Close
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 59.00€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο.

Close search
Αναζήτηση
BLOG

Kυτταρίτιδα: Έτσι απαλλάχτηκα από... σένα!

Kυτταρίτιδα: Έτσι απαλλάχτηκα από... σένα!
Στη μάχη κατά της κυτταρίτιδας έχουν δοκιμαστεί τα πάντα: από κρέμες και φυτικά εκχυλίσματα μέχρι μασάζ, προσεγμένη διατροφή και άσκηση. Η λέξη όμως κλειδί για ένα σίγουρο αποτέλεσμα είναι ο συνδυασμός!

Σε ποιο στάδιο βρίσκεται η δική σας; Ανακαλύψτε το εύκολα!

Σταθείτε μπροστά σε έναν καθρέφτη δίπλα σε παράθυρο ή ένα φως και παρατηρήστε το  σώμα σας.
  • Στάδιο 1 - Χαλαρή κυτταρίτιδα. Δεν παρατηρείτε τίποτα απολύτως είτε είστε όρθια είτε ξαπλωμένη, αλλά το φαινόμενο του «φλοιού πορτοκαλιού» εμφανίζεται όταν τσιμπάτε το δέρμα σας.
  • Στάδιο 2 - Εγκατεστημένη ή οιδηματική κυτταρίτιδα.Το δέρμα σας είναι λείο όταν είστε ξαπλωμένες, αλλά παρουσιάζονται "εξογκώματα" όταν είστε όρθια.
  • Στάδιο 3 - Συμπαγής κυτταρίτιδα. Το δέρμα σας κάνει γίνεται τραχύ ή με «κυματάκια» σε όλες τις θέσεις.
Όσες βρίσκεστε στο πρώτο στάδιο μπορείτε να αντιμετωπίσετε αποτελεσματικά την κυτταρίτιδα με τοπικό και λεμφικό μασάζ, ισορροπημένη διατροφή και εξειδικευμένες καλλυντικές συνθέσεις. Μπορείτε να ελπίζετε σε απώλεια όγκου, σε τόνωση της επιδερμίδας και σε μείωση του φαινομένου «φλοιού πορτοκαλιού» σε σύντομο διάστημα. Στο δεύτερο και τρίτο στάδιο, θα χρειαστείτε να έχετε περισσότερη υπομονή και επιμονή προκειμένου να δείτε την πολυπόθητη βελτίωση.

Η κοσμετολογία προοδεύει

Τα νέα προϊόντα κατά της κυτταρίτιδας βασίζονται σε καινούριες εμπεριστατωμένες έρευνες και λαμβάνουν υπόψιν όλες τις παραμέτρους που την προκαλούν. Έτσι, η πρόοδος της κοσμετολογίας οδήγησε σε βελτιωμένες και αποτελεσματικές συνθέσεις που έχουν σαν στόχο τη λιπόλυση, δηλαδή τη διάσπαση και απομάκρυνση των αποθεμάτων λίπους. Παράλληλα όμως δρουν και κατά της λιπογένεσης, δηλαδή της αποθήκευσης του λίπους. «Επενδύστε», λοιπόν, σε μια κρέμα αδυνατίσματος και αποκτήστε τη συνήθεια να τη χρησιμοποιείτε σύμφωνα με τις προδιαγραφές της, καθημερινά και τις 365 μέρες του χρόνου, προκειμένου να έχετε ορατά και διαρκή αποτελέσματα.
 
Μασάζ! Κάντε το σωστά!

Διευκολύνει τη διείσδυση των δραστικών συστατικών των προϊόντων ενώ παράλληλα βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και της λέμφου, κάτι που οδηγεί στην αποβολή του συσσωρευμένου λίπους. Κάντε μασάζ με κυκλικές κινήσεις στους γλουτούς χρησιμοποιώντας την παλάμη, ενώ για την κοιλιά με κινήσεις που έχουν τη φορά των δεικτών ενός ρολογιού.
 
Ετοιμάστε την επιδερμίδα!

Προετοιμάστε το σώμα για να λάβει τη φροντίδα αδυνατίσματος με Elancyl Gommage moussant énergisant -To scrub με εκχύλισμα κισσού που απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και ατέλειες στη διάρκεια του ντους, αναδεικνύοντας ένα δέρμα πιο ενυδατωμένο και φωτεινό, έτοιμο να δεχθεί την αντικυτταριτιδική σας αγωγή!

Επαναστατικές συνθέσεις και πείτε... αντίο κυτταρίτιδα!

Elancyl Slim Design Κρέμα σώματος που δρα στα θεμέλια της κυτταρίτιδας, συσφίγγει και προσφέρει άμεση ορατή λείανση και ενυδάτωση. Με σύμπλεγμα καφεΐνης 3D αποτελεί την ιδανική φροντίδα κατά της επίμονης κυτταρίτιδας! Στη συσκευασία θα βρείτε απλές και αποτελεσματικές τεχνικές μασάζ, ειδικά σχεδιασμένές από φυσιοθεραπευτή, ενώ η χρονοπρογραμματισμένη σύνθεσή της είναι αρκετή, έτσι ώστε με μία μόνο εφαρμογή το πρωί να έχει 24ωρη αποτελεσματικότητα. 
 
Elancyl Slim Design 2 in 1 Είναι το 1ο έλαιο ολικής φροντίδας αδυνατίσματος από τα εργαστήρια Elancyl, με βάση την Καφεΐνη και το έλαιο Καμελίνης. Τα συστατικά βοηθούν στην απομάκρυνση των λιπιδίων και τη μείωση των ραγάδων προσφέροντας αδυνάτισμα, λείανση και αναδιαμόρφωση. Δεν κολλάει, επιτρέπει να ντυθείτε αμέσως. Εφαρμόστε σε μηρούς, γοφούς και κοιλιά κάνοντας κυκλικές κινήσεις μασάζ (να μη χρησιμοποιείται από γυναίκες που κυοφορούν ή θηλάζουν).
 
GUAM Fangocrema - Κρέμα Φυκιών που δρα άμεσα και αποτελεσματικά στα σημεία που υπάρχει κυτταρίτιδα. Περιέχει σύμπλεγμα Φυκιών Guam (με δράση στα σημεία όπου εναποτίθενται τα προϊόντα της δυσλειτουργίας του μεταβολισμού υπό την μορφή συσσωρευμένου τοπικού λίπους και κατακράτησης υγρών) και σύμπλεγμα Φυτών με ιδιότητες αντιφλεγμονώδεις (υποκάστανο), αγγειοπροστατευτικές (φλαβονοειδή κισσού και Centela) καθώς και αποτοξινωτικές (Bettula).

FANGHI D ALGA GUAM - Λάσπη από αυθεντικά φύκια Guam, βοηθά στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας, με φυσικό τρόπο. Διεγείρει, τονώνει και συμβάλλει στη σύσφιξη του δέρματος χαρίζοντας μια ασύγκριτη απαλότητα κι ελαστικότητα. Περιέχει Αιθέρια έλαια ρίγανης και λεμονιού, άργιλο, εκχύλισμα Focus Vesiculosus, εκχυλίσματα κισσού και υποκάστανου, σύμπλεγμα φυκιών guam!

Frezyderm - Tripleffect Cream Gel Πολυδύναμη κρέμα με λεπτόρρευστη υφή σε μορφή gel. Η σύνθεσή της, πλούσια σε Καφεΐνη και Φωσφολιπίδια ενεργοποιεί το μηχανισμό λιποδιάλυσης, μειώνει την κυτταρίτιδα και την όψη φλοιού πορτοκαλιού και επιτυγχάνει σύσφιγξη του δερματικού ιστού. Παράλληλα, ενυδατώνει και τονώνει την επιδερμίδα. Απλώνετε σε καθαρό δέρμα και κάνετε ελαφρύ μασάζ με κυκλικές, ανοδικές κινήσεις, 1-2 φορές την ημέρα.

Somatoline Cosmetic, αγωγή για την επίμονη Κυτταρίτιδα με εντατική δράση και ειδικά μελετημένη να καταπολεμά τα σημάδια της προχωρημένης κυτταρίτιδας. Περιέχει το αποκλειστικό σύμπλεγμα PhytoCellActive-complex, με 5% καφεΐνη, το οποίο βοηθάει στην λιπόλυση εμποδίζει την ανάπτυξη των λιποκυττάρων και βοηθάει στην αποσυμφόρηση των ιστών από τα περιττά υγρά.
 
Lierac PROMO Body Slim Minceur Globale, 200ml + Body Slim Cure Minceur Express, 100ml Η αναζωογονητική ζελ-κρέμα Body Slim Minceur Globale προσφέρει άμεσο αποτέλεσμα σύσφιγξης. Ενώ ο Ορός / gel Lierac Body Slim Cure Minceur Express ενεργοποιεί και ενισχύει τη μείωση του λίπους, μειώνοντας την όψη της επίμονης κυτταρίτιδας. Καινοτομία που βασίζεται στην ανακάλυψη του ενζύμου desnutrine και στη συνέργεια ενεργής καφεΐνης και τζίντζερ, που ενεργοποιεί και ενισχύει την εξάλειψη του λίπους. 

WELEDA Σετ κατά της κυτταρίτιδας με την βοήθεια της σημύδας Το λάδι της σημύδας σε συνδυασμό με ένα μείγμα από πολύτιμα βότανα και αιθέρια έλαια προλαμβάνει και αντιμετωπίζει τα εσωτερικά αίτια που προκαλούν την κυτταρίτιδα ενισχύοντας παράλληλα τον μεταβολισμό. Για βέλτιστα αποτελέσματα χρησιμοποιήστε 1-3 φορές την εβδομάδα το peeling σημύδας για το ντουζ. Η συσκευασία περιλαμβάνει Peeling 150ml & Λάδι 100ml και δώρο ξύλινη βούρτσα και μεγάλο νεσεσέρ.

Power Health - Size One Celluless Κρέμα μελετημένη για τις περιοχές που παρουσιάζουν τη χαρακτηριστική όψη «φλοιού πορτοκαλιού» και σχεδιασμένη ώστε να μειώνει και να προλαμβάνει τους παράγοντες που είναι υπεύθυνοι για την εμφανισή της. Χάρη στο Drenalip™, ένα μοναδικό συνδυασμό 4φυτών (αστράγαλος, ρούσκος, λεμόνι, χρυσόβεργα): μειώνει την όψη «φλοιού πορτοκαλιού», ενισχύει τη σύσφιξη της επιδερμίδας, τονώνει τη μικροκυκλοφορία, μειώνει το πρήξιμο!

Βοήθεια «εκ των έσω» με συμπληρώματα διατροφής!

Πολλά διατροφικά βοηθήματα βοηθούν όχι μόνο στην αντιμετώπιση αλλά και στην πρόληψη της κυτταρίτιδας. Χάρη στα συστατικά τους προσφέρουν θεαματικά αποτελέσματα αρκεί, παράλληλα με τη χρήση τους, να φροντίζετε τη διατροφή σας και να γυμνάζεστε τακτικά. Πρόκειται για φόρμουλες ειδικά σχεδιασμένες για την απομάκρυνση των τοξινών, τη μείωση του λίπους, και της κατακράτησης υγρών, την ενίσχυση του μεταβολισμού και της μικροκυκλοφορίας.
Pharm 16 free shipping icon
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ Με παραγγελίες άνω των 59€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
 2112143503 8:00 - 17:00