πλήρεις ημερολογιακούς μήνες μετά το μήνα έκδοσής της.

Υπάρχει κάποιο τηλέφωνο για να ζητήσω περισσότερες πληροφορίες;
Ναι, μπορείτε να καλείτε στην υπηρεσία Εξυπηρέτησης Κοινού τηλ.: 210-2154936, από Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00-17:00.

Χρήσιμη γνώση! Τερηδόναουλίτιδα και περιοδοντίτιδα είναι οι μεγάλοι εχθροί των δοντιών. Για να τους προλάβουμε επιμένουμε στην πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση. Που σημαίνει τακτικός έλεγχος στο οδοντίατρο, ώστε να εντοπιστούν και να αντιμετωπιστούν νωρίς τα προβλήματα και φυσικά σωστή στοματική υγιεινή.

Στο Pharm16.gr είμαστε δίπλα σας!

Κάντε έξυπνες επιλογές σε ό,τι αφορά τη στοματική σας υγιεινή, τη διατροφή και τις συνήθειες του τρόπου ζωής σας και διατηρήστε το στόμα σας υγιές από την παιδική ηλικία ως και τα βαθιά γεράματα! Αναζητήστε στο pharm16.gr κορυφαία προϊόντα για τη σωστή υγιεινή των δοντιών στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς και φυσικά ακολουθήστε τις συμβουλές μας! Να θυμάστε ότι εδώ θα βρείτε στοματικά διαλύματα ειδικά σχεδιασμένα για αντιβακτηριακή χρήση, για ούλα με πόνο και φλεγμονή, για τις περιπτώσεις ευαισθησίας, για καθημερινή προστασία,  αλλά και προϊόντα για τη φροντίδα της τεχνητής οδοντοστοιχίας, κατά της οδοντικής πλάκας, της κακοσμίας, της τερηδόνας κ.λπ. 

ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΟΜΑΤΙΚΗ ΥΓΙΕΙΝΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ!








 

 



Pharm 16 free shipping icon
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ Με παραγγελίες άνω των 59€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
 2112143503 8:00 - 17:00