Close
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 59.00€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο.

Close search
Αναζήτηση
BLOG

Ακμή; Καθαρίστε για πάντα από τα σπυράκια

Ακμή; Καθαρίστε για πάντα από τα σπυράκια
Στο παρελθόν όλοι θεωρούσαμε ότι η ακμή αφορούσε μόνο τα χρόνια της εφηβείας. Σήμερα όμως ξέρουμε πολύ καλά ότι η ακμή δεν κάνει διακρίσεις ούτε σε χρόνια, ούτε σε φύλο και επιπλέον ούτε και σε ηλικία. Ακολουθήστε τα βήματα φροντίδας που σας προτείνουμε και πείτε αντίο στη λιπαρότητα, τους ερεθισμούς και τα αντιαισθητικά σπυράκια μια για πάντα!

Στο παρελθόν όλοι θεωρούσαμε ότι η ακμή αφορούσε μόνο τα χρόνια της εφηβείας. Σήμερα όμως ξέρουμε πολύ καλά ότι η ακμή δεν κάνει διακρίσεις ούτε σε χρόνια, ούτε σε φύλο και επιπλέον ούτε και σε ηλικία. Εάν λοιπόν το δέρμα σας είναι λιπαρό και με τάση για ακμή δεν χρειάζεται να απογοητεύεστε, καθώς υπάρχουν τρόποι για να την καταπολεμήσετε. Ο  δερματολόγος είναι ο πρώτος που θα σας κατευθύνει για τη θεραπεία που χρειάζεστε αλλά παράλληλα θα σας δώσει συμβουλές ως προς τη σωστή περιποίηση της επιδερμίδας, αφού η καθημερινή φροντίδα αποτελεί το α και το ω στην θεραπεία της. Παράλληλα τα δερμοκαλλυντικά προϊόντα που έχουμε σήμερα στη διάθεσή μας αποτελούν πραγματική υπόσχεση,  καθώς παρεμβαίνουν στην παθογένεια του προβλήματος και συχνά, μέσω μοριακών μηχανισμών, μπορούν να βοηθήσουν ώστε να δοθεί λύση στο πρόβλημα.

Τα χρυσά βήματα!
Ακολουθήστε τα βήματα φροντίδας που σας προτείνουμε και πείτε αντίο στη λιπαρότητα, τους ερεθισμούς και τα αντιαισθητικά σπυράκια μια για πάντα!

1. Βαθύς & απαλός καθαρισμός
Ο συστηματικός καθαρισμός του προσώπου δυο φορές την ημέρα με ένα μη ερεθιστικό σαπούνι ή ένα καθαριστικό τζελ που εξυγιαίνει και καθαρίζει το δέρμα χωρίς να το ξηραίνει, είναι η απαραίτητη καθημερινή φροντίδα που δεν πρέπει να παραλείπετε ποτέ. 
Στόχος είναι να διατηρηθούν οι πόροι ελεύθεροι  ώστε να αποτραπεί ο πολλαπλασιασμός των «ένοχων» βακτηρίων που ευθύνονται για την πρόκληση ακμής. Ευτυχώς σήμερα με την εξέλιξη της επιστήμης έχετε στη διάθεσή σας πολλά αξιόλογα και εξειδικευμένα προϊόντα:

* Για να απομακρύνετε την έκκριση σμήγματος χρησιμοποιείστε ένα ήπιο καθαριστικό, όπως είναι ο αφρός καθαρισμού Ac-Norm Active Foam. 
Εφαρμόστε, με απαλές κινήσεις και χωρίς τρίψιμο, σε βρεγμένο δέρμα πρωί και βράδυ και ξεβγάλτε με άφθονο χλιαρό νερό ή για πιο ενισχυμένη δράση, αφαιρέστε το προϊόν με βαμβάκι ή καθαρά πετσετάκια.

* Για να προστατευθείτε από τους περιβαλλοντικούς ρύπους που επιδεινώνουν το πρόβλημα της ακμής, δοκιμάστε το καθαριστικό υγρό Ac–Norm Active Cleanser.  

* Για την πρόληψη ή και την αντιμετώπιση των μαύρων στιγμάτων, ιδανικό είναι το άνυδρο καθαριστικό gel Ac–Norm Active Wash.

2. Μάσκα και απολέπιση το μυστικό της απόλυτης αναζωογόνησης:
Αρκούν 1 έως 2 φορές την εβδομάδα  για να δείτε την επιδερμίδα σας καθαρή και ανανεωμένη (μαύρα στίγματα, ρύποι και νεκρά κύτταρα απομακρύνονται εύκολα και γρήγορα. Δοκιμάστε τη μάσκα Ac-Norm Peel-Off Mask, η οποία καθαρίζει βαθιά το δέρμα, παρέχοντας αντιμικροβιακή και αντιφλεγμονώδη δράση. Επίσης μια φορά την εβδομάδα κάντε απολέπιση μ΄ ένα  ειδικό προϊόν που θα καθαρίζει σε βάθος και θα απελευθερώσει  τους πόρους.

3. Τόνωση και ενυδάτωση
Τελευταίο βήμα στη φροντίδα του προσώπου σας που δεν πρέπει ποτέ να αμελείτε από την καθημερινή ρουτίνα περιποίησης είναι η τόνωση. Επιλέξτε μία ήπια αντισηπτική λοσιόν με λεπτόρρευστη υφή, που μειώνει αισθητά τη λιπαρότητα και έχει καταπραϋντική δράση, όπως η Ac-Norm Normalising Lotion και η SOS Oil Control Mattifying Lotion της Skincode την οποία μπορείτε να βρείτε στο online φαρμακείο pharm16.gr μαζι με την μάσκα προσώπου για σύσφιξη των πόρων της ίδιας σειράς 

Οσο για την ενυδάτωση προτιμήστε προϊόντα με ελαφρά υφή και ειδική σύνθεση ώστε να μην επιβαρύνουν την επιδερμίδα. Η νέα 24ωρη κρέμα τζελ της Natura Siberica, Bereza Polar White Birch Moisturising Facial Cream-Gel με  βάση τη λευκή σημύδα παρέχει εντατική φροντίδα και ενυδάτωση, επιπλέον ρυθμίζει την ισορροπία της επιδερμίδας. 
Ιδανική και με εκπληκτικά αποτελέσματα είναι και η 24ωρη μη λιπαρή ενυδατική κρέμα Origins Clear Improvement Oil-Free Moisturiser Bamboo Charcoal απολεπίζει απαλά για να λειαίνει το δέρμα και βοηθά στον καθαρισμό των πόρων με 1% σαλικυλικό οξύ, άνθρακα από μπαμπού και Witch Hazel 

Χρήσιμη γνώση! Μην ξεχνάτε να ακολουθείτε πιστά τους κανόνες υγιεινής και να διατηρείτε πάντα τα καλλυντικά σας καθαρά.
* Οι πληροφορίες του άρθρου χρησιμεύουν ως συμπλήρωμα της γενικότερης ενημέρωσής σας και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τις εξειδικευμένες συστάσεις και συμβουλές των ειδικών.
Pharm 16 free shipping icon
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ Με παραγγελίες άνω των 59€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
 2112143503 8:00 - 17:00