Close
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 59.00€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο.

Close search
Αναζήτηση
BLOG

Sex & Sexy! Εκτινάξτε την ερωτική διάθεση!

Sex & Sexy! Εκτινάξτε την ερωτική διάθεση!
Το καλοκαίρι θέλει έρωτα! Γι΄αυτό μην αφήσετε τίποτα να σας χαλάσει την ερωτική σας διάθεση και ορμή! Τονώστε τον εαυτό σας με τα κόλπα που σας προτείνουμε και απολαύστε το πιο ερωτικό καλοκαίρι της ζωής σας!

Άστατη διατροφή, πολλές υποχρεώσεις, υπερβολική κούραση, άγχος, οικονομικά προβλήματα και έφτασε η ώρα των διακοπών! Επιτέλους λίγη χαλάρωση! Όμως όλη η ένταση βγαίνει τώρα και όλα «στοχεύουν» τη σεξουαλική σας ζωή! Μήπως ήρθε η ώρα να τονώσετε τον εαυτό σας και να του προσφέρετε μια έξτρα βοήθεια;

Τώρα είναι η ευκαιρία

Ποιες είναι οι απαραίτητες προϋποθέσεις που επηρεάζουν τη η σεξουαλική ικανότητα αντρών και γυναικών;  Οι παρακάτω 3 και τώρα είναι οι ευκαιρία για να τις τηρήσετε!
  1. Ο υγιεινός τρόπος ζωής που περιλαμβάνει ισορροπημένη διατροφή, περιορισμό του άγχους και σωματική δραστηριότητα.
  2. Η θρεπτικά επαρκής διατροφή που προσφέρει στον οργανισμό όλα όσα χρειάζεται για την ισορροπημένη λειτουργία του
  3. Η καλή καρδιαγγειακή υγεία αλλά και τα φυσιολογικά επίπεδα ορμονών.

ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ!
Υποστηρίξτε τον οργανισμό σας πολύτιμα βοηθήματα και με τα κατάλληλα συμπληρώματα διατροφής και μην αφήνετε τίποτα να σας ρίχνει τη διάθεση και να επηρεάζει την ερωτική σας ζωή...

Πολύτιμα βοηθήματα για ΕΚΕΙΝΟΝ 

Viaman Delay Spray 40ml
Ενα προϊόν σχεδιασμένο να βοηθήσει την εκτεταμένη σεξουαλική ευχαρίστηση καθυστερώντας τον ανδρικό οργασμό. Ουσιαστικά βοηθά να απαλλαγείτε από το πρόβλημα της πρόωρης εκσπερμάτωσης. Αυτό το τζελ παρέχει μια ήπια και τοπική αίσθηση μουδιάσματος στο πέος, επιτρέποντάς να παρατείνετε την εκσπερμάτωση χωρίς ωστόσο, να αναστέλλετε η δική σας ευχαρίστηση.

Durex Pleasure Ring 
Αυτό το ελαστικό δαχτυλίδι πέους έχει σχεδιαστεί για να διατηρεί τη στύση σας περισσότερο χρόνο. Είναι κατασκευασμένο από μαλακό, ελαστικό υλικό που εφαρμόζει άνετα στους περισσότερους άνδρες στη βάση του πέους.

Και για ΕΚΕΙΝΗ!

Pleasuremax
Πρόκειται για τα προφυλακτικά Durex Pleasure Max που έχουν σχεδιαστεί λαμβάνοντας υπόψη τη γυναίκα. Οι στρατηγικά τοποθετημένες ραβδώσεις και κουκκίδες κοντά στη βάση του προφυλακτικού αυξάνουν τη διέγερση, βελτιώνοντας την εμπειρία της γυναίκας. 

Intermed Εva Pleasure
Λεπτόρευστη γέλη με αμινοξέα και ειδικά εκχυλίσματα βοτάνων , για την αύξηση της γυναικείας σεξουαλικής διέγερσης και τον πολλαπλασιασμό του αισθήματος της ευχαρίστησης κατά τη διάρκεια της ερωτικής επαφής. Ιδανικό για γυναίκες προ-εμμηνοπαυσιακής ή μετ-εμμηνοπαυσιακής ηλικίας

Durex Δονητής Pure Fantasy
Ενας δονητής πολλαπλών ταχυτήτων που σας βοηθάει να απογειώσετε τις αισθήσεις σας για μια μοναδική εμπειρία ηδονής. Μπορείτε να ελέγχετε την ταχύτητα και την ένταση των αθόρυβων δονήσεων χάρη στον περιστρεφόμενο διακόπτη που διαθέτει. Κατασκευασμένος σε κωνικό σχήμα και με βελτιωμένο, πιο αποδοτικό σχεδιασμό, με υλικά απαλής και φυσικής αίσθησης για το σώμα σας.

Συμπληρώνουν και αναβαθμίζουν την ερωτική ζωή ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ!

Intermed Eva Intima LBD Boost Sex Life
Πολυβιταμινούχο συμπλήρωμα διατροφής για τη γυναικεία λίμπιντο εμπλουτισμένο με Mάκα, Τριγωνέλλα & Τριβόλι. Έχει σχεδιαστεί για τη βελτίωση της γυναικείας σεξουαλικής επιθυμίας και περιέχει ενεργά συστατικά που συμβάλλουν στη ρύθμιση των ορμονών.

Health Aid Sexovit Forte
Συμπλήρωμα Διατροφής με Βιταμίνες, Μέταλλα & Αμινοξέα για Φυσική Υποστήριξη για Γυναίκες & Άνδρες. Περιέχει 10 διατροφικά συστατικά, που δρουν συνεργιστικά στην υποστήριξη του οργανισμού. Κατάλληλο για όσους βιώνουν καθημερινές συνθήκες άγχους, που επηρεάζει την ερωτική τους ζωή, για γυναίκες που σε διάφορες φάσεις της ζωής (πχ. εμμηνόπαυση) χάνουν το ερωτικό τους ενδιαφέρον και για άνδρες που θέλουν να υποστηρίξουν το αναπαραγωγικό τους σύστημα.

Charak Vivadona
Συμπλήρωμα φυσικό αφροδισιακό για την εξασθενημένη libido στις γυναίκες. Eνισχύει τη σεξουαλική διάθεση και επιθυμία Συμβάλλει στην αύξηση της ζωτικότητας κατά τη σεξουαλική πράξη. Διατηρεί σε καλή κατάσταση την υγεία του γυναικείου γεννητικού συστήματος. Eπιδρά ευεργετικά κατά της ξηρότητας του κόλπου. Pυθμίζει τη σεξουαλική συμπεριφορά κατά την περίοδο της κλιμακτηρίου. 

Now Foods Maca 500mg
Συμπλήρωμα Διατροφής Για Την Σεξουαλική Υγεία. Το Maca (Lepidium meyenii) καλλιεργείται σε μεγάλο υψόμετρο, στις Άνδεις του Κεντρικό Περού και είναι πλούσια σε αμινοξέα, βιταμίνες Β1, Β2, Β12, C, E, μεταλλικά ιχνοστοιχεία, υδατάνθρακες (60%), πρωτεΐνες (10%), φυτικές ίνες (8,5%) και λίπη (22%). Μειώνει την κούραση, αυξάνει την ενεργητικότητα και τη σεξουαλική διάθεση. 

Elogis Forte
Συμπλήρωμα Διατροφής για την Σεξουαλική Υγεία των Ανδρών. Πρόκειται για φυτικό συμπλήρωμα διατροφής που λαμβάνεται 30-60 λεπτά πριν την επαφη. Ππεριέχει ψευδάργυρο και φυτικά εκχυλίσματα Tribulus Terrestris, Lepidium, Meyeni και Ginseng τα οποία προάγουν την σεξουαλική επιθυμία και απόδοση. Συμβάλλει στη διατήρηση των φυσιολογικών επιπέδων τεστοστερόνης στο αίμα. Δεν πρέπει να χρησιμοποιείται σε περιπτώσεις καρδιακής νόσου ή υψηλή αρτηριακή πίεση.

Solgar L-Arginine 500mg
Η L-Arginine βοηθά στην παραγωγή ενέργειας στους μύες, στην ανάπτυξή τους καθώς και στην αποκατάσταση του μυϊκού συστήματος. Πρόκειται για  απαραίτητο για τον οργανισμό αμινοξύ, Αργινίνη, το οποίο μεταξύ άλλων βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και προάγει την ποιότητα της στύσης.

* Τα συμπληρώματα και τα προϊόντα ειδικής διατροφής δεν υποκαθιστούν μια ισορροπημένη δίαιτα. Ενημερωθείτε από επαγγελματία υγείας για την ορθολογική τους χρήση, σύμφωνα με τις προσωπικές σας ανάγκες. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας εάν πάσχετε από κάποια ασθένεια ή παίρνετε οποιοδήποτε φάρμακο ή άλλο συμπλήρωμα διατροφής.
Pharm 16 free shipping icon
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ Με παραγγελίες άνω των 59€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
 2112143503 8:00 - 17:00