Close
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 59.00€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο.

Close search
Αναζήτηση
BLOG

Εξουδετερώστε το… 99,9% των βακτηριδίων!

Εξουδετερώστε το… 99,9% των βακτηριδίων!
Δεν είναι μόνο ο κορονοϊός που απειλεί την υγεία μας! Δεκάδες ακόμη ιοί είναι εδώ! Εμείς όμως έχουμε πολύτιμους συμμάχους! Πρωτοποριακές συσκευές και προϊόντα που εξοντώνουν το 99,9% των μικροβίων με ασφάλεια!

UV Mobile Box Sterilizer Disinfection
Συσκευή Αποστείρωσης Κινητών & Μικρών Αντικειμένων


Πρόκειται για ένα αποστειρωτή που απολυμαίνει Με Υπεριώδες Φως UV σκοτώνοντας το 99,9 των μικροβίων που κρύβονται σε ρωγμές όπου δεν μπορούν να φτάσουν ακόμη και τα καθαριστικά μαντηλάκια. Δεν είναι μόνο ένας ασύρματος φορτιστής 10W για κινητά τηλέφωνα, αλλά είναι ένα κιβώτιο απολύμανσης UV με λειτουργία αρωματοθεραπείας (αρκεί να βάλετε λίγο αιθέριο έλαιο σε ειδική υποδοχή και διαχέετε ευχάριστο άρωμα για τα αντικείμενα σας ενώ απολυμαίνετε), ενώ μπορείτε ακόμη παράλληλα να φορτίσετε το τηλέφωνο. ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ : 1 Καλώδιο USB - Συσκευή Αποστείρωσης Χρώματος Μαύρου

Συσκευή Αποστείρωσης
Με Λάμπες Υπεριώδους Ακτινοβολίας

Είναι ιδανική για την απολύμανση μεγάλων επιφανειών -απλώς σαρώνετε µπρος-πίσω 5 φορές-, έχει αντιολισθητική λαβή, είναι φορητή, ώστε να μεταφέρεται εύκολα και άνετα, λειτουργεί με επαναφορτιζόμενη & φορητή µπαταρία λιθίου (2200mAh). Φορτίζεται µε USB, το μήκος κύµατος υπεριώδους ακτινοβολίας είναι 392nm. Πηγή Φωτός: UVA Yπεριώδες LED, Αριθµός LED: 30, Διάρκεια Ζωής Λάµπας: περισσότερο από 20.000 ώρες, βέλτιστη Απόσταση Αποστείρωσης: 1-5cm,Αποτελεσµατικότητα Αποστείρωσης: µέχρι και 99% και Εγγύηση: 1 έτος

Προστατευτικες θήκες για μάσκες

1/    2/  
1/ Grand Διάφανη θήκη                                  
Από μη τοξικό, άοσμο και αδιάβροχο υλικό,  προστατεύει αποτελεσματικά τις μάσκες αποθήκευσης, ώστε να παραμένουν καθαρές και ασφαλής από τους ρύπους και την σκόνη. Μικρό και βολικό σαν πορτοφόλι, κλείνει ερμητικά με zip.
2/ Easy Θήκη Αποθήκευσης Μάσκας, κατασκευασμένη από ανθεκτικό premium πλαστικό, Μη τοξικό, άοσμο, αδιάβροχο.

Απολυμαντικό ρούχων & πλυντηρίου!
                    
Οταν πλένετε τα ρούχα προσθέστε στην πλύση σας και το Dettol Fresh Cotton! Πρόκειται για το τέλειο αντιβακτηριδιακό Απολυμαντικό Ρούχων για να εξουδετερώσετε 99,9% των βακτηρίων και να είστε βέβαιοι ότι τα ρούχα σας είναι υγιεινά καθαρά κάθε στιγμή, ανεξάρτητα από τη θερμοκρασία που πλένετε. Επίσης, μια φορά κάθε 2 μήνες χρησιμοποιήστε στον κάδο του πλυντηρίου ρούχων το Dettol Απολυμαντικό Καθαριστικό και εξουδετερώστε βακτήρια, οσμές και άλατα!


ΝΕΑ ΑΝΤΙΣΗΠΤΙΚΑ ΧΕΡΙΩΝ 
ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΧΩΡΙΣ ΞΕΒΓΑΛΜΑ!

Απλώστε μια μικρή ποσότητα στα χέρια και τρίψτε καλά σε όλα τα σημεία (παλάμες, πίσω μέρος των χεριών και νύχια) μέχρι να στεγνώσουν.
1/            2/
1/ Korres (1000ml) 
Αντισηπτικό Gel Χεριών με Αντλία σε μορφή Gel. Mε 80% v/v Αιθυλική Αλκοόλη για ΑΜΕΣΗ απολύμανση, αντιβακτηριδιακό. Προσφέρει Καθαριότητα & Προστασία, υγιεινή αντισηψία -  ταχεία απολύμανση των χεριών.

2/ Frezyderm Wash Less (175ml)
Ήπιο Αντισηπτικό Gel με 70% Αλκοόλη και δύο αντιμικροβιακά συστατικά : Chlorhexidine, Citrus flavonoids, με Προβιταμίνη B5 και ολιγοσακχαρίτες από βαμβάκι. Προσφέρει ενυδάτωση και ήπια αντισηψία έναντι στα βακτήρια και τους ιούς.

3/4/
3/ Vican AlcoLiquid Spray (150ml)
Ήπιο Αντισηπτικό Χεριών σε μορφή σπρει που περιέχει οινόπνευμα 72,9% v/v. Ψεκάστε μια μικρή ποσότητα στα χέρια σας και τρίψτε τα μέχρι να απορροφηθεί.

4/ Zarbis Camoil Johnz Hand Sanitizing - Cleansing (500ml)
Ήπιο Αντισηπτικό Gel Χεριών σε αντλία με Άρωμα Χαμομήλι  και με οινόπνευμα 70%.
Με τα ενυδατικά του συστατικά Πανθενόλη και Αλόη, καθαρίζει απαλά τα χέρια χωρίς να τα ξηραίνει.
Με άρωμα χαμομήλι.

Αναζητήστε την πλεον αξιόπιστη και έγκυρη ενημέρωση με τα τελευταία νέα για τον κορονοϊό στο: pharm16.gr/blog 

Βρείτε εδώ όλα τα απαραίτητα προϊόντα για την προστασία σας 

Είμαστε δίπλα σας!
Εμείς εδώ στο pharm16.gr είμαστε στο πλευρό σας για να σας προσφέρουμε πολύτιμες συμβουλές!
Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας:
Μέσα από το on line chat, τα τηλέφωνα επικοινωνίας (211-2143 503, 210-6919892, 210-6465733) αλλά και στο φυσικό μας φαρμακείο στην οδό Δημητσάνας 16, κοντά στη στάση μετρό Αμπελοκήπων.
Pharm 16 free shipping icon
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ Με παραγγελίες άνω των 59€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
 2112143503 8:00 - 17:00