Close
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 59.00€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο.

Close search
Αναζήτηση
BLOG

Αντηλιακά με δώρα trendy τσάντες plus προϊόντα! Δες τα εδώ!

Αντηλιακά με δώρα trendy τσάντες plus προϊόντα! Δες τα εδώ!
Επωφεληθείτε διπλά, τριπλά και τετραπλά (!) από τις αγορές σας και αποκτήστε δώρα που ξεχωρίζουν μαζί με το αντηλιακό σας! Εσείς ακόμα σερφάρετε αλλού; Δείτε τις προτάσεις μας στο Pharm16.gr και αφεθείτε στην αγκαλιά του ήλιου χωρίς φόβο με τα καλύτερα προϊόντα της αγοράς!

Πάρτε ιδέες και κάντε τώρα την παραγγελία σας! Προλάβετε πριν εξαντληθούν οι μοναδικές προσφορές μας!
   +  
Aποκτήστε τώρα τα εκπληκτικά αντηλιακά προϊόντα από τη σειρά Sunissime – της Lierac!
Προϊόντα που συνδυάζουν την προστασία με αντιγήρανση αλλά και ανάπλαση της επιδερμίδας τώρα μπορούν να γίνουν δικά σας με έκπτωση - 50% και με άγορές άνω των 40Ε ΔΩΡΟ μια ψάθινη τσάντα θαλάσσης

Η αντηλιακή προστασία της Frezyderm δεν χρειάζεται συστάσεις καθώς τα τελευταία χρόνια τα αντηλιακά της με τη μοναδική βελούδινη υφή έχουν γίνει best seller! Aποκτήστε τα τώρα με έκπτωση έως -45% και με αγορές άνω των 50Ε ΔΩΡΟ μοναδική υφασμάτινη τσάντα παραλίας Frezyderm!


Mε αγορές των αντηλιακών της σειράς Uriage Eau Thermal – BARIESUN, άνω των 40Ε δώρο η πιο trendy τσάντα θαλάσσης του καλοκαιριού! Ολα τα προϊόντα της σειράς προστατεύουν από τη Φωτογήρανση, καθώς το  Θερμικό Νερό Uriage, στον πυρήνα των τύπων Bariésun, καταπολεμά τις επιβλαβείς επιδράσεις του ήλιου. Συνεπώς, το φράγμα του δέρματος ενισχύεται και το DNA προστατεύεται από βλάβες από τις ακτίνες UV.



Μένουμε ασφαλείς κάτω από τον ήλιο με την αντηλιακή σειρά της ΥΟUTH LAB με έκπτωση έως -35% και με κάθε αγορά αντηλιακού ΔΩΡΟ η εκπληκτική ενυδατική κρέμα Oxygen Moisture Cream που οξυγονώνει και αναζωογονεί το δέρμα, χάρη στη βιταμίνη Β5, ενώ με την αντιοξειδωτική βιταμίνη Ε που περιέχει αποκαθιστά τις φθορές που προκαλούν οι ελεύθερες ρίζες.


Με κάθε αγορά προϊόντων από τη σειρά Ideal Soleil – Suncare της VICHY, 2 ΔΩΡΑ! Η  Vichy Aqualia Thermal Gel (15ml) η κρέμα που περιέχει το Ιαματικό νερό της Vichy, Υαλουρονικό Οξύ φυσικής προέλευσης και φυτική Μαννόζη προκειμένου να διατηρήσει και να ενισχύσει την ενυδάτωση και να περιορίσει τις υδρικές απώλειες του δέρματος KAI η Mineral 89 (4ml). 


Αγοράστε οποιοδήποτε αντηλιακό ΑΝΤΗΕLIOS με έκπτωση έως – 40% και πάρτε δώρο τη φροντίδα για μετά τον ήλιο -το το POSTHELIOS (40ml). Μοναδική αντηλιακή προστασία και φροντίδα με την υπογραφή της La Roche-Posay η οποία έχει ενσωματώσει στις συνθέσεις της το νέο αντιοξειδωτικό ενεργό συστατικό BAICALIN και για 1η φορά αποδεικνύει σε βιολογικό επίπεδο την αποτελεσματικότητά του ενάντια στις βλάβες που προκαλεί η UV ακτινοβολία.


Και φυσικά με την αγορά αντηλιακού Luxurius Sun Care της Intermed με έκπτωση έως -45% ΔΩΡΟ το Self-tanning Mist (200ml)! το μοναδικό σπρέι αυτομαυρίσματος για φυσικό ομοιόμορφο μαύρισμα χωρίς έκθεση στον ήλιο που όχι μόνο σας προσφέρει το μπρούτζινο χρώμα του καλοκαιριού αλλά παράλληλα την ενυδατώνει σε βάθος.
Pharm 16 free shipping icon
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ Με παραγγελίες άνω των 59€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
 2112143503 8:00 - 17:00