Close
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 59.00€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο.

Close search
Αναζήτηση
BLOG

Απαλλαγείτε από τα τσιμπούρια!

Απαλλαγείτε από τα τσιμπούρια!
Ψύλλοι και τσιμπούρια απειλούν τους πιστούς μας φίλους και ειδικά τώρα που πλησιάζει η άνοιξη, τα παράσιτα αυτά κάνουν δύσκολη τη ζωή τους. Τι πρέπει να γνωρίζουμε, πώς θα κρατήσουμε μακριά τους ανεπιθύμητους επισκέπτες. Το ζωάκι μας δεν μπορεί να κάνει τίποτα όμως εμείς μπορούμε να κάνουμε πολλά, ώστε να προλάβουμε τα επώδυνα και μερικές φορές σοβαρά προβλήματα που προκαλούν.

Τα εξωπαράσιτα, όπως ονομάζονται στην επιστημονική γλώσσα, οι ψύλλοι και οι κρότωνες, κοινώς τσιμπούρια, ζουν και πολλαπλασιάζονται στο τρίχωμα των αγαπημένων μας κατοικίδιων.
Τα τσιμπούρια, μόνα τους ή και σε ομάδες, φωλιάζουν στο τρίχωμά προκαλώντας :
  • Δερματίτιδα
  • Αναιμία-ιδιαίτερα αν ο σκύλος είναι μικρός και τα τσιμπούρια πολλά.
  • Ερλίχια
  • Κροτωνική παράλυση
  • Αιματολογικές νόσους
Αλλά και οι ψύλλοι προκαλούν φαγούρα και κοκκινίλες,  αλλεργική και πυώδη δερματίτιδα -με το τρίχωμα του σκύλου να αραιώνει και πληγές εμφανίζονται σε όλο το σώμα τους
   
Πάρτε τα μέτρα σας

Κρατήστε μακριά τα παράσιτα  χρησιμοποιώντας ειδικά αντιπαρασιτικά προϊόντα, τα οποία όμως λειτουργούν μόνο προληπτικά και όχι κατασταλτικά. Συμβουλευτείτε τον κτηνίατρο σας για τα πιο κατάλληλα στη περίπτωση του δικού σας σκύλου. Τα 
Αντιπαρασιτικά & περιλαίμια προστατεύουν για αρκετό καιρό. Σε μικρόσωμους και μεσαίου μεγέθους σκύλους καθώς και σε σκύλους με κοντό τρίχωμα παρέχουν σχεδόν απόλυτη προστασία. Για μεγάλα και με πυκνότερο τρίχωμα σκυλιά χρειάζεται επιπλέον προστασία. Διαβάστε με προσοχή τις οδηγίες που φέρει το αντιπαρασιτικό κολάρο.
* Οι αντιπαρασιτικές πιπέτες  προστατεύουν το σκύλο και τη γάτα σας για περίπου 3 εβδομάδες. Εφαρμόζονται προληπτικά απευθείας στο δέρμα του κατοικιδίου απωθώντας  τσιμπούρια, ψύλλους, ακάρεα, κουνούπια, σκνίπες (φλεβοτόμους) καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Διαβάστε τις οδηγίες σχετικά με τη συνιστώμενη Δόση ανά Κατοικίδιο, ανάλογα με το βάρος τους.

Ανακαλύψτε στο pet corner του Pharm16.gr όλα όσα χρειάζεστε για τη φροντίδα και περιποίησηΣαμπουάν και pet conditioner ειδικά σχεδιασμένα για τους μικρούς μας φίλους κι ακόμη βιταμίνες και συμπληρώματα διατροφής πολύτιμοι σύμμαχοι για την καλή κατάσταση της υγείας τους. Και φυσικά όλα τα προϊόντα που εξασφαλίζουν και την πολύτιμη στοματική τους υγεία. 

Βρείτε λοιπόν ό,τι χρειάζεστε για τα κατοικίδια σας μόνο ☛ εδώ!
Pharm 16 free shipping icon
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ Με παραγγελίες άνω των 59€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
 2112143503 8:00 - 17:00