Close
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 59.00€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο.

Close search
Αναζήτηση
BLOG

Ας γίνουμε πάλι παιδιά!

Ας γίνουμε πάλι παιδιά!
Ας ξετυλίξουμε το πιο πολύχρωμο γαϊτανάκι σήμερα κι ολόκληρη την εβδομάδα με χρώμα, μουσική, κέφι, χορός αλλά και πρωτότυπες στολές να δίνουν το στίγμα του καρναβαλιού! Ας γίνουμε λοιπόν πάλι παιδιά και ας διασκεδάσουμε με την καρδιά μας και... δωρεάν!

Εμείς στο pharm16.gr/blog σας δίνουμε ιδέες, εσείς φορέστε την στολή σας και ξεφαντώστε!
Ιδού πολλές ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις!

ΚΥΡΙΑΚΗ 23.02

Highlight! Πάμε Ζάππειο
Aπό τις 11.00 η μεγάλη Αποκριάτικη Παιδική Γιορτή στο Ζάππειο κλέβει την παράσταση.
Σήμερα λοιπόν και μεγάλοι γιορτάζουμε την Αποκριά με μουσικές από τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του δήμου Αθηναίων, ζογκλέρ, μάγους, χορευτές, ξυλοπόδαρους, κατασκευές, face painting και πολλές ακόμα εκπλήξεις που κάνουν το φετινό Καρναβάλι πιο πολύχρωμο και πιο ξέφρενο από ποτέ!

11:00 → ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ «ΜΕΛΙΝΑ» δήμου Αθηναίων.
Δημιουργούμε αποκριάτικα αξεσουάρ με τσόχα! Ενα ωραίο Μουσειοπαιδαγωγικό πρόγραμμα για οικογένειες με παιδιά από 6 έως 12 ετών

11.30 → ΠΑΙΔΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΣΤΑΘΜΟΥ ΛΑΡΙΣΗΣ δήμου Αθηναίων.
Το κυνήγι του πράσινου καπέλου Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για οικογένειες με παιδιά από 5 ετών

12.00 → ΜΟΥΣΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΛΑΪΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ
Με το Κυνήγι Θησαυρού στο πλαίσιο εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Ξεναγού γνωρίζουμε την ιστορία της πόλης μας μέσα από τα μνημεία της Αθήνας.

12.00 → ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΥΛΟΥ & ΗΡΑΚΛΕΙΔΩΝ
Το Θησείο γεμίζει φωνές νταούλια, βιολιά και γαϊτανάκια. Το ΧΟΡΟΣΤΑΣΙ μαζί με την 50μελή ομάδα του μας ταξιδεύει πίσω στο χρόνο, στην παλιά αθηναϊκή Αποκριά με τραγούδια, καντάδες και χορούς.

ΔΕΥΤΕΡΑ24.02

16.00 → ΠΑΙΔΙΚΗ- ΕΦΗΒΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ δήμου Αθηναίων
Η κυρά-Σαρακοστή & άλλα αποκριάτικα έθιμα Εκπαιδευτική δράση για παιδιά από 7 έως 12 ετών

ΤΡΙΤΗ 25.02

13.00 → ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙΟΥ
Μελωδίες με τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του δήμου Αθηναίων

ΤΕΤΑΡΤΗ 26.02

17:30 → ΠΑΙΔΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ
Μια μάσκα μα ποια μάσκα; Με κορδέλες και κουμπιά, φτερά, χρώματα και τόση φαντασία, δημιουργούμε μια αποκριάτική οπτασία! Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για οικογένειες με παιδιά από 3 έως 12 ετών

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28.02
Highlight! CARNAVAL LA LAND
Στις 12.00 το μιούζικαλ συναντά τα καρναβάλια του κόσμου στην πλατεία Συντάγματος.
Μια μεγάλη αποκριάτικη γιορτή με ακροβατικό χορό, αφροβραζιλιάνικα κρουστά, ταραντέλα, βραζιλιάνικους χορούς, street dancers, ξυλοπόδαρους, μίμους και καρναβαλιστές μια άλλης εποχής ξεσηκώνουν την πόλη και στήνουν χορό γύρω από το γαϊτανάκι.

12.00→ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ ΕΡΜΟΥ
Μελωδίες με τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του δήμου Αθηναίων

17.00 → ΘΗΣΕΙΟ (ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΥΛΟΥ & ΗΡΑΚΛΕΙΔΩΝ)
Συναυλία κάτω από την Ακρόπολη "Meet me at Danceteria" με τους Wedding Singers με αποκριάτικο mood σε μια «επίθεση» αγάπης, αστερόσκονης και χορευτικής διάθεσης με βάση τα 90s.

20.00 → ΘΗΣΕΙΟ (ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΥΛΟΥ & ΗΡΑΚΛΕΙΔΩΝ) Συναυλία κάτω από την Ακρόπολη με τον Μιχάλη Ρακιντζή σε ένα δυναμικό live με όλες τις επιτυχίες του: από το «Μωρό μου Φάλτσο» στον ξακουστό «Πουφ» και από το «Προκαλείς» και το «Κάνε μια ευχή» στο «S’AGAPO

ΣΑΒΒΑΤΟ 29.02

Highlights! Ξεχωριστή συναυλία!
12.00 → Συναυλία κάτω από την Ακρόπολη με τον Πετρολούκα Χαλκιά!
Στο ΘΗΣΕΙΟ (ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΥΛΟΥ & ΗΡΑΚΛΕΙΔΩΝ) ο κορυφαίος κλαρινίστας στήνει με τους συνεργάτες του ένα ανεπανάληπτο «ηπειρώτικο γλέντι» και μας μυεί στην αυθεντική δημοτική μας παράδοση, από τη Θράκη ως την Κρήτη και από την Ήπειρο ως τη Μικρά Ασία.

Και
20.00 → Συναυλία κάτω από την Ακρόπολη «Τα καλύτερά μας χρόνια»!
Στο ΘΗΣΕΙΟ (ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΥΛΟΥ & ΗΡΑΚΛΕΙΔΩΝ) Οι θρύλοι που σημάδεψαν μια ολόκληρη εποχή, ο Δάκης, ο Λάκης Τζορντανέλλι, ο Ρόμπερτ Ουίλλιαμς, ο Γιώργος Πολυχρονιάδης, η Μπέσση Αργυράκη και η Κατερίνα Αδαμαντίδου, σε ένα ξέφρενο ταξίδι με το “Magic Bus” και προορισμό τις χρυσές δεκαετίες του ’60 και του ’70. Το «Τρελοκόριτσο», το «Κορίτσι του Μάη»…

13.00 → ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ
Αναβιώνουμε την ελληνική Αποκριά Αποκριάτικα μπουλούκια με γαϊτανάκι, εθιμικά δρώμενα, παραδοσιακοί σκωπτικοί αποκριάτικοι χοροί με κιθάρες, μαντολίνα, οκαρίνες και νταούλια από την ομάδα Ορχηστικής Τέχνης «Βάκχαι». *Διαδρομή: πλατεία Συντάγματος, Ερμού, πλατεία Μοναστηρακίου, Πλάκα


12.00 → ΨΗΦΙΑΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΛΑΤΩΝΟΣ δήμου Αθηναίων. Ζωγραφίζουμε για τις Απόκριες μάγισσες, μάγους, ξωτικά και νεράιδες! *Δηλώσεις συμμετοχής: 210 5142138 (Δευτέρα έως Παρασκευή, 10.00 – 14.00)

17.00 → ΘΗΣΕΙΟ (ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΥΛΟΥ & ΗΡΑΚΛΕΙΔΩΝ) Συναυλία κάτω από την Ακρόπολη με τις Γλυκερία & Μελίνα Κανά 

Και την ΚΥΡΙΑΚΗ 23 Φεβρουαρίου
Στις 14:00, η Λεωφόρος Μακρυγιάννη στο Μοσχάτο συγκεντρώνει τα βλέμματα με τη μεγάλη αποκριάτικη παρέλαση  με τη συμμετοχή, αρμάτων, ζογκλέρ και ξυλοπόδαρων κ.ά.!
Pharm 16 free shipping icon
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ Με παραγγελίες άνω των 59€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
 2112143503 8:00 - 17:00