Close
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 59.00€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο.

Close search
Αναζήτηση
BLOG

Summer Bazaar με μοναδικά προϊόντα έως 9,60 ευρώ! Πάρτε ιδέες!

Summer Bazaar με μοναδικά προϊόντα έως 9,60 ευρώ! Πάρτε ιδέες!
Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία και κάντε τώρα τις αγορές σας από το pharm16.gr Ανακαλύψτε προϊόντα με τιμή έκπληξη από 4.30 έως 9,60 ευρώ! Ένα μοναδικό bazaar για εσάς και μαζί ένα μεγάλο ευχαριστώ που πάντα μας προτιμάτε! ο Pharm16.gr

Και τα 12 είναι υπέροχα!
ΑΝΤΗΛΙΑΚΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ & ΣΩΜΑΤΟΣ!

1/ Korres Αντιηλιακό Γαλάκτωμα Προσώπου - Σώματος Γιαούρτι Για Ευαίσθητες επιδερμίδες Spf 20 ΜΟΝΟ 9.35€
Το Γιαούρτι, φυσική πηγή λακτόζης, πρωτεϊνών, ιχνοστοιχείων και βιταμινών, αυξάνει τα επίπεδα υγρασίας στις ανώτερες στιβάδες της επιδερμίδας και προσφέρει αίσθηση δροσιάς. Το βιολογικό εκχύλισμα ενεργής Αλόης ενυδατώνει την επιδερμίδα και επιβραδύνει τα σημάδια γήρανσης.


2/ Nivea - Sun UV Face Cream BB SPF50+ Ανάλαφρη Σύνθεση ΜΟΝΟ 8.54€
Αντηλιακή ενυδατική σύνθεση με διακριτικό χρώμα, ιδανικό για καθημερινή χρήση. Προσφέρει αμεση προστασία υψηλής αποτελεσματικότητας με φίλτρα UVA/UVB κατά της πρόωρης γήρανσης και των ηλιακών εγκαυμάτων και περιέχει αντιοξειδωτικά φυσικής προέλευσης που υποστηρίζουν τη φυσική άμυνα της επιδερμίδας.


3/ Apivita Suncare Γαλάκτωμα Προσώπου & Σώματος SPF30 ΜΟΝΟ 9.36€
Με θαλάσσια λεβάντα και πατενταρισμένο εκχύλισμα πρόπολης, καινοτομία της APIVITA, με υψηλή συγκέντρωση σε πολυφαινόλες και φλαβονοειδή παρέχει σταθερά ενισχυμένη αντιοξειδωτική δράση και προστασία από τη φωτογήρανση και τις ελεύθερες ρίζες, ενισχύοντας τη σύνθεση κολλαγόνου και ελαστίνης.


4/ SOLENE Kids Milk Spf50 Αντηλιακό Γαλάκτωμα για Παιδιά Προσώπου και Σώματος ΜΟΝΟ 7.46€
Ιδανικό για μη ανθεκτική στο ήλιο παιδική επιδερμίδα, με λαχταριστό άρωμα τσιχλόφουσκας και βασισμένο σε υπολλεργική μη φωτοερεθιστική σύνθεση για μεγιστοποιημένη ανεκτικότητα. Η δε σύνθεσή του είναι αναπτυγμένη με τέτοιο τρόπο ώστε να ελαχιστοποιείται ο κίνδυνος αλλεργικής αντίδρασης.


5/ Piz Buin Hydro Infusion Sun Gel Cream Face SPF30 Αντηλιακό Προσώπου ΜΟΝΟ 5.75€
Προστατεύει και ενυδατώνει την ταλαιπωρημένη από τον ήλιο επιδερμίδα , προσφέροντάς της υγιή αίσθηση και όψη . Η μη λιπαρή σύνθεσή του που δεν κολλάει, χαρίζει απαλότητα στο δέρμα και δεν αφήνει λευκά σημάδια. Ιδανικό για καθημερινή εφαρμογή με μακιγιάζ .


6/ Castalia Helioderm Creme Teintee SPF30+ Αντιηλιακή Κρέμα Προσώπου Με Χρώμα ΜΟΝΟ 9.49€
Υπέροχη καθώς χάρη στο χρώμα καλύπτει τις ατέλειες! Περιέχει φωτοσταθέρα UV φίλτρα και Γλυκομαννάνη, εκχύλισμα Porphyra umbilicalis για την πρόληψη της φωτογήρανσης και Βιταμίνη E που παρέχει αντιοξειδωτική προστασία. Ιδανική για κανονικές / ξηρές αλλά και για ευαίσθητες επιδερμίδες.


7/ Nuxe Sun Hair Protection & Repair Ενυδατικό Αντηλιακό Σπρέι Μαλλιών ΜΟΝΟ 8.82€
Ενυδατικό προστατευτικό γαλάκτωμα για μαλλιά με υάκινθο & ηλίανθο και πολλαπλή προστασία από ακτινοβολία UV, αλάτι, χλώριο. Επανορθώνει και ενυδατώνει τα μαλλιά, προστατεύει το χρώμα τους και ενισχύει τη φυσική τους λάμψη. Είναι ανθεκτικό στο νερό. Τι άλλο να ζητήσει κανείς!


8/ Apivita Cleansing Gel Καθαρισμού Προσώπου με Πρόπολη & Κίτρο 200ml + Suncare Oil Balance SPF30 Αντιηλιακή Κρέμα Προσώπου 15ml ΜΟΝΟ 8.84€
Gel για καθημερινή χρήση για λιπαρές/μεικτές επιδερμίδες με πρόπολη & lime που καθαρίζει σε βάθος την επιδερμίδα από τους ρύπους και το περιττό σμήγμα χωρίς να αφυδατώνει και δώρο η αντηλιακή προσώπου Suncare Oil Balance SPF30! Ολα με τη σφραγίδα της Apivita!

ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ 
9.10.
9/ Maybelline Eraser Eye Concealer 02 Nude ΜΟΝΟ 7.70€  Υπέροχο αφού προσφέρει κάλυψη στη στιγμή κάνοντας το βλέμμα σας πιο φωτεινό και νεανικό. Διατίθεται σε πρακτική συσκευασία.

10/ Nuxe Promo Travel Kit My Beauty Collection! ΜΟΝΟ 9.61€ Περιλαμβάνει Rêve de Miel Cleansing and Make-Up Removing Facial Gel 15ml + Crème Prodigieuse 15ml + Huile Prodigieuse Multi-Purpose Dry Oil 10ml + Rêve de Miel Hand and Nail Cream 15ml + Prodigieux Shower Oil 30ml Το απόλυτο must have για τις καλοκαιρινές σας διακοπές!

11.12
11/ Caudalie French Kiss Tinted Lip Balm Seduction ΜΟΝΟ 8.29€ "Λιώνει" στα χείλη σας για ενυδάτωση και προστασία σε ένα μόνο βήμα.Ενισχύει την ομορφιά των χειλιών σας με ελαφριά λάμψη για εξαιρετικά σαγηνευτικό αποτέλεσμα!

12/ Sunkissed Bronze & Glow Bronzing Pearls Μεικ-Απ ΜΟΝΟ 4.50€  Ρουζ Πολύχρωμες πέρλες από πούδρα που χαρίζουν φυσική όψη, ιδανικό για χρήση στο πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ. Προσφέρουν μία φυσική, χάλκινη λάμψη  και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως ρουζ ή μεικ-απ .
Pharm 16 free shipping icon
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ Με παραγγελίες άνω των 59€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
 2112143503 8:00 - 17:00