Close
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 59.00€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο.

Close search
Αναζήτηση
BLOG

«Φυσικά» αφροδισιακά για γυναίκες! Aπογειώνουν το sex!

«Φυσικά» αφροδισιακά για γυναίκες! Aπογειώνουν το sex!
Αναρωτιέστε εάν υπάρχουν αφροδισιακά που μπορούν να επαναφέρουν τη σεξουαλική ορμή και επιθυμία, να ξυπνήσουν τη σεξουαλικότητα και να την τονώσουν; Ναι, υπάρχουν! Όχι, δεν πρόκειται για «μαγικές» λύσεις, αλλά βοηθήματα που συμβάλλουν στην τόνωση της γυναικείας λίμπιντο αυξάνοντας τη σεξουαλική απόλαυση και προλαμβάνοντας τις σεξουαλικές διαταραχές. Και καθώς το θέμα σεξ είναι για τη γυναίκα «πολυπαραγοντικό», τα βοηθήματα αυτά βοηθούν επίσης στη βελτίωση του άγχους, στη ρύθμιση των ορμονών, επιδρώντας, γενικότερα, θετικά στη διατήρηση της καλής υγείας.

ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΟΓΕΙΩΝΟΥΝ ΤΟ SEX

Ξαναβρείτε λοιπόν την επιθυμία στο σεξ και αναβαθμίστε την ερωτική σας ζωή με φυσικά συστατικά που τονώνουν, διεγείρουν, ενισχύουν την ερωτική επιθυμία! Πρόκειται για προϊόντα αλλά και συμπληρώματα & προϊόντα ειδικής διατροφής που έχουν σχεδιαστεί αποκλειστικά για την υποβοήθηση της σεξουαλικότητας. Περιέχουν επιλεγμένα φυτικά συστατικά και βότανα τα οποία ενισχύουν τον οργανισμό με διάφορα διατροφικά συστατικά καλύπτοντας έτσι τυχόν θρεπτικά κενά, που επηρεάζουν άμεσα ή έμμεσα την ερωτική επιθυμία και τη σεξουαλική λειτουργία!


ΘΕΛΩ: ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΔΙΕΓΕΡΣΗ!

♥ Intermed Eva Intima Pleasure Gel Είναι μια λεπτόρευστη γέλη με αμινοξέα και ειδικά εκχυλίσματα βοτάνων για την αύξηση της γυναικείας σεξουαλικής διέγερσης και τον πολλαπλασιασμό του αισθήματος της ευχαρίστησης κατά τη διάρκεια της ερωτικής επαφής, μέσω της δημιουργίας τοπικά υπεραιμίας, της αίσθησης θερμότητας και της χαλάρωσης των μαλακών ιστών της περιοχής του κόλπου συντελώντας παράλληλα στην φυσική λίπανση αυτού.
Tip! Η γέλη αυτή είναι ιδανική και για τις  προεμμηνοπαυσιακής ή μετεμμηνοπαυσιακής ηλικίας, χωρίς ορμόνες ή φαρμακευτικές ουσίες

ΘΕΛΩ: ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΩ ΤΙΣ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ & ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΑ!

♥ Durex Δονητής Pure Fantasy Durex Πρόκειται για ένα δονητή πολλαπλών ταχυτήτων που βοηθάει να απογειώσετε τις αισθήσεις σας για μια μοναδική εμπειρία ηδονής. Μπορείτε να ελέγχετε την ταχύτητα και την ένταση των αθόρυβων δονήσεων χάρη στον περιστρεφόμενο διακόπτη που διαθέτει. Κατασκευασμένος από ασφαλή για το σώμα υλικά με απαλή βελούδινη υφή, με χαμηλό θόρυβο και ισχυρές δονήσεις, για έως 5 ώρες απόλαυσης και αδιάβροχος!

♥ Durex Play Ice Breaker Αδιάβροχος Λεπτός Δονητής από Σιλικόνη Πολλαπλών Ταχυτήτων Δόνησης  καθώς διαθέτει 8 διαφορετικές λειτουργίες δόνησης ενώ ο ειδικά σχεδιασμένος μηχανισμός του προσφέρει ισχυρές δονήσεις. Το εύκαμπτο, κυρτό σχήμα του προσφέρει εύκολη διείσδυση ενώ φτάνει εύκολα στη θερμοκρασία του σώματός σας. Απαλός και αθόρυβος για άνεση και διακριτικότητα.

ΘΕΛΩ: ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟ ΣΕΞ!

♥  Elogis Pharma Forte Pink Συμπλήρωμα διατροφής με εκχυλίσματα βοτάνων όπως Eleutherococcus Senticosus, Tribulus Terrestris, Lepidium Meyenii Walp, Panax Ginseng, L-arginine και 
ψευδάργυρο. Συστατικά που συμβάλλουν στη διατήρηση των φυσιολογικών επιπέδων τεστοστερόνης στο αίμα αυξάνοντας τη σεξουαλική ορμή και απόλαυση.
    

♥   Intermed Eva Intima LBD Boost Sex Life
Πολυβιταμινούχο Συμπλήρωμα Διατροφής για την Ενίσχυση της Σεξουαλικής Διάθεσης εμπλουτισμένο με Mάκα, Τριγωνέλλα & Τριβόλι. Έχει σχεδιαστεί για τη βελτίωση της γυναικείας σεξουαλικής επιθυμίας με συστατικά που συμβάλλουν στη ρύθμιση των ορμονών. Επιπλέον, βελτιώνει τα επίπεδα ενέργειας, διευκολύνει τη ροή του αίματος και δρά χαλαρωτικά στους ιστούς των λείων μυών.

ΘΕΛΩ: ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΟΡΜΗ & LIBIDO ΣΤΑ ΥΨΗ

 ♥  Natures Plus E FEM 
Η ειδικά μελετημένη σύνθεσή του, καλύπτει τις διατροφικές ελλείψεις του γυναικείου οργανισμού και του επιτρέπει να παράγει τις ποσότητες των ορμονών που χρειάζεται. Παρέχει φυσικά συστατικά που βοηθούν στην επίτευξη της ορμονικής ισορροπίας, χαρίζοντας έτσι ενέργεια, αντοχή και ζωντάνια, ενώ παράλληλα ενισχύεται η εγκεφαλική και καρδιαγγειακή λειτουργία, βελτιώνονται η άμυνα και η μυϊκή δύναμη, συμβάλλοντα στην υγιή σεξουαλική λειτουργία και την αύξηση της λίμπιντο. 

♥  Now Foods Maca 750mg Raw (6:1)
Συμπλήρωμα Διατροφής από το Φυτό Maca Βιολογικής Καλλιέργειας, για Ενέργεια, Αύξηση της Λίμπιντο & Ορμονική Ισορροπία & των Δύο Φύλων. Είναι ένα ασφαλές φυσικό προϊόν, που θα βελτιώσει την ερωτική και σεξουαλική ζωή σας, ενισχύοντας τη λίμπιντο και τη σεξουαλική αντοχή!

Αναζητήστε στο Pharm16.gr κι άλλα τα πολύτιμα βοηθήματα που πραγματικά αναβαθμίζουν την ερωτική σας ζωή! Bιταμίνες και συμπληρώματα διατροφής ειδικά σχεδιασμένα για την τόνωση της σεξουαλικής υγείας της γυναίκας αλλά και του άντρα (όπως συμπληρώματα διατροφής πχ  η L- Αργινίνη - συχνά χαρακτηρίζεται ως το "φυσικό Viagra"-, η Pοδιόλα- βοηθά στην τόνωση της ψυχικής διάθεσης αυξάνοντας έτσι την ερωτική επιθυμία-, και το Μάκα- που αυξάνει την ενεργητικότητα και τη σεξουαλική διάθεση. 

* Οι πληροφορίες του άρθρου χρησιμεύουν ως συμπλήρωμα της γενικότερης ενημέρωσής σας και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τις εξειδικευμένες συστάσεις και συμβουλές των ειδικών. Τα συμπληρώματα και τα προϊόντα ειδικής διατροφής δεν υποκαθιστούν μια ισορροπημένη δίαιτα (ενημερωθείτε από επαγγελματία υγείας για την ορθολογική τους χρήση και συμβουλευτείτε το γιατρό σας εάν πάσχετε από κάποια ασθένεια ή παίρνετε οποιοδήποτε φάρμακο ή άλλο συμπλήρωμα διατροφής. Μην τροποποιείτε και μην διακόπτετε τη φαρμακευτική σας αγωγή χωρίς τη σύμφωνη γνώμη του).
Pharm 16 free shipping icon
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ Με παραγγελίες άνω των 59€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
 2112143503 8:00 - 17:00