Close
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 59.00€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο.

Close search
Αναζήτηση
BLOG

Απόψε μπαίνουμε… στο ψητό! Μυστικά για τέλειο τσίκνισμα!

Απόψε μπαίνουμε… στο ψητό! Μυστικά για τέλειο τσίκνισμα!
Εάν μένεις κοντά σε «μυστική» ταβέρνα των Αθηνών, που όμως δεν χρειάζεται ταμπέλα για να γεμίζει κόσμο και τις καθημερινές «μεθάς» από τις μυρωδιές των ψητών, τότε η Τσικνοπέμπτη από μόνη της δεν λέει τίποτα! Εχοντας λοιπόν εντρυφήσει στην τέχνη των ψητών, σας παρουσιάζουμε τα μυστικά για να απολαύσετε την ημέρα με κέφι, χαρά και μοναδικές, λαχταριστές γεύσεις! Είστε έτοιμοι να μάθετε τα μυστικά μας;

Ας μπούμε στο… ψητό! Τα καλύτερα μυστικά BBQ

Για να μην κολλήσουν τα κρεατικά στη σχάρα! Περάσετε τη σχάρα με μια λεμονόκουπα! Μόλις στεγνώσει, αλείψτε την με λίγο λάδι. Αφήστε τη να κάψει καλά και βάλτε τα κρεατικά ή και τα λαχανικά σας να ψηθούν! Το ψήσιμο θα είναι τέλειο!

Για να μην καούν τα ξύλινα καλαμάκια από τα σουβλάκια! Απλώς πριν περάσετε το κρέας βουτήξτε τα για 1-2 ώρες σε κρύο νερό.
Για τέλεια κεμπάπ χρησιμοποιήστε κιμά από αρνίσιο μπούτι και μοσχαρίσια λάπα, μπόλικο κρεμμύδι, σκόρδο και, αν σας αρέσει κύμινο! Και το μυστικό για να τα απογειώσετε είναι να τα συνοδεύσετε με τη σάλτσα ElevenFit Sauce Με Γεύση Kebab 

Για να ψηθεί τα τέλεια το κοτόπουλο στα κάρβουνα! Μην αφαιρέσετε επουδενί την πετσα του. Μόνο με αυτόν τον τρόπο θα ψηθεί καλά εξωτερικά αλλά και εσωτερικά –μετά εάν θέλετε αφαιρείτε την πέτσα. Για να μην σκάσουν τα λουκάνικα στο ψήσιμο, τρυπήστε τα με ένα πηρούνι πριν τα βάλετε στη σχάρα. Για περισσότερη νοστιμιά, μόλις ψηθούν συνοδέψτε τα με μουστάρδα.

Θέλετε να ψηθούν τα λαχανικά σε χρόνο dt; Για να ψηθούν πιο γρήγορα, ζεματίστε τα ή βάλτε τα για 3 λεπτά στο φούρνο μικροκυμάτων, πριν τα βάλετε στη σχάρα. Στη συνέχεια ραντίστε τα με ελαιόλαδο και ψήστε τα στο πι και φι.

Το χοιρινό θέλει μαρινάδα! Και δυο συστατικά είναι που δεν πρέπει να λείπουν με τίποτα: το μέλι και η μουστάρδα. Ανακατέψτε σε ένα μικρό μπολ τη μουστάρδα και το μέλι, προσθέτοντας λίγο χλιαρό νερό, έως ότου έχετε ένα ομοιογενές μίγμα. Με αυτό αλείφετε τις χοιρινές μπριζόλες ή τα σουβλάκια σας απ’ όλες τις μεριές, αφήνετε στο ψυγείο για μισή ωρίτσα, καρυκεύετε (ιδανικά με θυμάρι, αλάτι, πιπέρι και καπνιστή πάπρικα) και ψήνετε!

Σας αρέσουν οι σάλτσες αλλά φοβάστε τις θερμίδες; Σας έχουμε τη λύση!

Εάν δεν θέλετε να φορτώσετε τον οργανισμό σας με περιττά λίπη και θερμίδες υπάρχει και πιο υγιεινή επιλογή και μάλιστα όχι μία αλλά πολλές επιλογές! Δοκιμάστε τις σάλτσες Elevenfit -καινοτομία στην κατηγορία των dressing- που πραγματικά είναι σωτήριες για εσάς που αναζητάτε μια εναλλακτική λύση, ώστε να γαρνίρετε χωρίς θερμίδες το κρέας και τις αλμυρές παρασκευές σας. Επιλέγουμε τις σάλτσες Elevenfit γιατί δεν έχουν ζάχαρη, πρόσθετα συντηρητικά, γλουτένη. Δεν έχουν θερμίδες (0 kcal/5ml), ούτε λιπαρά. Παράλληλα αποτελούν ιδανική επιλογή σε ειδικές διατροφές, για όλους τους τύπους δίαιτας και για διαβητικούς λόγω του χαμηλού γλυκαιμικού δείκτη. Φυσικά είναι κατάλληλες για όλες τις ηλικίες (3+) και η πλήρης γκάμα τους περιλαμβάνει 15 διαφορετικές γεύσεις!

Δεν έχετε χρόνο για μπάρμπεκιου;

Κανένα πρόβλημα φτιάξτε στο φούρνο χοιρινό με κεφαλοτύρι στη λαδόκολλα και θα μας θυμηθείτε!
Θα χρειαστείτε:

  • 1 1/2 μπούτι χοιρινό χωρίς κόκαλο
  • 2 κουταλιές μουστάρδα
  • 3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομένο
  • ½ καρότο ψιλοκομμένο
  • ½ κίτρινη πιπεριά ψιλοκομμένη
  • ¼ κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη
  • 2 λωρίδες μπέικον ψιλοκομμένο
  • 200 γρ. κεφαλοτύρι σε μπαστουνάκια
  • Αλάτι και Πιπέρι

Κόβετε το χοιρινό κατά μήκος ανοίγοντάς το στα δύο -χωρίς όμως να το διαχωρίσετε εντελώς-, και το αλείφετε εσωτερικά με τη μουστάρδα. Το γεμίζετε με το σκόρδο, το καρότο, τις πιπεριές, το μπέικον και το κεφαλοτύρι και δένετε για να μην ανοίξει. Με ένα πινέλο το λαδώνετε, αλατοπιπερώνετε και το τυλίγετε με λαδόκολλα και σπάγκο. Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο για περίπου μια ώρα. Ανοίγετε τη λαδόκολλα και  αφήνετε να ψηθεί για μισή ώρα ακόμη μέχρι να αρχίσει να παίρνει χρυσαφένιο χρώμα. Αφαιρείτε το σπάγκο και σερβίρετε!

Χρήσιμη Γνώση! Οι Αποκριές είναι περίοδος γλεντιού και ανεμελιάς! Όμως μην το παρακάνετε στο φαγοπότι γιατί το στομάχι δεν θέλει και πολλά για να αρχίσει να διαμαρτύρεται! Ναι η δυσπεψία "παραμονεύει", το ίδιο και η καούρα στο στομάχι, γι’ αυτό λάβετε τα μέτρα σας!
Ωστόσο, εάν παρόλες τις προειδοποιήσεις μας το παρακάνατε και νιώθετε το στομάχι βαρύ, πιείτε  ένα καταπραϋντικό ρόφημα, όπως λίγο χαμομήλι ή τσάι μέντας. Εναλλακτικά, μπορείτε να πάρετε το Intermed Anti Gas Pepsis ένα Ανθρακούχο Χωνευτικό Ποτό με Γεύση Λεμόνι σε Αναβράζοντα Δισκία για άμεση ανακούφιση της καούρας και των φουσκωμάτων που οφείλονται στις διαιτητικές παρεκτροπές! Μπορείτε ακόμη να πάρετε ταμπλέτες φυσικής μαστίχας Χίου σε μορφή συμπληρώματος διατροφής (η μαστίχα έχει αντιόξινη δράση και προσφέρει ανακούφιση από το αίσθημα δυσφορίας και τις καούρες στο στομάχι). Εναλλακτικά και κατ’ εξαίρεση πάρτε ένα ελαφρύ αντιόξινο.




Price Drop Icon
ΠΤΩΣΗ ΤΙΜΗΣ
-27%
436 Πόντοι
Π.Λ.Τ. 9.90€
ΧΑΜ. ΤΙΜΗ 30 ΗΜ. 5.94€
4.36€




* Οι πληροφορίες του άρθρου χρησιμεύουν ως συμπλήρωμα της γενικότερης ενημέρωσης των αναγνωστών και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τις εξειδικευμένες συστάσεις και συμβουλές των ειδικών. 
Pharm 16 free shipping icon
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ Με παραγγελίες άνω των 59€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
 2112143503 8:00 - 17:00