Close
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 59.00€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο.

Close search
Αναζήτηση
BLOG

Απρίλη μου ξανθέ,,,

Απρίλη μου ξανθέ,,,
Ο Απρίλης φωτίζει ην καρδιά της άνοιξης και τη δική μας μαζί, τόσο,  που να αναρωτιέσαι «καρδιά μου πώς αντέχεις μέσα στην τόση αγάπη και στις τόσες ομορφιές»! Ας κάνουμε λοιπόν την ευχή, αυτόν τον μήνα και κάθε μήνα να μπορούμε να απολαμβάνουμε το πανηγύρι της άνθισης όχι μόνο στη φύση αλλά και στη ζωή μας.

Ξεχυθείτε στην εξοχή!

Φέρτε τη χαρά της άνοιξης στο σπίτι και διακοσμήστε το ως το Πάσχα με λουλούδια, αληθινά ή και ψεύτικα, σε όμορφες συνθέσεις, σε μινιμαλ διακοσμητικά, αρωματικά αιθέρια έλαια, κεριά και αρωματικά που πλημμυρίζουν το χώρο και προσδίδουν ζεστασιά στο σπίτι! Προετοιμαστείτε για το Πάσχα δίνοντας γιορτινή ατμόσφαιρα στο σπίτι. Όμως μέσα στα καλάθια προσθέστε δώρα μικρά και χρήσιμα, κι όχι απαραίτητα αβγά και κουνελάκια διακοσμητικά- που θα προσφέρετε σ΄αυτούς που αγαπάτε! Ετοιμάστε μόνες καλάθια, προσθέστε αποξηραμένα βότανα αλλά και φυσικά λουλούδια –τον απόλυτο συμβολισμό της Ανάστασης!

Βάλτε τα αιθέρια έλαια στην καθημερινότητά σας

Είτε το πιστεύετε είτε όχι, τα αιθέρια έλαια  επιδρούν στα βαθύτερα κέντρα του εγκεφάλου, μέσω της όσφρησης, επηρεάζοντας την έκκριση ορμονών, τη λειτουργία των νευροδιαβιβαστών και μ΄ αυτό τον τρόπο επιδρούν στο ψυχισμό μας. Μη διστάσετε λοιπόν να χρησιμοποιήσετε το κατάλληλο αιθέριο έλαιο ανάλογα με τη δράση του! Θέλετε πνευματική ηρεμία και διαύγεια; Εμπιστευτείτε έλαια βασιλικού και δεντρολίβανου. Νιώθετε υπερένταση και νευρικότητα; Η ματζουράνα είναι ιδανική για εσάς το ίδιο και η λεβάντα- χαρίζει ευεξία και ισορροπία. Αναζητήστε στο Pharm16.gr αιθέρια έλαια που συνδυάζουν την αισθητική θεραπεία με την ευεξία και την απόλαυση. Κάντε μασάζ (διαλύοντας τα πρώτα σε ένα έλαιο βάσης), κάντε εισπνοές, προσθέστε τα στο νερό της μπανιέρας ή στο σφουγγάρι σας και βέβαια αρωματίστε το χώρο σας ρίχνοντας 7 με 8 σταγόνες στη συσκευή καύσης.

Νηστέψτε!

Η θρεπτικά επαρκής νηστεία, ενισχύει σημαντικά τον οργανισμό καθώς βοηθά στην αποτοξίνωση, τη μείωση των λιπιδίων του αίματος, π.χ. τριγλυκερίδια, χοληστερίνη, αλλά και στον καλύτερο έλεγχο της υψηλής αρτηριακής πίεσης. Επιπλέον συμβάλλει ιδιαίτερα στην ομαλοποίηση της λειτουργίας του εντέρου, έχει αντιοξειδωτική, αντιφλεγμονώδη, καρδιοπροστατευτική και αντιγηραντική δράση και φυσικά μειώνει με υγιεινό τρόπο το περιττό σωματικό βάρος. Μην ξεχνάτε να υποστηρίξετε τον οργανισμό σας την περίοδο της νηστείας με μια πολυβιταμίνη που θα περιέχει τα απαραίτητα διατροφικά στοιχεία (βιταμίνες, μέταλλα, αντιοξειδωτικά κ.ά.) καλύπτοντας τυχόν θρεπτικά κενά που μπορεί να έχει το νηστίσιμο διαιτολόγιό σας

Πρωτοτυπήστε!

Στο Pharm16.gr έχουμε έξυπνες ιδέες για πασχαλινά δώρα που χαρίζουν χαμόγελα στα βαφτιστήρια σας! Μπορεί τα παπουτσάκια και το τσουρέκι να αποτελούν μια παραδοσιακή και ασφαλή λύση, όμως να είστε σίγουροι ότι οποιαδήποτε από τις ιδέες που μπορείτε να αντλήσετε από το Pharm16.gr θα ενθουσιάσει τα πνευματικά σας παιδιά!
Pharm 16 free shipping icon
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ Με παραγγελίες άνω των 59€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
 2112143503 8:00 - 17:00