Close
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 59.00€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο.

Close search
Αναζήτηση
BLOG

Αρθρίτιδα, οσφυαλγία, τενοντίτιδα; Αντιμετωπίστε τον πόνο φυσικά!

Αρθρίτιδα, οσφυαλγία, τενοντίτιδα; Αντιμετωπίστε τον πόνο φυσικά!
Ταλαιπωρήστε από πόνους σε μυς, αρθρώσεις και τένοντες; Μια κρέμα τοπικής χρήσης έρχεται να προσφέρει σημαντική ανακούφιση ανοίγοντας νέους δρόμους στη γρήγορη αντιμετώπιση του πόνου με φυσικό τρόπο1-7. Το μυστικό της: Τα κετυλιωμένα λιπαρά οξέα φυτικής προέλευσης που υπάρχουν στη σύνθεσή της.

Η WinMedica, μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες φαρμακευτικές εταιρείες στην Ελλάδα, σε συνεργασία με την Ιταλική εταιρεία PharmaNutra παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ένα νέο ιατροτεχνολογικό προϊόν που συνιστάται για τις περιπτώσεις οστεοαρθρίτιδας, τενοντίτιδας, μυϊκούς πόνους, τραυματισμούς κατά την άθληση και γενικώς για την αντιμετώπιση του πόνου σε αρθρώσεις, μυς ή τένοντες, που δυσκολεύουν τις καθημερινές δραστηριότητες. Πρόκειται για την κρέμα Cetilar βασικό πλεονέκτημα της οποίας είναι η καινοτόμος σύνθεσή της, από κετυλιωμένα λιπαρά οξέα μικρού μοριακού βάρους, φυτικής προέλευσης με αυξημένο λιπόφιλο χαρακτήρα και σε υψηλή περιεκτικότητα.

Τι ακριβώς κάνουν τα λιπαρά οξέα στον οργανισμό;
Τα λιπαρά οξέα είναι συστατικά του οργανισμού μας και διαθέτουν σημαντική λιπαντική, αντιφλεγμονώδη και αναλγητική δράση. Η έντονη σωματική καταπόνηση, οι τραυματισμοί ή ορισμένα νοσήματα μπορεί να τροποποιήσουν τη συγκέντρωσή τους επηρεάζοντας έτσι την φλεγμονώδη διαδικασία και την ελαστικότητα των ιστών. Οι ειδικοί λοιπόν, εκμεταλλευόμενοι τις ιδιότητες των λιπαρών οξέων δημιούργησαν αυτή την ειδικά μελετημένη σύνθεση στο Cetilar. Με την εφαρμογή της κρέμας (κάνοντας συστηματικό μασάζ, δυο φορές την ημέρα στην πάσχουσα περιοχή), εξασφαλίζεται η υψηλή και γρήγορη απορρόφηση7, και αποκαθίσταται η συγκέντρωση των λιπαρών οξέων που λειτουργούν ευεργετικά στους ιστούς. Και το όφελος που προσφέρει είναι τριπλό:

1.    Ανακουφίζει γρήγορα από τον πόνο και την φλεγμονή
2.    Λιπαίνει τους ιστούς και επαναφέρει την ελαστικότητά τους
3.    Βελτιώνει την κινητικότητα

Στα συν συμπεριλαμβάνεται επίσης και η ευκολία στη χρήση του προϊόντος -χάρη στη μορφή κρέμας τοπικής εφαρμογής, η οποία δεν χρωματίζει, ούτε αφήνει υπολείμματα στο δέρμα και στα ρούχα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Οστεοαρθρίτιδα; Κόψε της τη φόρα!

Είναι αποτελεσματική;
Η κρέμα Cetilar με την καινοτόμα σύνθεσή της συνιστάται και αποτελεί αποτελεσματική λύση για:
„ Οστεοαρθρίτιδα
„ Μυικούς πόνους
„ Τενοντίτιδες
„ Τραυματισμούς κατά την άθληση
„ Σε συνδυασμό με φυσικοθεραπεία
„ Την περίοδο της αποκατάστασης από φλεγμονή ή τραυματισμούς των αρθρώσεων
„ Και γενικώς για  την αντιμετώπιση του πόνου σε αρθρώσεις, μυς ή τένοντες.



Πώς χρησιμοποιείται;
Εφαρμόζετε την κρέμα Cetilar στην πάσχουσα περιοχή 2 φορές την ημέρα κάνοντας έντονο μασάζ τουλάχιστον μέχρι την πλήρη απορρόφησή της1. Αξίζει να σημειωθεί ότι το Cetilar  έχει κλινικά δεδομένα για 12 εβδομάδες συνεχούς χρήσης7

Aναζητήστε την νέα κρέμα Cetilar στο Pharm16.gr
Eνημερωθείτε έγκυρα και έγκαιρα για ό,τι νέο κυκλοφορεί αλλά για τα τελευταία νέα στο χώρο της υγείας μέσα από το blog του Pharm16.gr 

Βιβλιογραφία:
1. Φύλλο οδηγιών προϊόντος Cetilar®
2. Curtis LC et al, J. Biol. Chem. 2000,275:721-24
3. Loef M et al, Joint Bone Spine, 2019;86(4):451-58
4. Ariani et al, Arch Rheumatol,2018;33(4):438-42
5. Valderetti N. et al, 48 Congresso Nazionale SIMFER, 2-4/12/2020, Poster code 24
6. Kraemer WJ et al, J. Strength and Conditioning Research,2005;19(2):475-80
7. Pampaloni E. et al, Heliyon 6 (2020) e04526


* Οι πληροφορίες του άρθρου στοχεύουν αποκλειστικά στην ενημέρωσή σας και δεν υποκαθιστούν τη θεραπευτική αγωγή του ιατρού. Μην τροποποιείτε και μην διακόπτετε τη φαρμακευτική σας αγωγή χωρίς τη σύμφωνη γνώμη του γιατρού σας.
Pharm 16 free shipping icon
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ Με παραγγελίες άνω των 59€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
 2112143503 8:00 - 17:00