Close
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 59.00€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο.

Close search
Αναζήτηση
BLOG

LET IT SNOW! Υπέροχες ιδέες εν λευκώ!

LET IT SNOW! Υπέροχες ιδέες εν λευκώ!
Μπορεί το κόκκινο και το πράσινο να αποτελούν τα κλασικά χριστουγεννιάτικα χρώματα το λευκό όμως σε όλες του τις αποχρώσεις κρεμ, μπεζ, κατάλευκο κυριολεκτικά κλέβει την παράσταση παραπέμποντας σε χιονισμένο τοπίο! Εμείς λοιπόν εμπνευστήκαμε από το χιόνι και σας προτείνουμε προϊόντα εν… λευκώ, για να παγώσετε τον χρόνο, να ομορφύνετε και να δώσετε χαρά στη ζωή σας! Το χιόνι όπως και τα ψώνια στο pharm16.gr μας φτιάχνουν το κέφι!

Ιδού λοιπόν μια σειρά από εντυπωσιακές προτάσεις για να φέρετε το χρώμα της χαράς και της αισιοδοξίας σπίτι σας! Ιδου λοιπόν ορισμένες  ιδέες για Winter wonderland σκηνικό!

ΠΑΓΩΣΤΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟ! ME...
                           
Skincode Alpine White Brightening Overnight Mask  Η πιο δυνατή αντιρυτιδική και λευκαντική κρεμομάσκα!
Με λεπτή κρεμώδη υφή και αποτελεσματική δράση στη διάσπαση των κηλίδων και τη μείωση της ερυθρότητας αυτή η πλούσια σε ενυδατικά και αντιγηραντικά στοιχεία,μάσκα με το ισχυρό φυσικό αντιοξειδωτικό της ένζυμο μειώνει την καταστροφή των κυττάρων λόγω της οξείδωση και  προσφέρει τροφή στην επιδερμίδα. 

Skincode Alpine White Brightening Hand Cream
Αντιγηραντική ενυδατική κρέμα χεριών με ισχυρή antispot δράση κατά των καφέ κηλίδων που οφείλονται στην ηλικία. και αποτέλεσμα λείανσης της επιδερμίδας   

 Medisei Panthenol Extra White Peel Off Mask
Μάσκα Προσώπου με Εκχύλισμα Μαργαριταριού και θαλασσινό αλάτι
Εαν θέλετε άμεση λάμψη και αναζωογόνηση, αυτή είναι η μάσκα σας. Παράλληλα όμως συμβάλλει και στην άμεση σύσφιξη και περιποίηση του προσώπου, χαρίζοντας έτσι ξεκούραστη και νεανική όψη. Περιέχει Πανθενόλη , Αλόη , Γλυκερίνη και Αλλαντοΐνη για βαθιά ενυδάτωση και θρέψη της επιδερμίδας. Ιδανική για κάθε τύπο επιδερμίδας.

Galenic Beaute Du Regard Eye Cryo Booster Κρυό
Ενισχυτική Cream Ματιών 15ml - Pur Demaquillant Υeux Μicellaire Διαφασική Lotion Καθαρισμού Προσώπου 125ml

ΣΚΗΝΙΚΟ ΣΑΝ ΑΠΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ!
  
Αυτή η μίνι σύνθεση από την Stars for Europe https://www.starsuniteeurope.eu   θα σας ενθουσιάσει! Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα χειροποίητο μάλλινο κάλυμμα κι έναν αλεξανδρινό σε λευκό χρώμα σε γλάστρα! Το χουχουλιάρικο μάλλινο καλυμμα κυριολεκτικά θα μόνο μεταμορφώνει την υπέροχη από μόνη της  γλάστρα σε λευκό αλεξανδρινό.

Εάν πάλι θέλετε η σύνθεσή σας να  θυμίζει χιονισμένο τοπίο  τότε λίγο τεχνητό χιόνι, μερικά φαναράκια σε σχήμα σπιτιού, λίγα Αλεξανδρινά και βολβοί Αμαρυλλίδας, όλα τοποθετημένα σε ένα λευκό, ξύλινο συρτάρι, θα δημιουργήσουν μία όμορφη χειμωνιάτικη γωνιά.

ΦΤΙΑΞΤΕ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΠΆΝΙΟ ΜΕ…

Το χειροποίητο φυσικό σαπούνι χιονιου NaturaSibericaSnowHandmadeSoap
Για να προετοιμάσει αυτό το 100% φυσικό σαπούνι η Natura Siberica χρησιμοποίησε βιολογικά έλαια από άγριας συγκομιδής βότανα και φυτά από τη Σιβηρία και ορό γάλακτος μαζί με εκχύλισμα Snow Cladonia. Το Χειροποίητο Φυσικό σαπούνι Χιονιού καθαρίζει προσεκτικά, απαλά και ενυδατώνει το δέρμα, κάνοντας το απαλό και ελαστικό. Snow handmade soap λοιπόν! Φυσικό σαπούνι Χιονιού Χειροποίητο!!!

 Silver Glitter/ White Βούρτσα Tangle Teezer
Η αγαπημένη original βούρτσα βούρτσα, που ξεμπερδεύει με ασφάλεια και ευκολία τα μαλλιά σε ασημένια εμφάνιση και σούπερ απόδοση αφού υπόσχεται γρήγορο και εύκολο ξεμπέρδεμα μαλλιών χωρίς πόνο, από τη ρίζα έως τις άκρες. Τα ειδικά σχεδιασμένα ελαστικά δόντια της, δεν τραβούν, δεν σπάνε και δεν τραυματίζουν την τρίχα.

 Philips Sonicare Diamond Clean 9000 White Edition Ηλεκτρική Οδοντόβουρτσα
Η κορυφαία λευκαντική απόδοση της Philips Sonicare, τώρα στην πιο κομψή εκδοχή της. Δοκιμάστε κι εσείς τη Philips Sonicare. Απολαύστε μια κομψή και φιλική προς τον χρήστη σχεδίαση. Εύκολη φόρτιση και στιγμιαία ενεργοποίηση. Οι χρήστες της DiamondClean παρατηρούν βελτιωμένη στοματική υγεία. Σκληρή με την πλάκα, απαλή με τα ούλα σας. Αφαιρεί έως και 10 φορές περισσότερη πλάκα για βαθύ καθαρισμό των δοντιών.

WHITE MAKE UP!
 To απόλυτο Matte Eye Liner 001 Dover White Waterproof Μολύβι Ματιών
Αδιάβροχο μολύβι ματιών. Διαθέσιμο σε Matte αποχρώσεις. Ιδανικό για να χρησιμοποιηθεί ως eyeliner και Kajal. Εξαιρετικά απαλή υφή και χρώμα υψηλής απόδοσης. Απλώς υπέροχο
Pharm 16 free shipping icon
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ Με παραγγελίες άνω των 59€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
 2112143503 8:00 - 17:00