Close
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 59.00€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο.

Close search
Αναζήτηση
BLOG

Αυτές οι τροφές απογειώνουν το μεταβολισμό! B MEΡΟΣ

Αυτές οι τροφές απογειώνουν το μεταβολισμό! B MEΡΟΣ
Δείτε τι πρέπει να προσθέτετε στο πρωινό σας γεύμα προκειμένου να κάνετε το σώμα σας να καίει περισσότερο λίπος! Διαβάστε εδώ το Α μέρος του αφιερώματός μας και στη συνέχεια δείτε ποιες ακόμη τροφές θα σας βοηθήσουν να εκτινάξετε τον μεταβολισμό σας στα ύψη!

Εκπληκτικές τροφές πρωινού που ενισχύουν το μεταβολισμό

6. Ξηροί καρποί
 Η κατανάλωση μιας μικρής χούφτας ξηρών καρπών κάθε μέρα μπορεί να σας βοηθήσει να προστατευθείτε από καρδιακές παθήσεις και διαβήτη. Μπορούν επίσης να σας βοηθήσουν να παραμείνετε χορτάτοι για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και να αυξήσετε το μεταβολισμό σας. Επιπλέον, περιέχουν μέταλλα όπως το μαγνήσιο, ζωτικής σημασίας για τη λειτουργία των ενζύμων που εμπλέκονται στο μεταβολισμό.

7. Συγκεκριμένα βότανα και μπαχαρικά!
Ναι, όσο παράξενο κι εάν ακούγεται η προσθήκη μερικών βοτάνων και μπαχαρικών, σε οποιοδήποτε πρωινό γεύμα έχετε ετοιμάσει, μπορεί να προσδώσει μια επιπλέον μεταβολική ώθηση. Οι μικρές κόκκινες πιπεριές τσίλι για παράδειγμα, περιέχουν καψαϊκίνη, μια ένωση που μπορεί να αυξήσει ελαφρώς την καύση θερμίδων και τον μεταβολικό ρυθμό.

8. Πράσινο τσάι
Το πράσινο τσάι προσφέρει μια σειρά από σημαντικά οφέλη για την υγεία: Η έρευνα δείχνει ότι μπορεί να προάγει την υγεία της καρδιάς, να βοηθήσει στην πρόληψη του καρκίνου, στην καταπολέμηση της φλεγμονής και πολλά άλλα. Θα μπορούσε επίσης να σας βοηθήσει να αυξήσετε το μεταβολισμό σας για την ημέρα. Αυτό το ρόφημα περιέχει μια ένωση που ονομάζεται επιγαλλοκατεχίνη (EGCG) που φαίνεται να διεγείρει τη θερμογένεση και την καύση λίπους.

9. Φασόλια και όσπρια
Σίγουρα δεν τα συνηθίζουμε στο πρωινό μας γεύμα οι Έλληνες, όμως σύμφωνα με τους διαιτολόγους η συχνή κατανάλωση φασολιών και οσπρίων σχετίζεται με καλύτερα αποτελέσματα υγείας και μακροζωίας . Οι ειδικοί θεωρούν ότι πρόκειται για τις πιο αποτελεσματικές τροφές στην τόνωση του μεταβολισμού και απώλεια βάρους, καθώς αποτελούν εξαιρετική πηγή φυτικών ινών και πρωτεΐνης φυτικής προέλευσης. Η αίσθηση πληρότητας που αφήνουν στο στομάχι βοηθά σημαντικά στην απώλεια βάρους – καθώς είναι λιγότερο πιθανό να τρώτε υπερβολικά ή να τσιμπολογάτε μεταξύ των γευμάτων. Επιπλέον, τα πλούσια σε φυτικές ίνες τρόφιμα έχουν συχνά λιγότερες θερμίδες σε σχέση με τον όγκο τους, κι έτσι μειώνετε την ημερήσια πρόσληψη θερμίδων χωρίς να μένετε πεινασμένοι!

10. Smoothies πλούσια σε πρωτεΐνες
Ένα smoothie αποτελεί εξαιρετική επιλογή πρωινού για την τόνωση του μεταβολισμού σας.  Εάν μάλιστα συμπεριλάβετε συστατικά που περιέχουν τροφές όπως σπανάκι, λάχανο και άλλα λαχανικά, μαζί με φρούτα και σπόρους, μπορεί να προσφέρετε στον οργανισμό σας ένα πρωινό γεύμα πλούσιο θρεπτικά συστατικά – ο δε συνδυασμός φυτικών ινών, πρωτεϊνών και υγιεινών λιπαρών μπορεί να συμβάλει σε αυξημένα επίπεδα μεταβολισμού και ενέργειας κατά τη διάρκεια της ημέρας.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ!
* Σε περιόδους δίαιτας φροντίστε να υποστηρίζετε τον οργανισμό σας με κάποιο πολυβιταμινούχο συμπλήρωμα διατροφής που θα εξασφαλίσει ότι προσλαμβάνετε όλα τα θρεπτικά συστατικά!
* Ενισχύστε την προσπάθειά σας με κάποιο συμπλήρωμα ειδικά σχεδιασμένο για να βοηθήσει στην καύση του λίπους και την ενίσχυση του μεταβολισμού -πάντα σε συνδυασμό φυσικά με ισορροπημένη διατροφή. Αν γυμνάζεστε πολύτιμη μπορεί να είναι και η συνδρομή κάπου αθλητικού συμπληρώματος διατροφής!  

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ
1405 Πόντοι
14.05€







Το Pharm16.gr προσφέρει τις πιο ενημερωμένες πληροφορίες από κορυφαίους ειδικούς, νέες έρευνες και οργανισμούς υγείας, αλλά το περιεχόμενό μας δεν προορίζεται να υποκαταστήσει την επαγγελματική καθοδήγηση. Όταν πρόκειται για το φάρμακο που παίρνετε ή για οποιεσδήποτε άλλες ερωτήσεις υγείας έχετε, συμβουλευτείτε πάντα τους ειδικούς υγείας.

Πηγές:

1.         The American Journal of Clinical Nutrition (Measuring the thermic effect of food - ScienceDirect)
2.        Θρεπτικά συστατικά-  Oatmeal-Containing Breakfast is Associated with Better Diet Quality and Higher Intake of Key Food Groups and Nutrients Compared to Other Breakfasts in Children - PMC (nih.gov)
3.        Harvard Health Publishing (Berries are among the healthiest foods you can eat | News | Harvard T.H. Chan School of Public Health)

 

Pharm 16 free shipping icon
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ Με παραγγελίες άνω των 59€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
 2112143503 8:00 - 17:00