Close
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 59.00€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο.

Close search
Αναζήτηση
BLOG

Αυτό είναι το χρώμα - σταθμός για τα χείλη, φέτος το καλοκαίρι!

Αυτό είναι το χρώμα - σταθμός για τα χείλη, φέτος το καλοκαίρι!
Summer 2021! Τα χείλη φέτος αποκαλύπτονται, αναδεικνύουν τη γοητεία τους και ναι, ήρθε η στιγμή να λάμψουν! Ποιο χρώμα είναι must και κυριολεκτικά κλέβει τις εντυπώσεις! Δες ποιο επιλέγουν οι beauty experts! Αυτές οι αποχρώσεις είναι οι πρώτες που θα προσθέσεις στο καλάθι σου!

Και το χρώμα σταθμός είναι...

... Όλη η χρωματική γκάμα του φούξια! Είναι το χρώμα-πειρασμός και ειδικά το ματζέντα, που δεν είναι τυχαία το αγαπημένο των γραφιστών και των διαφημιστών!
Μαγευτικό και θηλυκό, αυτό το χρώμα που περιλαμβάνει κοκκινο-μωβ αποχρώσεις επιστρέφει έπειτα από κάποια χρόνια απουσίας, για να κλέψει την παράσταση το φετινό καλοκαίρι και κυριολεκτικά θα σε ξετρελάνει!  
Φορέστε το με παστέλ θαλασσί ή λευκή σκιά και τονισμένες βλεφαρίδες και θα δημιουργήσετε στη στιγμή ένα πολύ δροσερό λουκ. Αν όμως επιλέξετε τις πιο έντονες αποχρώσεις του, όπως το φούξια, θα πρέπει να το αφήσετε να πρωταγωνιστήσει. Οτιδήποτε άλλο από παστέλ ροζ, λευκές ή ασημί σκιές στα μάτια θα δείξει υπερβολικό.

Αυτές οι αποχρώσεις είναι οι καλύτερες για ΗΟΤ εμφανίσεις!
Ανακαλύψτε τες όλες στο online φαρμακείο pharm16.gr

                       
Maybelline Color Sensational fiery fuchsia bold 882 Έχει κρεμώδη αίσθηση και χάρη στην τεχνολογία Pure προσφέρει συγκλονιστικό χρώμα και λάμψη για άνεση μακράς διάρκειας.  σε ένα μόνο πέρασμα. Avene Couvrance Baume Stick SPF20 σε Βελούδινο Ροζ χρώμα συνδυάζει το χρώμα ενός lipstick, τη λάμψη ενός lip gloss και την άνεση ενός ενυδατικού χειλιών. Ιδανικό εάν έχει ξηρά και ευαίσθητα χείλη! 
                      
Maybelline Color Sensational Vivid Matte Liquid 15 Pink Charge Lip Gloss Εχει βελούδινο ματ φινίρισμα και είναι κρεμώδες! Το εύκαμπτο, λοξό βουρτσάκι κάνει το περίγραμμα των χειλιών πιο εύκολο από ποτέ! Tip! Εφαρμόστε το  ξεκινώντας στο κέντρο του άνω χείλους σας. Απλώστε το από το κέντρο προς τις εξωτερικές άκρες και στη συνέχεια ακολουθήστε την καμπύλη του στόματός σας. Γεμίστε το κάτω χείλος με χρώμα.
                      
Korres Morello Creamy Lipstick Vibrant Fuchsia 19 Ζωηρό Φούξια Ενυδατικό Κραγιόν που προσφέρει σταθερό και λαμπερό αποτέλεσμα και χρώμα μεγάλης διάρκειας.
Mυστικό ατού! Το έλαιο από Βύσσινο, με ενυδατικές ιδιότητες, που περιέχει, φροντίζει τα χείλη αφήνοντας τα απαλά.

LOreal Paris Rouge Signature Νο 106 I Speak Up
Μια συλλογή από 12 εξαιρετικά ματ υγρά κραγιόν, που λειτουργούν σαν "μελάνια" για τα χείλη , συνδυάζοντας απροσδόκητα τολμηρό χρώμα και εξαιρετικά ελαφρύ τελείωμα για να αισθάνεσαι ότι τα χείλη είναι γυμνά. 
Μust για φέτος είναι τα ζωηρά και έντονα χρώματα! Ανακάλυψέ τα στο pharm16.gr φόρεσέ τα και γίνε η απόλυτη πρωταγωνίστρια του καλοκαιριού! Ανακάλυψε ακόμη στο pharm16.gr/blog κι άλλα θέματα ομορφιάς κι όχι μόνο!
Pharm 16 free shipping icon
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ Με παραγγελίες άνω των 59€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
 2112143503 8:00 - 17:00