Close
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 59.00€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο.

Close search
Αναζήτηση
BLOG

10+1 Tips για γρήγορο και αποτελεσματικό αδυνάτισμα!

10+1 Tips για γρήγορο και αποτελεσματικό αδυνάτισμα!
Για πολλούς το αδυνάτισμα αποτελεί μια ιδιαίτερα δύσκολη διαδικασία. Ακολουθώντας όμως πιστά τα παρακάτω βήματα μπορείτε να πετύχετε πιο εύκολα και πιο γρήγορα τα αποτελέσματα που επιθυμείτε! Iδού λοιπόν τα «κόλπα» που θα απογειώσουν το αδυνάτισμά σας!

# 1 I Υγιεινά σνακ

Οι διατροφολόγοι θεωρούν πως είναι καλύτερα να ικανοποιείτε αμέσως την πείνα σας αντί στο τέλος της ημέρας να καταναλώνετε ό,τι βρεθεί μπροστά σας. Οι καλύτερες επιλογές για σνακ είναι οι πρωτεϊνούχες τροφές, όπως μία φέτα τυρί ή μια κουταλιά φυστικοβούτυρο με κομμάτια μήλου.

# 2 I Κλείστε την τηλεόραση

Η κατανάλωση του δείπνου σας ενώ παρακολουθείτε τηλεόραση, όπως και οποιαδήποτε άλλη ασχολία που αποσπά την προσοχή σας, μπορεί να σας οδηγήσει να καταναλώσετε έως και 40% περισσότερες θερμίδες, σύμφωνα με σχετική έρευνα. Γι’ αυτό καλό είναι να τρώτε με συγκέντρωση, ακόμη κι αν δεν έχετε παρέα.

# 3 I Να ζυγίζεστε συχνά

Φροντίστε να ανεβαίνετε στη ζυγαριά μία φορά την εβδομάδα, πάντα πρωί και νηστική, ώστε να παρακολουθείτε την πρόοδό σας. Αν βλέπετε το βάρος σας σταθερό ή να αυξάνεται, είναι μια ένδειξη ότι κάτι δεν κάνετε σωστά. Ίσως χρειαστεί, λοιπόν, να επιλέξετε πιο ελαφριές τροφές ή να γυμναστείτε περισσότερο.

# 4 I Ασκηθείτε

Θα πρέπει να γυμνάζεστε σταθερά 3 φορές την εβδομάδα, ώστε να κάψετε θερμίδες και να αυξήσετε τη μυϊκή σας μάζα. Σε αυτό το σημείο να σας υπενθυμίσουμε ότι όσο μεγαλύτερη μυϊκή μάζα έχει κανείς, τόσο μεγαλύτερες καύσεις κάνει ο οργανισμός του.

# 5 «Όχι» στις λιγούρες

Την επόμενη φορά που θα θελήσετε να παραγγείλετε κάποιο junk food απασχοληθείτε με κάτι άλλο ώστε να ξεχάσετε τη λιγούρα σας. Άλλωστε, έρευνα έχει δείξει ότι οι λιγούρες κρατούν περίπου 5′.

# 6 I Καλό πρωινό

Ένα πρωινό αποτελούμενο κυρίως από πρωτεΐνες, όχι μόνο θα ικανοποιήσει την πείνα σας, αλλά θα την καθυστερήσει για περισσότερη ώρα.  

# 7 I Αποφύγετε το αλκοόλ

Τα αλκοολούχα ποτά περιέχουν πολλές υγρές θερμίδες που δεν πρόκειται να σας προσφέρουν κανένα θρεπτικό συστατικό, παρά μόνο να σας ανοίξουν την όρεξη. Όταν θέλετε, λοιπόν, να πιείτε ένα ποτό, προτιμήστε ένα ποτήρι κρασί.

# 8 I Άφθονα φρούτα

Τα φρούτα είναι φτωχά σε θερμίδες και πλούσια σε φυτικές ίνες, οι οποίες θα σας κρατήσουν χορτάτη για περισσότερη ώρα. Φροντίστε να τρώτε φρούτα δύο φορές την ημέρα και θα δείτε αισθητή διαφορά στην όρεξή σας.

# 9 I Ποιοτικός ύπνος

Ξαπλώστε στο κρεβάτι σας μισή ώρα νωρίτερα τη νύχτα και ξυπνήστε μισή ώρα αργότερα το πρωί. Αυτή η μικρή αλλαγή μπορεί να σας οδηγήσει σε πιο υγιεινές διατροφικές επιλογές, αφού όταν δεν νιώθετε κουρασμένοι είναι λιγότερο πιθανό να αναζητήσετε παχυντικές και λιπαρές τροφές.

# 10 I Πιείτε νερό

Η πιο κλασική και πιο αποτελεσματική συμβουλή είναι να μένετε συνεχώς ενυδατωμένη, ώστε να περιορίζετε την όρεξή σας. Πολλές είναι οι φορές που νομίζετε ότι πεινάτε, ενώ στην πραγματικότητα διψάτε. Μην πηγαίνετε, λοιπόν, πουθενά χωρίς το μπουκάλι με το νερό σας.

# 11 I Τέλος, επιλέξτε το κατάλληλο συμπλήρωμα διατροφής. Ιδανικό είναι το 7 DAYS Water Shape Program της Power Health, το οποίο περιέχει το επώνυμο κλινικά μελετημένο εκχύλισμα από φραγκόσυκο, CactiNeaTM (Clinical Study: Diuresis CactiNea™. Jan 2012). 

Το φραγκόσυκο, το φρούτο που ευδοκιμεί περισσότερο στη Μεσόγειο, είναι «εφοδιασμένο» με μεγάλη ποσότητα φυτικών ινών και αντιοξειδωτικών συστατικών. Η σύνθεση του 7 DAYS Water Shape Program ενισχύεται από μαγνήσιο, νιασίνη και βιταμίνη Β6, που συμβάλλουν στη φυσιολογική λειτουργία των μεταβολικών διεργασιών που αποσκοπούν στην παραγωγή ενέργειας*.
Το μαγνήσιο επίσης συμβάλλει στην ισορροπία των ηλεκτρολυτών στο σώμα*.

* Τα παραπάνω  αποτελούν επίσημους ισχυρισμούς υγείας από την Eυρωπαϊκή Αρχή Ασφάλειας Τροφίμων (EFSA).
Pharm 16 free shipping icon
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ Με παραγγελίες άνω των 59€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
 2112143503 8:00 - 17:00