Close
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 59.00€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο.

Close search
Αναζήτηση
BLOG

Ακόμη αλλεργία; Δοκιμάσατε την κουερσετίνη;

Ακόμη αλλεργία; Δοκιμάσατε την κουερσετίνη;
Αυτή την περίοδο, δυστυχώς, δεν ανθίζουν μόνο τα λουλούδια αλλά και οι αλλεργίες. Αν λοιπόν ανήκετε σε αυτούς που ακόμη ταλαιπωρούνται από τις αλλεργικές αντιδράσεις σκεφτείτε την κουερσετίνη ή αλλιώς και κερσετίνη που πραγματικά μπορεί να σας βοηθήσει να ανακουφιστείτε από τα συμπτώματα των αλλεργιών!  Πώς τα καταφέρνει; Απλώς διαβάστε παρακάτω!

Κουερσετίνη (Quercetin) Ηρθε και μας βοήθησε!

Τι είναι: Ανήκει στην κατηγορία των μη κιτρικών βιοφλαβονοειδών, φυτοθρεπτικών ουσιών με πολύ ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες

Που τη βρίσκουμε: Συναντάται σε υψηλές ποσότητες στη φλούδα των μήλων στα κόκκινα κρεμμύδια, στα κόκκινα σταφύλια κ.α.

Που βοηθά: Θεωρείται η βασίλισσα των βιοφλαβονοειδών και είναι εξαιρετικά χρήσιμη σε περιπτώσεις αντιμετώπισης αλλεργιών, καθώς  συμβάλλει στην αναστολή της παραγωγής ισταμίνης, που είναι ο κύριος αίτιος για την πρόκληση των αλλεργικών συμπτωμάτων, καθώς και άλλων ουσιών που προκαλούν φλεγμονές.

Αυτό το ξέρατε; Η κουερσετίνη ενισχύει και την αντιοξειδωτική δράση της βιταμίνης C! Αποτρέπει την καταστροφή της, τη βοηθάει να διατηρήσει τη συγκέντρωσή της και την ανακυκλώνει μέσα στο σώμα.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ σε μοναδικά προϊόντα!

Power Health Alerginal Capsules - Περιέχει εκχύλισμα ιαπωνικής μέντας (το έλαιο που προκύπτει από τους σπόρους, μετά από ειδική επεξεργασία, έχει υψηλή θρεπτική αξία), κερσετίνη (με τις αντιοξειδωτικές της ιδιότητες) και βιταμίνες C και D3 (που συμβάλλουν στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος).

Solgar Quercetin Complex - Είναι ένας συνδυασμός κουερσετίνης με βιταμίνη C (παρασκευασμένη σύμφωνα με την πατέντα Ester-C® Plus της Solgar) και είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό στη διαχείριση των συμπτωμάτων των αλλεργιών όπως καταρροή και φτέρνισμα από αλλεργική ρινίτιδα κ.ά.

Now Quercetin 800 mg, w/ Bromelein - Μοναδικό προϊόν της Now που συγκεντρώνει όλες τις μοναδικές ιδιότητες της (από quercetin dihydrate) και συνιστάται σε συνδυασμό με NOW Βromelain και Vitamin C για καλύτερα αποτελέσματα .

NATURES PLUS QUERCETIN PLUS W/ VIT C/BROMELAIN - Κάθε ταμπλέτα περιέχει 250 mg κουερσιντίνης 300 mg βιταμίνης C και 100 βρωμελίνης Ισχυρό αντιοξειδωτικό και ένα από τα καλύτερα αντιισταμινικά Μία με δύο για ενήλικες την ημέρα

Lamberts Quercetin 500mg - Κίτρινη κηλιδωτή οβάλ ταμπλέτα των 500mg που περιλαμβάνει όλες τις ιδιότητες της κουερσετίνης και με χρόνο αφομοίωσης: λιγότερο από 1ώρα. Επίσης είναι κατάλληλο για χορτοφάγους.

Ηealth Aid Allergforte - Eιδική σύνθεση με Βιταμίνες C & Ε, Σελήνιο, Κουερσετίνη, εκχυλίσματα φλοιού θαλάσσιου πεύκου, κουρκουμά και βρωμελίνης (ένζυμο). Συμβάλλει στην αντιμετώπιση και μείωση των συμπτωμάτων των κοινών αλλεργιών χωρίς τις παρενέργειες των συμβατικών αντισταμινικών,όπως υπνηλία και λήθαργος.

Στο pharm16.gr μπορείτε να βρείτε φόρμουλες ειδικά σχεδιασμένες για τις περιπτώσεις αλλεργιών. Πρόκειται για πολλά υποσχόμενα συμπληρώματα διατροφής που συμβάλλουν στην ανακούφιση των αλλεργικών συμπτωμάτων και μπορείτε να δοκιμάσετε, πάντα με τη σύμφωνη γνώμη του γιατρού σας.
Pharm 16 free shipping icon
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ Με παραγγελίες άνω των 59€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
 2112143503 8:00 - 17:00