Close
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 59.00€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο.

Close search
Αναζήτηση
BLOG

Kηλίδες στο πρόσωπο; Όχι πια!

Kηλίδες στο πρόσωπο; Όχι πια!
Εμφανίζονται εκεί που δεν το περιμένεις, είναι επίμονες, δεν φεύγουν εύκολα και εάν φύγουν τελικά επανεμφανίζονται. Ο λόγος για τις κηλίδες ή αλλιώς υπερμελάγχρωση, μια από τις πιο συνηθισμένες, αλλά και πιο δύσκολα αντιμετωπίσιμες δερματικές παθήσεις. Ευτυχώς σήμερα έχουμε μια νέα καινοτομία που πραγματικά φέρνει την επανάσταση!

Πρόκειται για έναν νέο ορό εντατικής δράσης και πρόληψη της εμφάνισης νέων κηλίδων που αποτελεί καινοτομία της La Roche-Posay –της  #1 μάρκα που συστήνουν οι δερματολόγοι παγκοσμίως για τη φροντίδα του δέρματος. Η  La Roche–Posay λοιπόν, θέλοντας να δώσει λύση σε αυτό το παγκόσμια αυξανόμενο δερματικό πρόβλημα, μόλις ανακοίνωσε τη νέα της καινοτομία κατά της υπερμελάγχρωσης νέο MELA B3 

Γιατί είναι επαναστατικό

Το νέο MELA B3 συνδυάζει το Melasyl™ –την απόλυτη «παγίδα μελανίνης»– με 10% αντιφλεγμονώδη Νιασιναμίδη, για ισχυρότερη δράση ενάντια στην υπερμελάγχρωση, ακόμα και σε επίμονες κηλίδες, με δράση κατά της επανεμφάνισής τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι το MELASYL είναι κατοχυρωμένο με πολλαπλά διπλώματα ευρεσιτεχνίας. Η δε Νιασιναμίδη, μια μορφή Βιταμίνης Β3, είναι μια υδατοδιαλυτή βιταμίνη που χρησιμοποιείται ευρέως στα δερμοκαλλυντικά και εΕίναι γνωστή για την ικανότητά της να καταπραΰνει το δέρμα, να ενισχύει τον επιδερμιδικό φραγμό και να διορθώνει τις

Με το MELA B3, μπορείτε να καταπολεμήσετε την υπερμελάγχρωση όπως ποτέ άλλοτε. Πρόκειται ουσιαστικά για τη μεγαλύτερη μέχρι σήμερα καινοτομία στον τομέα της υπερμελάγχρωσης με υψηλότερη, αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα! Γι αυτό και συνιστάται από δερματολόγους!
 ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΟΦΕΛΗ

1/  Διορθώνει τις κηλίδες, ακόμα και τις επίμονες. Κι ακόμη έχει κλινικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα σε κάθε φωτότυπο και κάθε τύπο κηλίδων, συμπεριλαμβανομένων των κηλίδων γήρανσης, των ηλιακών φακίδων, και των δυσχρωμιών (σημάδια ακμής, ουλές).

2/ Βελτιώνει την ομοιομορφία στον τόνο του δέρματος, στα σημάδια της ακμής, μειώνει την υπερμελάγχρωση. Εξασφαλίζει βέλτιστη αποτελεσματικότητα χωρίς να φράζει τους πόρους, με πολύ καλή ανοχή ακόμα και στο ευαίσθητο δέρμα.

3/ Προλαμβάνει αποτελεσματικά την επανεμφάνιση των κηλίδων.

ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Κάθε πρωί ή/και βράδυ απλώνετε 2-3 σταγόνες σε πρόσωπο, λαιμό & ντεκολτέ αμέσως μετά τον καθαρισμό. Το MELA B3 SERUM μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο του, ή πριν από την ενυδατική φροντίδα.

La Roche Posay Mela B3 Serum Ορός Προσώπου Εντατικής Δράσης Κατά των Κηλίδων 30ml
TOP SELLER
3298 Πόντοι
32.98€

La Roche Posay Mela B3 SPF30 Κρέμα Προσώπου Κατά των Κηλίδων 40ml
Pharm 16 free shipping icon
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ Με παραγγελίες άνω των 59€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
 2112143503 8:00 - 17:00