Close
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 59.00€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο.

Close search
Αναζήτηση
BLOG

Αρνικα! Το φυτό που διώχνει τις μελανιές κι όχι μόνο!

Αρνικα! Το φυτό που διώχνει τις μελανιές κι όχι μόνο!

Γιατί όλοι μιλάνε για την άρνικα; Είναι αληθινές όλες αυτές οι ιδιότητες που της προσδίδουν και σε τόσες πολλές καταστάσεις (από μυϊκούς πόνους, τραυματισμούς, πόνους αρθρώσεων ακόμη και σε τσιμπήματα); Ε, λοιπόν ναι, όλο και περισσότερες μελέτες επιβεβαιώνουν τη δράση της άρνικας, εξου και η φήμη της! Ελάτε λοιπόν να σας ξεναγήσουμε στον θαυμαστό κόσμο της και μαζί να σας γνωρίσουμε το top προϊόν που δοκιμάσαμε και ξεχωρίσαμε για την αποτελεσματικότητά του!

Τι είναι η άρνικα και που βοηθά;

Η άρνικα προέρχεται από το πολυετές Arnica montana, ένα κίτρινο-πορτοκαλί φυτό που φύεται στα βουνά της Ευρώπης και της Σιβηρίας. Πολλοί την αποκαλούν  «μαργαρίτα του βουνού», επειδή το χρώμα και τα πέταλά της μοιάζουν με τη μαργαρίτα. Οι κρέμες και οι αλοιφές που παρασκευάζονται από τα λουλούδια της μπορούν να χρησιμοποιηθούν τοπικά για την ανακούφιση από διάφορες δυσάρεστες καταστάσεις, όπως μώλωπες, διαστρέμματα, μυϊκούς πόνους από χτυπήματα, επούλωση τραυμάτων, πόνο στις αρθρώσεις, ανακούφιση από πρηξίματα,  από τσιμπήματα εντόμωνμ  κ.ά. Πιο πρόσφατες μελέτες δείχνουν ότι μπορεί επίσης να είναι χρήσιμη στη θεραπεία εγκαυμάτων.

Γενικώς η είσοδος της άρνικας στην φαρμακευτική ήταν και είναι θεαματική καθώς της αποδίδουν αντιφλεγμονώδεις, αντιβακτηριδιακές, αντισηπτικές ακόμη και αναλγητικές ιδιότητες! Με τόσο μεγάλη γκάμα χρήσης λοιπόν σήμερα κυκλοφορεί σε πολλές μορφές από τοπική αλοιφή, έως τζελ ή κρέμα αλλά και ως βάμμα. Να θυμάστε ωστόσο ότι το βότανο αυτό καθαυτό της άρνικας δεν πρέπει ποτέ να λαμβάνεται από το στόμα.  Προορίζεται μόνο για δερματολογική χρήση – ή σαν ομοιοπαθητικό φάρμακο –βάμμα ανθέων-  με την καθοδήγηση ειδικού και δεν πρέπει να εφαρμόζετ6αι σε ανοιχτές πληγές. Επίσης όσοι έχουν αλλεργία ή υπερευαισθησία σε φυτά της οικογένειας Asteraceae  όπως, ντάλιες, μαργαρίτες, κατηφέδες,, ηλιοτρόπια κ.ά.) θα πρέπει να αποφεύγουν τη χρήση της.

  Τhe best of the best προιόν άρνικας! 
Δοκιμάσαμε και σας προτείνουμε την Arnica Max Cream των εργαστηρίων Douridas Lab!

Μια κρέμα με άρνικα - πραγματικά θησαυρός! Ιδανική για μώλωπες και κακώσεις αλλά και για τους μυϊκούς πόνους αποτελεί πραγματικά βάλσαμο! Χάρη στις αντιβακτηριακές, παυσίπονες και αντιοιδηματικές της ιδιότητες συμβάλλει στην ταχύτερη αποκατάσταση χτυπημάτων και τραυματισμών των μαλακών ιστών, στην αντιμετώπιση του πόνου της οστεοαρθρίτιδας, ενώ παράλληλα μειώνει τις μελανιές και το οίδημα. Και βέβαια θεαματική είναι η δράση της και στα πρησμένα και κουρασμένα πόδια, καθώς προσφέρει άμεση ανακούφιση! Εσείς δεν έχετε παρά να κάνετε μασάζ  2-3 φορές τη μέρα στα σημεία του σώματος που θέλετε να φροντίσετε και το αποτέλεσμα θα ικανοποιήσει τις προσδοκίες σας! Δείτε τα υπόλοιπα προϊόντα της εταιρείας, Douridas Lab πατώντας εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ





Price Drop Icon
ΠΤΩΣΗ ΤΙΜΗΣ
-13%
1035 Πόντοι
Π.Λ.Τ. 18.96€
ΧΑΜ. ΤΙΜΗ 30 ΗΜ. 11.87€
10.35€


Οι πληροφορίες του άρθρου χρησιμεύουν ως συμπλήρωμα της γενικότερης ενημέρωσης των αναγνωστών και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τις εξειδικευμένες συστάσεις και συμβουλές των ειδικών.





Pharm 16 free shipping icon
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ Με παραγγελίες άνω των 59€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
 2112143503 8:00 - 17:00