Close
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 59.00€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο.

Close search
Αναζήτηση
BLOG

Αποτρίχωση γένους αρσενικού!

Αποτρίχωση γένους αρσενικού!
Ηair free επιλογές και για τους άντρες! Γιατί ναι, όλο και περισσότεροι άντρες θέλουν να διώξουν τις τρίχες από την πλάτη, τα πόδια ή και ολόκληρο το σώμα. Τι κυκλοφορεί, τι να προσέξετε πώς θα επιλέξετε την καλύτερη λύση για εύκολη και γρήγορη αποτρίχωση! Ναι, είναι αληθεια ότι κάποιες φορές και οι άντρες θέλετε ορισμένα σημεία του σώματος σας να είναι γυμνά από τρίχες. Για sport, για style ή γιατί αυτό σας κάνει να αισθάνεστε πιο άνετα και όμορφα! Ισως και γιατί αρέσει πλέον και στις γυναίκες! Δείτε τι επιλογές έχετε!

Ξυραφάκι, κερί, λέιζερ

Είναι οι τρεις λύσεις που ακολουθούνται και από τις γυναίκες. Στο ξυραφάκι οι τρίχες κόβονται εύκολα και σίγουρα πρόκειται για γρήγορη, ανώδυνη και οικονομική λύση. Χρησιμοποιείστε κρέμα ή gel ξυρίσματος, καλύτερα για ευαίσθητη επιδερμίδα - τo gel δεν ξηραίνει την επιδερμίδα και δίνει όγκο στη τρίχα με αποτέλεσμα να αφαιρείται πιο εύκολα. Στη συνέχεια, μετά το ξύρισμα ιδανική είναι η αντρική ενυδατική λοσιόν σώματος Vican Wise Men Fresh After Shave Body Lotion, η οποία συμβάλλει στην ενυδάτωση και καταπράϋνση της επιδερμίδας μετά το ξύρισμα σε όλες τις περιοχές του αντρικού σώματος, ενώ χάρη στη σύνθεσή της και τη μη κολλώδη υφή της φροντίζει τις περιοχές με ερυθρότητα και αφυδάτωση και απλώνεται εύκολα. Να θυμάστε ότι το μυστικό για καλύτερο αποτέλεσμα είναι να αλλάζετε συχνά την κεφαλή της ξυριστικής μηχανής ή να χρησιμοποιείτε ξυραφάκια μιας χρήσης. Η αποτρίχωση με κερί ή με λέιζερ  ενδείκνυται επίσης, και μάλιστα σύμφωνα με τους ειδικούς και οι άντρες μπορείτε να πειραματιστείτε και να ακολουθήσετε διαφορετική μέθοδο ανάλογα με την περιοχή του σώματος που θέλετε να αποτριχώσετε. 

Αποτριχωτική Κρέμα

Η αποτρίχωση με την κρέμα γίνεται εντελώς ανώδυνα και θεωρείται ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για την αφαίρεση των τριχών του σώματος. Είναι ιδανική την αποτρίχωση του στήθους και του σώματος των ανδρών. Για λεία επιδερμίδα δοκιμάστε την κρέμα αποτρίχωσης Veet For Men, η οποία χάρη στην τεχνολογία Silk & Fresh™ αφαιρεί γρήγορα και αποτελεσματικά τις τρίχες, ενώ παράλληλα χαρίζει μοναδική ενυδάτωση στην επιδερμίδα για έως και 24 ώρες! Σχεδιασμένη για να λειτουργήσει κοντά στη ρίζα και να αφαιρέσει ακόμα και πολύ κοντές τρίχες σίγουρα δεν θα σας απογοητεύσει, ιδιαιτέρως δε εάν έχετε ξηρή επιδερμίδα. 
Τέλεια σε αποτέλεσμα είναι και η κρέμα αποτρίχωσης More Sept No Hair Crew Intimate Hair Removal Cream που δημιουργήθηκε πάνω στην θεωρία πως κανένας άντρας δεν πρέπει να ταλαιπωρείται από ανεπιθύμητες τρίχες στο σώμα του. 
 
Mια έξυπνη ιδέα είναι και η λύση του... τρίμερ!

Εάν δεν είστε σίγουροι ως προς το εάν θέλετε να κάνετε αποτρίχωση ή όχι, υπάρχει και η ενδιάσμεση λύση – περισσότερο την έχουν βαφτίσει λύση grooming–, η οποία δεν επιβάλλει την αφαίρεση όλως των τριχών αλλά την περιποίησή τους, μειώνοντας ουσιαστικά το μήκος τους με ένα τρίμερ στα σημεία που θέλετε!  
 
Εχετε γένιαδα; Τότε σίγουρα σας ενδιαφέρει η νέα σειρά barber της L'Oreal Paris Men Expert BarberClub.
Θα σας ενθουσιάσει σίγουρα και η Gillette King C Gillette Men’s Beard Trimmer! Η Μηχανή Κουρέματος  που περιέχει  - 3 Χτενάκια - Βουρτσάκι Καθαρισμού - Επαναφορτιζόμενη Μπαταρία και στα επιτρέπει να δημιουργήσετε το στυλ που σας ταιριάζει!

Ανακαλύψτε την πιο μεγάλη ποικιλία προϊόντων αντρικής περιποίησης στο online φαρμακείο Pharm16.gr
Pharm 16 free shipping icon
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ Με παραγγελίες άνω των 59€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
 2112143503 8:00 - 17:00