Close
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 59.00€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο.

Close search
Αναζήτηση
BLOG

Hot Monday! Oι πιο καυτές προσφορές για καλό μήνα!

Hot Monday! Oι πιο καυτές προσφορές για καλό μήνα!
Πρώτη του μήνα και υποδεχόμαστε τον Ιούλιο με τις πιο καυτές προσφορές από το pharm16.gr Eλάτε να σας ξεναγήσουμε και πάρτε ιδέες! Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για online αγορές με super δώρα που συμφέρουν και φυσικά, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές που μόνο το pharm16.gr μπορεί να σας προσφέρει! Εσείς μας προτιμάτε κι εμείς σας το ανταποδίδουμε!


ΕΚΠΤΩΣΗ ΜΕΙΟΝ 50%!!!! 
Lierac Sunissime Fluide Protecteur Anti-Age Global SPF50
Αντιηλιακή - Αντιγηραντική Κρέμα Προσώπου με το καινοτόμο σύμπλοκο ολοκληρωμένης προστασίας και τόνωσης Global Protect & Energy και με σύνθεση που χαρίζει προστασία από ακτίνες UVA, UVB, υπέρυθρες και ορατό φως ενώ προλαμβάνει όλα τα σημάδια της φωτογήρανσης (ρυτίδες απώλεια σφριγηλότητας, κηλίδες)!


Ανατομικά σανδάλια Scholl Bahia Flip-Flop Yellow 
Το ωραιότερο ανατομικό σανδάλι για σούπερ εμφανίσεις! Με τεχνολογία: Bioprint, υλικό Eva και ύψος τακουνιού αυτό που συνιστούν όλοι οι ειδικοί: 3,5cm! Θα το βρείτε σε Μεγέθη: 36-42 και μην ξεχνάτε: Με αγορές προϊόντων Scholl, Dettol, Veet, Durex άνω των 30€ ( εξαιρούνται τα παππούτσια Scholl) , ΔΩΡΟ 1 συσκευή Scholl wet & dry.


ΜΕ 15 ΕΥΡΩ ΜΟΝΟ!!!
Panthenol Extra Promo Βαλιτσάκι με 4 μοναδικά προϊόντα!!!  Extra Face & Eye Cream 24h Αντιρυτιδική Κρέμα, 50ml, Extra Face & Eye Serum Αντιρυτιδικός Ορός, 30ml, Extra Face Cleansing Gel Τζελ Καθαρισμού, 150ml & Extra Cream Κρέμα για Ερεθισμένα Δέρματα, 100ml


Προβιοτικό συμπλήρωμα διατροφής Quest Pro Biotix με μόλις 4.15€ (-40%!) και την εγγύηση της Quest! - Το πλέον στοχευμένο και επιστημονικώς αποδεδειγμένο προβιοτικό συμπλήρωμα με προσεκτικά επιλεγμένα προβιοτικά στελέχη, υψηλή περιεκτικότητα σε σταθερά ζωντανά βακτήρια μέσα στην κάψουλα, χωρί λακτόζη και κατάλληλο για χορτοφάγους και vegans!


Για την μικρή σας πριγκίπισσα σουπερ δώρο από τη Frezyderm!
Αποκτήστε εδώ το εξειδικευμένο σαμπουάν για κορίτσια Sensitive Kids Shampoo Girls και την αρωματική λοσιόν Sensitive Kids Magic Spray που ξεμπερδεύει τα μαλλιά, χωρίς να τα βαραίνει & Δώρο Αναδιπλούμενο Παγούρι!


Pampers Sensitive μωρομάντηλα 2+2 ΔΩΡΟ! 4 πακέτα, 224 τεμάχια με μόλις 5.39€!!!
Με τη μοναδική Απαλή Ανάγλυφη Υφή, είναι 15% πιο πυκνά από τα μωρομάντηλα Pampers Fresh Clean, ενώ η εξισορροπημένη τους σύνθεση αφήνει στην επιδερμίδα καλύτερη αίσθηση καθαριότητας, βοηθώντας ταυτόχρονα στην διατήρηση του φυσικού pH. Δερματολογικά αποδεδειγμένη απαλότητα για την ευαίσθητη επιδερμίδα!


Ενυδατικό λάδι Hei Poa Pure Tahiti Monoi Oil Frangipani για πρόσωπο και μαλλιά μόλις 11.43€! 
Προσφέρει ενυδάτωση, θρέψη και προστατεύει από την ξηρότητα το δέρμα και τα μαλλιά, ενώ περιέχει  98% λάδι Monoi από την Ταϊτή! Εκμεταλλευτείτε την προσφορά και με αγορές προϊόντων Hei Poa αξίας 25€ και άνω, αποκτήστε ΔΩΡΟ μια Βούρτσα.
Pharm 16 free shipping icon
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ Με παραγγελίες άνω των 59€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
 2112143503 8:00 - 17:00