Close
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 59.00€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο.

Close search
Αναζήτηση
BLOG

Smart Watch: Το έξυπνο ΔΩΡΟ μας! Πώς θα το αποκτήσεις!

Smart Watch: Το έξυπνο ΔΩΡΟ μας! Πώς θα το αποκτήσεις!
Θέλετε δώρο ένα Smart Watch-Bracelet για να παρακολουθήσετε την κατάσταση την υγεία σας κι όχι μόνο; Δείτε πώς μπορείτε να το αποκτήσετε δωρεάν στο pharm16.gr και κρατήστε στον καρπό σας όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε!

Πλέον μπορείτε να έχετε στον καρπό σας όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε, όχι μόνο από το κινητό σας και τα κοινωνικά δίκτυα, αλλά και να παρακολουθείτε την άσκηση και την κατάσταση της υγείας σας. Γνωρίστε τι μπορεί να κάνει για εσάς το έξυπνο ρολόι Smart Bracelet Bluetooth Smartwatch!

 
Πρακτικό, όμορφο, έγχρωμο και λειτουργικό  το έξυπνο Intelligence Health Bracelet OEM M3 Smart Bracelet γίνεται το απόλυτο αξεσουάρ!  Διαθέτει  Καταγραφή Βημάτων, Ύπνου + Καρδιακών Παλμών ΟΕΜ Μ3, ώστε να παρακολουθείτε την άσκηση, την υγεία και μαζί τις λειτουργίες του κινητού σας! Συγκεκριμένα: Το SMART BRACELET M3 BlueTooth smartwatch:

* Δονείται στις ειδοποιήσεις από κλήσεις και μηνύματα, αλλά και από τα κοινωνικά δίκτυα.
* Σας δείχνει πόσο αποτελεσματικά ασκηθήκατε

ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ
* τα βήματα και την απόσταση που διανύσατε
* τις θερμίδες που κάψατε 
* την ποιότητα του ύπνου σας.
Τέλος μπορείτε να πάρετε πολύ χρήσιμες πληροφορίες για το σώμα σας, καθώς μπορείτε να μετρήσετε τους παλμούς σας, το οξυγόνο αίματος αλλά και την αρτηριακή πίεση σας.
 
Με κάθε αγορά Ηλεκτρικής Οδοντόβουρτσας Oral-B Premium, παίρνετε ΔΩΡΟ ένα Smart Watch-Bracelet!


Πάρτε ιδέες & κερδίστε!

Oral B 5000 TriZone Ηλεκτρική Οδοντόβουρτσα με πολυδιάστατη, τριπλή δράση βαθιά τεχνολογία καθαρισμού και επαγγελματικό χρονοδιακόπτη 2 λεπτών. Το ατού; Το ξεχωριστό, ασύρματο SmartGuide, βοηθά στη μεγιστοποίηση της απόδοσης του βουρτσίσματος αφού ξέρετε που βουρτσίζετε, για πόσο διάστημα, και ειδοποίηση όταν βουρτσίζετε πάρα πολύ σκληρά.

Oral B Genius 9000 Επαναφορτιζόμενη με Έξυπνη Θήκη Ταξιδίου που λειτουργεί ως Φορτιστής. Το ατού; Ο Τριπλός Αισθητήρας Πίεσης που βοηθά στην προστασία των ούλων από το υπερβολικό βούρτσισμα. Η ένδειξη Smart Ring ανάβει και η λειτουργία της οδοντόβουρτσας επιβραδύνεται, ενώ σταματά, όταν ασκείτε μεγάλη πίεση κατά το βούρτσισμα. 

Oral B Pro 4000 Το ενσωματωμένο χρονόμετρο σας βοηθάει να κάνετε ένα τέλειο βούρτσισμα και ο φωτεινός δείκτης πίεσης σας εμποδίζει από το να... επιτίθεστε στα δόντια. Σας συνοδεύει στην καθημερινότητά σας για ένα πιο αποτελεσματικό βούρτσισμα!

Oral-B Genius 8000 Ενα εύκολο σύστημα βουρτσίσματος που σας βοηθά να βουρτσίζετε όπως σας προτείνει ο οδοντίατρος.
Η μοναδική τεχνολογία εντοπισμού θέσης που σάς βοηθά να βουρτσίζετε όλες τις περιοχές του στόματος, ενώ η μοναδική στρογγυλή κεφαλή της Oral-B κάνει όλα τα υπόλοιπα. Το ατού; Απομακρύνει έως 100% περισσότερη πλάκα σε σύγκριση με μια απλή χειροκίνητη οδοντόβουρτσα, κάνει το χαμόγελό σας λευκότερο από την πρώτη ημέρα, αφαιρώντας τους επιφανειακούς λεκέδες.

Oral-B Smart 6 6000N Η λεία λαβή της βελτιώνει το καθημερινό σας βούρτσισμα. Συνδέεται απρόσκοπτα με την εφαρμογή Oral-B του κινητού σας και σας καθοδηγεί με σχόλια σε πραγματικό χρόνο, για να τα βουρτσίζετε καλύτερα. Το ατού; Η μοναδική στρογγυλή κεφαλή της αφαιρεί έως και 100% περισσότερη πλάκα από μια συνηθισμένη χειροκίνητη οδοντόβουρτσα!

Oral-B Genius 9000 Rose Gold H καλύτερη ηλεκτρική οδοντόβουρτσα σε χρυσαφί ροζ για να ταιριάζει με το εξαιρετικό στυλ σας. Σας βοηθά να βουρτσίζετε όπως σας προτείνει ο οδοντίατρος, ενώ χάρη στη μοναδική τεχνολογία εντοπισμού θέσης, δεν θα χάνετε ποτέ κανένα σημείο. Διατίθεται με μπαταρία λιθίου που διαρκεί έως και 12 ημέρες με 1 φόρτιση.
Pharm 16 free shipping icon
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ Με παραγγελίες άνω των 59€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
 2112143503 8:00 - 17:00