Close
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 59.00€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο.

Close search
Αναζήτηση
BLOG

Hot αφίξεις που κάνουν τη διαφορά!

Hot αφίξεις που κάνουν τη διαφορά!
Φθινόπωρο 2019 και το blog του pharm16.gr καλωσορίζει πολλά υποσχόμενα προϊόντα που ήρθαν για να κατακτήσουν! Ανακαλύψτε τα, αποκτήστε τα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς, δοκιμάστε τα και δείτε τα αποτελέσματά τους όχι μόνο στη θεωρία αλλά στην πράξη!

Σε ομορφαίνουν!!!

Labo Transdermic 2 Anti Age Wrinkle Cream Neck & Cleavage Cream Αντιρυτιδική Κρέμα για Πρόσωπο & Ντεκολτέ (περιοχή του στέρνου από τη βάση του λαιμού έως το σημείο διαχωρισμού του στήθους). Ιδανική για επιδερμίδες με βαθιές και πολύ βαθιές ρυτίδες!

Essie Color 06 Ballet Slippers Βερνίκι Νυχιών 13.5ml Τα βερνίκια νυχιών ESSIE, με νέα σύνθεση για χρήση στο σπίτι. Με πιο παχύ πινέλο γα άψογη εφαρμογή και παχύρευστη φόρμουλα για να απλώνεται ομοιόμορφα χωρίς να τρέχει. Σε αμέτρητες αποχρώσεις, για να επιλέξεις αυτή που σου ταιριάζει.


LOreal Paris Revitalift Filler Αμπούλες Για Εντατική Ενυδάτωση 7x1.3ml Ανακαλύψτε την πιο πρόσφατη καινοτομία περιποίησης της επιδερμίδας: τις Revitalift Filler Αμπούλες με υαλουρονικό οξύ και απολαύστε τη εντατική φροντίδα 7 ημερών για εντατική ενυδάτωση και σύσφιξη της επιδερμίδας, σε 6 βασικά σημεία του προσώπου : μεσόφρυο, ζυγωματικά, μάγουλα, ζώνη σιαγόνας, ζώνη έκφρασης, περίγραμμα του προσώπου.


Bioderma Pigmentbio Night Renewer Φροντίδα Νυκτός Διπλής Δράσης Για Αναδόμηση & Σύσφιξη, Μείωση Κηλίδων - 50ml Επνευσμένη από τις κορυφαίες θεραπείες που εφαρμόζουν οι δερματολόγοι παγκοσμίως, η Pigmentbio Night Renewer διορθώνει και προλαμβάνει σημάδια γήρανσης και καφέ κηλίδες, βοηθά στη μείωση παραγωγής μελανίνης, διεγείρει την παραγωγή του κολλαγόνου και λειαίνει την επιδερμίδα. 

LOreal Paris Berry Much Love Palette 02 Multi Παλέτα σκιών ματιών με 16 χυμώδεις αποχρώσεις: κόκκινα φρούτα, κρυστάλλινα δαμάσκηνα. Μια γλυκιά φόρμουλα και μια φόρμουλα σκόνης Exquise με μύκητα φρουτώδους καρπού. Έντονο, φωτεινό και νόστιμο φινίρισμα.

Σε φροντίζουν!!!


Power Health Mourinol Μουρουνέλαιο 250ml Συμπλήρωμα διατροφής με γαλακτωματοποιημένο μουρουνέλαιο υψηλής καθαρότητας απαλλαγμένο από βαρέα μέταλλα και τοξίνες, με υψηλή συγκέντρωση σε Ωμέγα 3 λιπαρά οξέα.  Η τεχνολογία γαλακτωματοποίησης με την οποία έχει παραχθεί, προσφέρει μεγαλύτερη βιοδιαθεσιμότητα και απορρόφηση, ενώ το απαλλάσσει από την οσμή και τη γεύση του ιχθυελαίου.

Familys Propolis - Honey Syrup Σιρόπι με ισλανδική λειχήνα, πρόπολη, αλθαία, δροσερά και θυμάρι σε συνδυασμό με μέλι που καταπραϋνουν το βήχα και βοηθούν στην ανακούφιση από τα συμπτώματα του κρυολογήματος. Επίσης το περιέχει βιταμίνη Α, η οποία συμβάλλει στη διατήρηση της κατάστασης των βλεννογόνων και βιταμίνη C, που μαζί συμβάλλουν στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος.


Yotuel 7 Hours Whitening Kit Σύστημα Λεύκανσης Δοντιών, 1 κιτ Ενα σύστημα οδοντιατρικής λεύκανσης το οποίο έχει σχεδιαστεί από τους οδοντιάτρους, χωρίς λειαντικά ή καθαριστικά για να λευκάνει το χαμόγελό σας με ασφάλεια.
Pharm 16 free shipping icon
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ Με παραγγελίες άνω των 59€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
 2112143503 8:00 - 17:00