Close
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 59.00€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο.

Close search
Αναζήτηση
BLOG

Tελευταία Κυριακή του χρόνου & Παραμονή με μουσική!

Tελευταία Κυριακή του χρόνου & Παραμονή με μουσική!
Βιενέζικα βαλς και οπερέτες, μπελκάντο άριες και ντουέτα από όπερες, μουσικές γεμάτες παλμό με τους πιο γνωστούς ραδιοφωνικούς παραγωγούς και djs, αλλά και μελωδίες με φόντο τον ιστορικό βράχο της Ακρόπολης και το Κέντρο Πολιτισμού Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος! Αυτή η Κυριακή τα έχει όλα! Αλλά και η Παραμονή Πρωτοχρονιάς δεν πάει πίσω!

Εορταστικό γκαλά στο Μέγαρο με την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών

Σήμερα Κυριακή 30/12, στις 20:30 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών θα ζήσετε μια μοναδική εμπειρία. Υπό τη μουσική διεύθυνση του Γιώργου Πέτρου, ο σπουδαίος βαρύτονος Τάσης Χριστογιαννόπουλος και η σοπράνο Βάσια Αλάτη ερμηνεύουν ένα γιορτινό πρόγραμμα με μπελκάντο άριες και ντουέτα από όπερες των Ροσσίνι, Ντονιτσέττι και Βέρντι. Για τη συνέχεια βιενέζικα βαλς και οπερέτες, μέσα από τη μουσική του Γιόχαν Στράους και του Φραντς Λέχαρ.


Εκδηλώσεις και στο Μουσείο Ακρόπολης!

Την Κυριακή 30/12, στις 12 το μεσημέρι, στο ισόγειο του Μουσείου, η κεφάτη γνωστή μπάντα The Swingin’ Cats θα ερμηνεύσει διάσημες πρωτοχρονιάτικες αλλά και swing μελωδίες. Ενώ, στο εστιατόριο του Μουσείου μας περιμένουν γιορτινά γεύματα και γλυκίσματα με τη συνοδεία των μελωδικών ήχων άρπας.

Glasshouse στο Σύνταγμα

Highlight των εκδηλώσεων στο Σύνταγμα δεν είναι άλλο από το Glasshouse, το αγαπημένο μουσικό project που πραγματοποιείται στις 29 και 30 Δεκεμβρίου, σε συνεργασία με την Ολλανδική Πρεσβεία στην Αθήνα. Ραδιοφωνικοί παραγωγοί και djs δίνουν τον παλμό και μας καλούν να γίνουμε μέρος της μεγάλης γιορτής, ενώ τα έσοδα του project θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό.

Mario Biondi live - Παραμονή Πρωτοχρονιάς στο Σταύρος Νιάρχος!

Την τελευταία νύχτα του χρόνου (31/12) το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος υποδέχεται τον Ιταλό τραγουδιστή της soul - jazz Mario Biondi που με τη βαθιά και χαρακτηριστική φωνή του και τη μοναδική σκηνική του παρουσία θα συναρπάσει το κοινό τραγουδώντας μελωδίες στα αγγλικά και στα ιταλικά. Ο Mario Biondi που έχει χαρακτηριστεί από πολλούς ως «ο νέος Barry White» λόγω της ιδιαίτερης χροιάς της φωνής του θα τραγουδήσει κομμάτια από το τελευταίο του άλμπουμ Brasil, που παντρεύει στοιχεία τζαζ, σόουλ και ποπ μουσικής με διάσημα Βραζιλιάνικα τραγούδια, αλλά και πολλά κλασικά Χριστουγεννιάτικα τραγούδια, στο πνεύμα των ημερών.

Αλλαγή χρόνου στο Θησείο

Με φόντο τον ιστορικό βράχο της Ακρόπολης, αποχαιρετούμε το 2018 και υποδεχόμαστε το νέο έτος στο Θησείο με ένα οπτικοακουστικό υπερθέαμα. Την αυλαία θα ανοίξει η Φιλαρμονική Ορχήστρα του δήμου Αθηναίων η οποία, με συνοδεία ξυλοπόδαρων και καλλιτεχνών τσίρκο, θα μας μαγέψει με υπέροχες χριστουγεννιάτικες μελωδίες. Ο οικοδεσπότης της γιορτινής βραδιάς θα είναι ο ηθοποιός Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, τα τελευταία λεπτά του 2018, θα μας συνοδεύσει με τη φωνή της, υπό την καθοδήγηση του σκηνοθέτη Γιάννη Κακλέα και σε μία ιδέα της Φρόσως Λύτρα, η ηθοποιός και τραγουδίστρια Χριστίνα Μαξούρη και το  2019 θα υποδεχθούν με ήχους και τραγούδια τους η Κατερίνα Κούκα και ο Θέμης Καραμουρατίδης.
Pharm 16 free shipping icon
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ Με παραγγελίες άνω των 59€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
 2112143503 8:00 - 17:00