Close
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 59.00€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο.

Close search
Αναζήτηση
BLOG

Evelyn’s choice: Μαύρα νύχια, η απόλυτη τάση!

Evelyn’s choice: Μαύρα νύχια, η απόλυτη τάση!
Black is back καθώς λίγα χρώματα μπορούν να έρθουν σε αντιπαράθεση με το μαύρο! Ένα χρώματα που συχνά συνδέεται με τη δύναμη, τη δύναμη και την πολυπλοκότητα, επομένως δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι φέτος αποτελεί την απόλυτη τάση στο μανικιούρ. Είναι επίσης το χρώμα που ταιριάζει με ό,τι έχετε. Υπάρχουν τόσοι πολλοί τρόποι να δοκιμάσετε αυτό το χρώμα ακόμη κι εάν είστε συντηρητική –πάντα υπάρχει τρόπος για να επενδύσετε στη δύναμή του προσφέροντας μια μοναδική νότα θηλυκότητας στην εμφάνισή σας.  Δοκιμάστε το για ένα all black look, συνδυάστε με διάφορα σχέδια ή ακόμη δοκιμάστε να κάνετε γαλλικό μανικιούρ! Το μαύρο βερνίκι νυχιών δεν πρόκειται ποτέ να σας απογοητεύσει!

Ανακαλύψτε την πιο dark πλευρά σας! Nαι, μπορείτε να τολμήσετε το μαύρο μανικιούρ! Προμηθευτείτε από το online φαρμακείο Pharm16.gr ένα top coat, που θα το χρησιμοποιήσετε σαν βάση αλλά και στο τέλος για να «κλειδώσετε» το χρώμα και φυσικά ένα από τα ολοκαίνουρια σκουρόχρωμα βερνίκια της Essie σε αποχρώσεις του σκούρου κόκκινου, δαμασκηνί, γλυκόριζας και βέβαια μαύρου.

Essie Expressie 380 Now Or Never Βερνίκι Νυχιών 10ml
Χρώμα και λάμψη με μία κίνηση. Γρήγορο στέγνωμα σε 1 λεπτό. Νέο πινέλο για εύκολη εφαρμογή!Το πρώτο γωνιακό βουρτσάκι για εύκολη εφαρμογή και με τα δύο χέρια.
Essie Color 49 Wicked Βερνίκι Νυχιών Σκούρο Κρεμώδες Μοχθηρό Κόκκινο- Μαύρο 13.5ml
Βραβευμένο και πάντα on trend. Αυτό το σκούρο χρώμα είναι κλασσικό για τους τολμηρούς.
Essie Gel Couture 514 Like It Loud Ημιμόνιμο Βερνίκι Νυχιών Μαύρο 13.5ml
Το 514 I Like It Loud από τη Gel Couture της Essie είναι ένα ημιμόνιμο βερνίκι νυχιών νέας υβριδικής τεχνολογίας με μεγάλη διάρκεια και λάμψη! Η απόχρωση του είναι μαύρο του όνυχα, το οποίο χαρίζει μια ροκ και αυστηρή διάθεση
Essie Βερνίκι Νυχιών 88 Licorice 13.5ml
Αιωνίως cool και chic, το original μαύρο βερνίκι της essie αγκαλιάζει ένα βαθύ, σκοτεινό και σαγηνευτικό look για attitude ροκ σταρ αλλά με εκλεπτυσμένο στυλ.

Μοναδικές ιδέες για μανικιούρ – έργα τέχνης!

Στην τέχνη των νυχιών, το μόνο όριο είναι η δημιουργικότητά σας. Είναι μια ευκαιρία να αναδείξετε την προσωπικότητά σας και να διασκεδάσετε. Αντλήστε έμπνευση από τις προτάσεις μας!

Μαύρα νύχια + Λευκό σχέδιο!

Εάν νομίζετε ότι το μαύρο βερνίκι νυχιών είναι πολύ σκούρο και μουντό, γιατί να μην το κάνετε πιο απλό με το ασπρόμαυρο nail art; Στο σκούρο φόντο, οι λευκές λεπτομέρειες πραγματικά δημιουργούν μια εντυπωσιακή εμφάνιση, λιτή και απέρριτη. Η αφηρημένη αίσθηση του σχεδίου τραβάει τα βλέμματα στα νύχια σας, γι' αυτό φροντίστε να είναι περιποιημένα!
 

Nude νύχια + Black σχέδια

Ξεχάστε το κλασικό γαλλικό μανικιούρ και υιοθετήστε αυτήν την πιο μοντέρνα προσέγγιση. γυμνά νύχια με μαύρες άκρες. Μπορείτε να δημιουργήσετε εξαιρετικά λεπτές γραμμές ή μεγαλύτερες. Για να πετύχετε αυτό το look, θα χρειαστείτε μακριά, μυτερά νύχια γιατί η εστίαση είναι πραγματικά στις άκρες και τα πιο κοντά σχήματα δεν θα έχουν το ίδιο αποτέλεσμα. Εναλλακτικά μπορείτε πάνω στο nude να σχεδιάζετε γεωμετρικά μοτίβα, τελείες, βελάκια, παύλες ότι σας εμπνεύσει!
  

Μαύρα νύχια + Χρυσές λεπτομέρειες

Το μαύρο και το χρυσό προσδίδουν την πλέον πολυτελή και εκλεπτυσμένη εμφάνιση. Μινιμαλ και κομψό γίνεται εύκολα ακόμη και στο σπίτι!  Μπορεί να φορεθεί όλο το χρόνο, και ένα ακόμη πλεονέκτημα είναι ότι δεν περιορίζεστε στο μήκος ή το σχήμα των νυχιών, αν και ένα τετράγωνο σχήμα εξασφαλίζει σίγουρα μια συναρπαστική, άκρως θηλυκή εμφάνιση. 


Μαύρα νύχια + Πολύχρωμη Τέχνη

Αν είστε λάτρης των φωτεινών αποχρώσεων, τότε το πολύχρωμο art look είναι για εσάς. Το μαύρο σαν βάση σας δίνει τη δυνατότητα να τολμήσετε σχήματα σε φωτεινά χρώματα που δίνουν λάμψη και ζωντανεύουν ισορροπώντας την εμφάνισή σας, αλλά παράλληλα αναδεικνύοντας την πιο παιχνιδιάρικη πλευρά της προσωπικότητάς σας. 


Μαύρα + μαρμάρινο εφέ!

Το μαρμάρινο εφέ νυχιών είναι πραγματικά εντυπωσιακό και όμορφο. Για να πετύχετε αυτό το look, καλύτερα εμπιστευτείτε μια nail artist- το αποτέλεσμα θα αξίζει τον κόπο και σίγουρα η εμφάνισή σας δεν πρόκειται να περάσει απαρατήρητη!


Ροζ + μαύρο σε ρίγες!

Το μαύρο συχνά συνδέεται με τη δύναμη και την πολυπλοκότητα. Είναι επίσης η τέλεια επιλογή για μανικιούρ γιατί ταιριάζει με τα πάντα. Δεν χρειάζεται να επιλέξετε τολμηρή τέχνη νυχιών ή περίπλοκα σχέδια για να κάνετε μια δήλωση, και κάτι τόσο απλό όπως ρίγες πάνω σε ένα χρωματικό καμβά βάσης λευκού ή ροζ! Ο συνδυασμός χρωμάτων είναι δική σας υπόθεση- μπορεί να είναι κλασικός και ευέλικτος και η δημιουργία των γραμμών, είτε ίσιες είτε ζιγκ ζακ. Μπορείτε επίσης να αφήσετε  δύο ή τρία νύχια σε σταθερή απόχρωση για να ισορροπήσετε την εμφάνιση. Φορέστε το nail art σας με φωτεινά αξεσουάρ και μια βαθιά απόχρωση κραγιόν ή διατηρήστε τη συνολική σας εμφάνιση με ένα απλό λευκό ή μαύρο ρούχο.
 


Με τι χρώμα ρούχων ταιριάζουν; Με το μαύρο μπορείτε να φορέσετε σχεδόν οποιοδήποτε χρώμα ρούχου. Εαν θέλετε μια πιο βελτιωμένη εμφάνιση, επιλέξτε ένα ρούχο σε σταθερό, ουδέτερο τόνο.
Pharm 16 free shipping icon
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ Με παραγγελίες άνω των 59€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
 2112143503 8:00 - 17:00