Close
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 59.00€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο.

Close search
Αναζήτηση
BLOG

Αυτό φταίει και μυρίζει η αναπνοή σου!

Αυτό φταίει και μυρίζει η αναπνοή σου!
Κάποιες φορές βλέπεις να απομακρύνονται από κοντά σου με τακτ; Αναρωτιέσαι τι συμβαίνει; Σου έχουμε την απάντηση!
Συμβαίνει σε όλους κάποιες να μυρίζει άσχημα το στόμα τους και σίγουρα η κακοσμία του στόματος έχει πολλές αιτίες. Όμως μια είναι η πιο συνηθισμένη και μάλιστα είναι στο χέρι μας να την αντιμετωπίσουμε… και υπεύθυνη είναι η κακή ή πλημμελής στοματική υγιεινή! Ναι, καλά διαβάσατε!   Πέρα από τα χαλασμένα δόντια, τη διατροφή, το κάπνισμα και τα υπολείμματα τροφών που παραμένουν στη στοματική κοιλότητα την πιο σημαντική ευθύνη για το γεγονός ότι μυρίζει το στόμα μας έχουμε εμείς!

Περνάμε στην αντεπίθεση!

Το βασικό μας όπλο είναι το τακτικό βούρτσισμα των δοντιών, όχι μόνο για την πρόληψη της κακοσμίας αλλά και για την προστασία των δοντιών και των ιστών που τα περιβάλλουν.
Στο pharm16.gr μπορούμε να βρούμε ό,τι χρειαζόμαστε για μια πλήρη και ολοκληρωμένη φροντίδα της στοματικής υγιεινής, καθώς επίσης και προϊόντα ειδικά σχεδιασμένα για την πρόληψη και αντιμετώπιση της κακοσμίας του στόματος.

  1. Βουρτσίζουμε τα δόντια σωστά και σε καθημερινή βάση, με αντιβακτηριακές οδοντόκρεμες, όπως και τα ειδικά βουρτσάκια για μεσοδόντια φροντίδα εξασφαλίζουν την υγεία των δοντιών.

  2. Αλλάζουμε τακτικά την οδοντόβουρτσα. Τουλάχιστον κάθε 3-4 μήνες ή και νωρίτερα αν δολτνε ότι έχει φθαρεί (π.χ. έχει αλλάξει το σχήμα των ινών), μετά από γρίπη ή στοματίτιδα και φυσικά εάν, κατά λάθος, χρησιμοποιηθεί από άλλο άτομο.

  3. Δεν αμελούμε επίσης τον καθαρισμό της γλώσσας με κάποιον ειδικό καθαριστή γλώσσας
  4. Επενδύουμε σε μια ηλεκτρική οδοντόβουτσα όπως την Oral B Genius 8000 που είναι επαναφορτιζόμενη και διαθέτει ανιχνευτή θέσης για να μην παραλειπουμε σημεία!
  5. Κάθε 6 μήνες πηγαίνουμε προληπτικά στον οδοντίατρο! Το προληπτικό εξαμηνιαίο τσεκ απ, εξασφαλίζει την έγκαιρη διάγνωση τυχόν προβλημάτων αλλά και την πλήρη συντήρηση του στόματος.

  6. Εάν φοράμε τεχνητές οδοντοστοιχίες τις καθαρίζουμε καλά κάθε μέρα με προϊόντα ειδικά σχεδιασμένα για τη φροντίδα της τεχνητής οδοντοστοιχίας. Σχολαστική καθαριότητα απαιτείται και από όσους  φορούν ορθοδοντικά άγκιστρα γιατί οι τροφές σφηνώνονται μεταξύ των αγκίστρων, και εκτός από την κακοσμία μπορεί να προκαλέσουν και τερηδόνα στα δόντια.

  7. Χρησιμοποιούμε ειδικό στοματικό διάλυμα με αντιβακτηριακή δράση, για να εξουδετερωθούν τα βακτηρίδια που προκαλούν τις δυσάρεστες οσμές, καθώς η κύρια αιτία της δυσάρεστης αναπνοής είναι το στάσιμο σάλιο και τα υπολείμματα τροφών.

Τιp! Για ευχάριστη αναπνοή στη στιγμή σήμερα έχουμε στη διάθεσή μας πρωτοποριακά προιόντα όπως το Elgydium Breath Oral Spray Για Την Κακοσμία του Στόματος, τις Οδοντότσιχλες XYLITOL Κανέλλα και Δυόσμο, τις καραμέλες Vican Herb Fresh Mint  και τα δισκία Exodor tablets  της Intermed. 

Χρήσιμη γνώση! Δυστυχώς κακοσμία του στόματος μπορεί να προκαλέσουν και διάφορες παθήσεις. Γι΄αυτό εάν η κακοσμία επιμένει τότε πρέπει να αναζητήσουμε τις αιτίες που την προκαλούν με τη βοήθεια του γιατρού και του οδοντιάτρου μας καθώς η δυσάρεστη αναπνοή μπορεί να υποκρύπτει άλλα παθολογικά αίτια (όπως φλεγμονές του στόματος και του φάρυγγα, πεπτικά προβλήματα, ακόμη και παθήσεις των πνευμόνων).
* Οι πληροφορίες του άρθρου χρησιμεύουν ως συμπλήρωμα της γενικότερης ενημέρωσης των αναγνωστών και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τις εξειδικευμένες συστάσεις και συμβουλές των ειδικών.
Pharm 16 free shipping icon
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ Με παραγγελίες άνω των 59€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
 2112143503 8:00 - 17:00