Close
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 59.00€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο.

Close search
Αναζήτηση
BLOG

Evelyn’s Choice! Κοίτα τι ανακάλυψα: Πληρώνεις 1 παίρνεις 2!

Evelyn’s Choice! Κοίτα τι ανακάλυψα: Πληρώνεις 1 παίρνεις 2!
Φθινόπωρο 2021 και ανακάλυψα τον τρόπο για να αποκτήσεις με το μίνιμουμ κόστος προϊόντα που αξίζουν! Πρόκειται για πολλά υποσχόμενα προϊόντα που ήρθαν για να κατακτήσουν και που στο Pharm16.gr μπορείς να τα αποκτήσεις Χ 2! Τι σημαίνει αυτό; Πληρώνεις ένα προϊόν αλλά παίρνεις 2 είτε σαν έξτρα δώρο (σε κανονικό μέγεθος), είτε σαν συμφέρουσα προσφορά –μόνο βιάσου, γιατί συνήθως οι ενέργειες αυτές κρατούν για περιορισμένο χρόνο! Εγώ ξεχώρισα must-have προϊόντα, εσύ απόκτησέ τα, δοκίμασέ τα και δες τα αποτελέσματά τους στην πράξη!

10 ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ
& ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΧΡΗΣΗΣ
1+1 ΔΩΡΟ
ΑΞΙΖΟΥΝ & ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ...

Apivita Bee my Honey Eau de Toilette
(100ml)+ΔΩΡΟ Body Cream
 (150ml)




Φρέσκο και αναζωογονητικό eau de toilette + ΔΩΡΟ την πλούσια κρέμα ενυδάτωσης σώματος Royal Honey Rich Moisturizing Body Cream (και για ξηρές επιδερμίδες)!

Neutrogena® Hydro Boost Ενυδατική
(50ml)+ΔΩΡΟ Skin Detox Mάσκα (150ml)



Νέο πακέτο περιποίησης προσώπου για κανονικές μικτές επιδερμίδες με το Ενυδατικό Gel Προσώπου + ΔΩΡΟ Mάσκα Καθαρισμού Προσώπου με Άργιλο 2 σε 1.

Korres Body Cleanser Mastic

Αφρόλουτρο Μαστίχα 250ml)


Ενυδατικό αφρόλουτρο με άρωμα Μαστίχας αναμειγνύεται με πράσινες αρωματικές νότες και Σανδαλόξυλο. Βοηθά στη διατήρηση των επιπέδων ενυδάτωσης (1+1 δωρο)

Messinian Spa Dry Oil Ξηρό Λάδι (100ml) +Αφρόλουτρο (300ml)



Ξηρό λάδι για πρόσωπο, μαλλιά και σώμα για λάμψη και ελαστικότητα + Ενυδατικό αφρόλουτο που καθαρίζει απαλά και φροντίζει την επιδερμίδα. 

Ag Pharm Moisturizing Face Cleansing
 + βουρτσακι καθαρισμού




Ενυδατικό Gel Καθαρισμού Προσώπου για Ξηρές - Κανονικές Επιδερμίδες 200ml + ΔΩΡΟ Βουρτσάκι Καθαρισμού Προσώπου 2 Όψεων Ροζ

Natprod Fresh Garden Orange Body Scrub (250ml)+ Shower Gel (300ml)



Αναζωογονητικό scrub σώματος με κόκκους από φλούδα πορτοκαλιού και έλαιο argan+ ΔΩΡΟ Αφρόλουτρο με απόσταγμα από άνθη πορτοκαλιάς και έλαιο argan.

Avene Masque Apaisant Eclat
(50ml) + Eau Thermal Spray Ιαματικό Νερό (50ml)



Ενυδατική Καταπραϋντική Μάσκα για εκθαμβωτική λάμψη στο δέρμα σας +ΔΩΡΟ το Ιαματικό νερό της Avene με τη μοναδική του σύνδεση και ουδέτερο pH.

Always Platinum Ultra Normal
 
Με την επαναστατική τεχνολογία καλύματος της Always Platinum και με τα 1000 μικροσκοπικά μαξιλαράκια στα πλαϊνά και ακόμα μεγαλύτερη προστασία.

Oral B PRO 1 Cross Action 


Επαναφορτιζόμενη Ηλεκτρική Οδοντόβουρτσα σε Διπλή Συσκευασία! Η νούμερο 1 συνιστώμενη από οδοντιάτρους οδοντόβουρτσα σε όλο τον κόσμο.

Korres Santorini Set Pink Blossom
(250ml)+Body butter (235ml)




Πλήρες σετ περιποιήσης, με αφρόλουτρο εμπλουτισμένο με πρωτεϊνες Σιταριού και εκχυλίσματα Αλόης και Αλθαίας και ενυδατικό βούτυρο σώματος με αντιοξειδωτικά.
Pharm 16 free shipping icon
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ Με παραγγελίες άνω των 59€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
 2112143503 8:00 - 17:00