Close
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 59.00€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο.

Close search
Αναζήτηση
BLOG

Tips & Tricks για μαύρισμα σε χρόνο ρεκόρ, χωρίς ήλιο!

Tips & Tricks για μαύρισμα σε χρόνο ρεκόρ, χωρίς ήλιο!
Εάν η φράση «Τι ωραία που μαύρισες», σας γεμίζει αυτοπεποίθηση, εάν λατρεύετε το «μπρονζέ» χρώμα του καλοκαιριού και το θέλετε τώρα, πριν ακόμη βγείτε στην παραλία, τότε σας έχουμε τη λύση! Ελάτε να σας μυήσουμε στην «τέχνη» του self-tanning! Ακολουθήστε τα βήματά μας και εξασφαλίστε άμεσα το χρώμα των διακοπών, χωρίς… διακοπές!

Κι όχι, δεν χρειάζεται να είστε επαγγελματίας για να τα καταφέρετε! Εμείς σας αποκαλύπτουμε τις συμβουλές των ειδικών, τα «κόλπα» που χρησιμοποιούν, αλλά και τα προϊόντα που εμείς στο Pharm16.gr δοκιμάσαμε και ξεχωρίσαμε! Ακολουθήστε λοιπόν τη ρουτίνα ομορφιάς που σας προτείνουμε και αποκτήστε το πιο όμορφο καλοκαιρινό χρώμα υπό σκιά!

ΒΗΜΑ – ΒΗΜΑ
Ο απόλυτος οδηγός για ομοιόμορφο & φυσικό μαύρισμα, χωρίς σημάδια!

1Ο ΒΗΜΑ

Προετοιμάστε την επιδερμίδα με απολέπιση με Luxurious Body Scrub

Must προϊόν: Luxurious Body Scrub 
Το πρώτο βήμα για τέλειο μαύρισμα χωρίς ήλιο είναι η προετοιμασία της επιδερμίδας. Πριν λοιπόν εφαρμόσετε το προϊόν self-tan πρέπει να απομακρύνετε τα νεκρά κύτταρα, ώστε να διασφαλίσετε ομοιόμορφη εφαρμογή. Το Luxurious Body Scrub με φυτικά εκχυλίσματα και φυσικά απολεπιστικά συστατικά από φλοιό αμυγδάλου και λούφα είναι το ιδανικό προϊόν για να προετοιμάσει την επιδερμίδα, καθώς χάρη στη διεισδυτική του δράση, τονώνει και αναζωογονεί το δέρμα εκ των έσω, απομακρύνοντας τα νεκρά κύτταρα και αναπλάθοντας το δερματικό ιστό. Το αποτέλεσμα είναι δέρμα με απαράμιλλη λάμψη και ευεξία. Εσείς δεν έχετε παρά να διαλέξετε ένα από τα 5 αρώματα: Ιcing sugar, Pink orchid, Vanilla Madagascar, Milk chocolate, Ginger ylang ylang.

Tip! Εφαρμόστε το Luxurious Body Scrub σε βρεγμένη επιδερμίδα κάνοντας απαλό μασάζ με κυκλικές κινήσεις και δίνοντας μεγαλύτερη έμφαση στις ξηρές περιοχές όπως αγκώνες, γόνατα και πόδια.

2Ο ΒΗΜΑ

Στεγνώστε αλλά και ενυδατώστε

Must προϊόν: Luxurious Moisturizing Body Cream

Μπορεί να είναι προφανές, ότι θα στεγνώσετε την επιδερμίδα μετά το ντους, ωστόσο πρέπει να φροντίσετε το δέρμα σας να είναι 100% στεγνό, γιατί στην αντίθετη περίπτωση το νερό που θα μείνει θα αραιώσει το μαύρισμα επηρεάζοντας το αποτέλεσμα. Παρόλα αυτά, θα πρέπει να προσθέσετε λίγη υγρασία στην επιδερμίδα πριν φτάσετε στην εφαρμογή του self-tan. Επιλέξτε την ενυδατική κρέμα σώματος Luxurious Moisturizing Body Cream - που αποτελεί μια απόλαυση για το σώμα! Η προηγμένη της σύνθεση με εκχυλίσματα βοτάνων, πλούσια σε άλφα υδροξέα (ΑΗΑ) και φυσικά ενυδατικά έλαια, όχι απλώς ενυδατώνει την επιδερμίδα αλλά παράλληλα δημιουργεί πολυ-επίπεδο δίχτυ γύρω από τους ιστούς! Το δίχτυ αυτό διεγείρει τους ιστούς του δέρματος και «ελευθερώνει» την κόλα μεταξύ των νεκρών κυττάρων του δέρματος, προκαλώντας τη πτώση τους. Το αποτέλεσμα; Εντυπωσιακό! Το δέρμα γίνεται λείο και απαλό, ενώ παράλληλα ενισχύονται οι φυσικοί μηχανισμοί αυτοάμυνας και κυτταρικής ανάπλασης. Εξτρα συν… το άρωμα της Luxurious Moisturizing Body Cream που είναι ακαταμάχητο! Επιλέξτε αυτό που σας ταιριάζει ανάμεσα σε μια γκάμα υπέροχων αρωμάτων: Icing sugar, Vanilla Madagascar, Milk chocolate, Ginger ylang ylang! 

Tip! Εφαρμόστε την ενυδατική κρέμα σώματος με ελαφρύ μασάζ –ειδικά σε περιοχές όπως γόνατα, αγκώνες, αστράγαλοι, τα ρουθούνια της μύτης αλλά και σε οποιαδήποτε άλλα ξηρά σημεία του σώματος–, ώστε να εξασφαλίσετε ομοιόμορφο τόνο μαυρίσματος. Κι εαν θέλετε στο πέρασμά σας όλοι να "αναστατώνονται"...., τότε επιλέξτε το ίδιο άρωμα στο απολεπιστικό Luxurious Body Scrub και στην κρέμα σώματος Luxurious Moisturizing Body Cream!

3Ο ΒΗΜΑ

Ήρθε η ώρα να εφαρμόσετε το προϊόν self-tan

… και σίγουρα δεν χρειάζεται να έχετε καμία ανασφάλεια!

Must προϊόν: Luxurious Bronze Self-Tanning Mist Spray

Η νέα γενιά αυτομαυριστικών προϊόντων είναι σε μορφή σπρέι, ώστε να μπορείτε να τα εφαρμόσετε εύκολα ακόμη και στις δύσκολες περιοχές του σώματος, όπως το πίσω μέρος της πλάτης και της γάμπας. Ξεχωρίσαμε το Luxurious Bronze Self-Tanning Mist Spray με υαλουρονικό οξύ, για πρόσωπο και σώμα, που προσδίδει άμεσα στην επιδερμίδα φυσικό Bronze χρώμα, χωρίς έκθεση σε επιβλαβή ακτινοβολία UV, ενώ παράλληλα την ενυδατώνει σε βάθος. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ψεκάσετε ομοιόμορφα σε καθαρή, στεγνή επιδερμίδα και θα έχετε φυσικό μαύρισμα, όλο το χρόνο! 

Ξεκινήστε καλύτερα, από το πρόσωπο!
Εφαρμόστε το Mist Self-Tanning στο πρόσωπο πριν από το σώμα, καλύτερα βραδινή ώρα –ώστε το προϊόν να δράσει ομοιόμορφα όλη τη νύχτα. Σκεφτείτε το, ως μέρος της βραδινής σας ρουτίνας περιποίησης. Και εδώ, θα πρέπει να προετοιμάσετε την επιδερμίδα με απολέπιση, στέγνωμα, ενυδάτωση και στη συνέχεια θα εφαρμόσετε το self-tanner σε όλα τα σημεία, δηλαδή κάτω από τα μάτια, πάνω από τα βλέφαρα, στις άκρες των αυτιών, στο λαιμό, ακόμη και στο πίσω μέρος των αυτιών, ειδικά έχετε τα μαλλιά δεμένα πίσω. Το Luxurious Bronze Self-Tanning Mist είναι υπέροχο – μια «μαγική» ομίχλη που ψεκάζετε και εφαρμόζεται εύκολα με μια κίνηση! Κρατήστε το μπουκάλι περίπου 10 εκατοστά μακριά από το πρόσωπο και ψεκάστε στο κέντρο και τις πλευρές του προσώπου εφαρμόζοντας πάντα την κίνηση προς τα κάτω. Όταν θέλετε να ανανεώσετε το χρώμα σας, κάντε απολέπιση στο πρόσωπό σας και επαναλάβετε τη διαδικασία!

Συνεχίστε την εφαρμογή του Luxurious Bronze Self-Tanning Mist και στο σώμα!
Ξεκινήστε από τα πόδια και ανεβείτε σταδιακά προς τα πάνω ολοκληρώνοντας την εφαρμογή με μια ελαφριά επάλειψη με κυκλικές κινήσεις και δείχνοντας περισσότερη προσοχή στις πιο απαιτητικές περιοχές, όπως μασχάλες, γύρω από το στήθος και το λαιμό. Το μαύρισμα θα αναπτυχθεί σε 2 ώρες περίπου και θα εξασθενήσει με την πάροδο του χρόνου. Όσες περισσότερες εφαρμογές κάνετε, ακολουθώντας τα βήματα που σας προτείνουμε, τόσο βαθύτερος θα γίνεται και ο τόνος μαυρίσματος.

Tip: Για ομοιόμορφο αποτέλεσμα χρησιμοποιήστε γάντι εφαρμογής και με τη βοήθειά του, απλώστε το self-tan, με μικρή επάλειψη. Το εκπληκτικό με το Luxurious Self-Tanning Mist spray είναι ότι δεν χρειάζεται να περιμένετε, αλλά μπορείτε να ντυθείτε αμέσως μετά. 

4Ο ΒΗΜΑ

Μην ξεχάσετε την ενυδάτωση και της επιδερμίδας του προσώπου

Must προϊόν: Hydra Boost Probiotics Cream

H ενυδατική κρέμα είναι σημαντική για την προετοιμασία του δέρματος πριν την εφαρμογή του self-tan αλλά και μετά, προκειμένου να τελειοποιήσετε το αποτέλεσμα! Σας προτείνουμε τη θρεπτική κρέμα Hydra Boost Probiotics Cream. Πρόκειται για μια επαναστατική φόρμουλα, με κλινικά μελετημένο σύμπλοκο πρεβιοτικών και προβιοτικών, υαλουρονικό νάτριο, εκχύλισμα ελίχρυσου και επιλόβιου –μοναδικά συστατικά για εξασφαλίζουν την επαναφορά της ισορροπίας του μικροβιώματος και ενισχύουν τη λειτουργία του δερματικού φραγμού προσφέροντας 24ώρη ενυδάτωση!

5Ο ΒΗΜΑ

Μην ξεχάσετε ΚΑΙ τον αντηλιακό ορό σας!

Must προϊόν: Luxurious Sun Care Sunscreen Face Serum SPF30

Τα self-tanners προϊόντα, κάνουν αυτό που υπόσχονται, δηλαδή χαρίζουν υπέροχο μαύρισμα χωρίς ήλιο. Ωστόσο ΔΕΝ προστατεύουν από την ηλιακή ακτινοβολία και δεν υποκαθιστούν το αντηλιακό σας! Για να προστατεύσετε λοιπόν την επιδερμίδα δεν πρέπει ποτέ να παραλείπετε το αντηλιακό σας! Ιδανικά, για να εξασφαλίσετε τη μέγιστη φροντίδα προσθέστε στο νεσεσέρ σας έναν αντηλιακό ορό προσώπου που θα προσφέρει αντηλιακή προστασία και περιποίηση. Μην ξεχνάτε εξάλλου, ότι η επιδερμίδα του προσώπου εκτίθεται περισσότερο στην επιβλαβή ακτινοβολία UVA &UVB και αφυδατώνεται πιο εύκολα με αποτέλεσμα, τα σημάδια της γήρανσης να επιταχύνονται ή/και να καθίστανται πιο έντονα. Προτιμήστε λοιπόν ένα προϊόν που θα εξασφαλίζει:

• Υψηλή αντηλιακή προστασία ευρέος φάσματος.
• Συστατικά που εγγυώνται την ενυδάτωση και ανάπλαση της επιδερμίδας.
• Σύνθεση ειδικά σχεδιασμένη για πρόληψη της φωτογήρανσης και λείανση των ρυτίδων.

Και το Luxurious Sun Care Sunscreen Face Serum SPF30 είναι αυτό που χρειάζεστε! Ενας εξαιρετικός αντηλιακός ορός με Υαλουρονικό Οξύ, Κεραμίδια σιταριού, Προβιταμίνη Β5 και Βιταμίνη Ε - πολύτιμα συστατικά που βοηθούν στη διατήρηση της υγρασίας του δέρματος και στην εξομάλυνση των λεπτών γραμμών και ρυτίδων, εξασφαλίζοντας έτσι, ελαστικότητα, νεανική λάμψη αλλά και προστασία από τις βλαβερές ελεύθερες ρίζες που απειλούν την επιδερμίδα από την οξειδωτική φθορά. Ένα ακόμη, σημαντικό πλεονέκτημα του αντηλιακού ορού προσώπου Luxurious Sun Care Sunscreen Face Serum SPF30 είναι η λεπτόρρευστη υφή του, που τον καθιστά ιδανική επιλογή για την πόλη και για όλους τους τύπους δέρματος, καθώς απορροφάται άμεσα αφήνοντας μία εξαιρετική αίσθηση ενυδάτωσης στην επιδερμίδα. 

6Ο ΒΗΜΑ

Προετοιμάστε, ενισχύστε αλλά και παρατείνετε το μαύρισμά σας!

Must προϊόν: Luxurious Sun Care Tan Enhancer

Μια καινοτομία που αξίζει την προσοχή σας είναι σίγουρα, το Luxurious Sun Care Tan Enhancer – ένα εξειδικευμένο συμπλήρωμα διατροφής σε μορφή κοκκίων για πόσιμο διάλυμα– , που προετοιμάζει την επιδερμίδα για φυσικό μαύρισμα που διαρκεί. Πρόκειται για πατενταρισμένη φόρμουλα που συνδυάζει ένα σύμπλεγμα καροτενοειδών, βιταμίνες Ε & C και σελήνιο –, συστατικά γνωστά και για τη δράση τους στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες. Επίσης, ο χαλκός που περιέχει συνεισφέρει στο φυσιολογικό χρωματισμό του δέρματος, ενώ η L- τυροσίνη –ένα αμινοξύ που αποτελεί πρόδρομο της μελανίνης– εξασφαλίζει  υγιή λάμψη κάθε μέρα.

Τip! Προσθέστε το περιεχόμενο ενός stick (φακελίσκου) σε μισό ποτήρι νερό (100 mL), ανακατέψτε καλά και λάβετε: 1 φακελίσκο την ημέρα 15 ημέρες πριν, κατά τη διάρκεια και 15 μέρες μετά την έκθεση στον ήλιο. H λήψη του μπορεί να συνεχιστεί και όλο τον χρόνο για επιδερμίδα υγιή και γεμάτη λάμψη!

OΛΑ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΕΔΩ!

Intermed Luxurious Ginger & Ylang Ylang Moisturizing Body Cream Ενυδατική Κρέμα Σώματος 280ml




Intermed Luxurious Ginger & Ylang Ylang Moisturizing Body Cream Ενυδατική Κρέμα Σώματος 280ml

Intermed Luxurious Sun Care Tan Enhancer Πόσιμο Διάλυμα που Προετοιμάζει την Επιδερμίδα για Φυσικό Μαύρισμα 20 Sticks


* Οι πληροφορίες του άρθρου χρησιμεύουν ως συμπλήρωμα της γενικότερης ενημέρωσής σας και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τις εξειδικευμένες συστάσεις και συμβουλές των ειδικών. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν υποκαθιστούν την ισορροπημένη διατροφή. Εάν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή έχετε κάποια πάθηση συμβουλευτείτε τον γιατρό σας πριν από τη λήψη τους
Pharm 16 free shipping icon
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ Με παραγγελίες άνω των 59€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
 2112143503 8:00 - 17:00