Close
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 59.00€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο.

Close search
Αναζήτηση
BLOG

Άντρες-Γυναίκες: Διαφέρουμε και στις βιταμίνες!

Άντρες-Γυναίκες: Διαφέρουμε και στις βιταμίνες!
Άντρες και γυναίκες μοιάζουμε σε πολλά αλλά διαφέρουμε σε αρκετά ακόμη και φυσικά στις διατροφικές ανάγκες! Δείτε λοιπόν ποια θρεπτικά συστατικά χρειάζεται το… φύλο σας και ενημερωθείτε πότε, πώς και με ποια βοηθήματα θα υποστηρίξετε τον οργανισμό σας. Γιατί δεν αρκεί απλώς να πάρετε ένα συμπλήρωμα διατροφής –θα πρέπει να επιλέξετε και το κατάλληλο.

Ο μαγικός συνδυασμός!
Καλές διατροφικές συνήθεις, σωστότερες επιλογές τροφίμων, γενικότερα ισορροπημένη διατροφή και υγιεινός τρόπος ζωής βοηθούν το ανοσοποιητικό σύστημα να ανταπεξέλθει στις επιθέσεις που δέχεται. Όταν όμως δεν ισχύουν όλα τα παραπάνω, όταν η διατροφή δεν είναι ισορροπημένη και δεν επαρκεί να καλύψει τις ιδιαίτερες διατροφικές μας ανάγκες, ή ακόμη σε άλλες επιβαρυντικές καταστάσεις όπως σε  περιπτώσεις ανάρρωσης από ασθένεια, ο οργανισμός τίθεται σε εγρήγορση με αποτέλεσμα να αυξάνονται οι ανάγκες σε βιταμίνες, μέταλλα, ιχνοστοιχεία και άλλα απαραίτητα διατροφικά στοιχεία.

Δεν χρειαζόμαστε όλοι τα… ίδια!  Για να υποστηρίξουμε σωστά τον οργανισμό θα πρέπει να επιλέξουμε το κατάλληλο συμπλήρωμα διατροφής με προσαρμοσμένη ειδική σύνθεση, άλλη για άντρες και άλλη για γυναίκες.

Μα, κι εδώ διαφέρουμε; Ναι, δεν αποτελεί εξάλλου μυστικό, ότι οι διατροφικές ανάγκες αντρών και γυναικών είναι διαφορετικές:

* Οι γυναίκες, για παράδειγμα, χρειάζονται μεταξύ άλλων περισσότερο φυλλικό οξύ (φολικό οξύ), το οποίο παίζει σημαντικό ρόλο στην παραγωγή αίματος και συμβάλλει στη μείωση του αισθήματος κόπωσης, ασβέστιο, που είναι απαραίτητο για το σχηματισμό και τη διατήρηση υγιών οστών, αλλά και σίδηρο για το σχηματισμό των ερυθρών αιμοσφαιρίων και την αντιμετώπιση περιοδικών απωλειών αίματος κατά τον έμμηνο κύκλο.

* Οι άντρες πάλι χρειάζονται μεγαλύτερες ποσότητες βιταμινών του συμπλέγματος Β, που συμβάλλουν στην υποστήριξη των καθημερινών αναγκών για ενέργεια, αλλά και περισσότερο μαγνήσιο για τη διατήρηση της καλής λειτουργίας των μυών και την υγεία της καρδιάς.

Με ποια κριτήρια θα επιλέξω και γιατί;
Μπορούμε να επιλέξουμε κάποιο βοήθημα με πλήρη και προσαρμοσμένη ειδική σύνθεση βιταμινών και μεταλλικών στοιχείων που αφενός θα καλύπτει πληρέστερα τις διατροφικές μας ανάγκες, αφετέρου η σύνθεσή του θα ανταποκρίνεται στις ιδιαίτερες ανάγκες του δικού μας οργανισμού παρέχοντας, σε πιο αυξημένες ποσότητες όσα χρειαζόμαστε περισσότερο. Κι εδώ φυσικά η βοήθεια του ειδικού γιατρού/φαρμακοποιού, είναι πολύτιμη. 

Τα καλά νέα είναι ότι στο Pharm16.gr μπορούμε να βρούμε την πιο πλήρη σειρά συμπληρωμάτων διατροφής ανάλογα με το φύλο και την ηλικία μας! Συμπληρώματα που έρχονται να καλύψουν τις ανάγκες γυναικών και αντρών!
Επιλέγοντας με αυτά τα κριτήρια το πολυβιταμινούχο μας συμπλήρωμα, θα υποστηρίξουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον οργανισμό μας και θα αποκομίσουμε πολλαπλά οφέλη στην προσπάθειά μας για τη διατήρηση καλής υγείας και ευεξίας.

Mείνετε συντονισμένοι για να διαβάσετε τις Τop 5+5 Πολυβιταμίνες, ειδικά σχεδιασμένες για Γυναίκες & Άντρες!

* Οι πληροφορίες του άρθρου στοχεύουν αποκλειστικά στην ενημέρωσή σας και δεν υποκαθιστούν τη θεραπευτική αγωγή του ιατρού. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ισορροπημένης δίαιτας και δεν προορίζονται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Εάν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή έχετε κάποια πάθηση συμβουλευτείτε τον γιατρό σας πριν από τη λήψη τους.



* Οι πληροφορίες του άρθρου στοχεύουν αποκλειστικά στην ενημέρωσή σας και δεν υποκαθιστούν τη θεραπευτική αγωγή του ιατρού. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ισορροπημένης δίαιτας και δεν προορίζονται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Εάν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή έχετε κάποια πάθηση συμβουλευτείτε τον γιατρό σας πριν από τη λήψη τους
Pharm 16 free shipping icon
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ Με παραγγελίες άνω των 59€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
 2112143503 8:00 - 17:00