Close
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 59.00€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο.

Close search
Αναζήτηση
BLOG

Αυτό είναι το απόλυτο balm για ουλές & σημάδια!

Αυτό είναι το απόλυτο balm για ουλές & σημάδια!
Οι ουλές αφήνουν τα σημάδια τους στο δέρμα αλλά και στην ψυχολογία μας! Το δε αντίκτυπο στην ποιότητα ζωή μας, μεγάλο! Ευτυχώς όμως έχουμε στη διάθεσή μας ένα Balm που πραγματικά φέρνει την επανάσταση στην ανάπλαση του δέρματος! Ελάτε να το ανακαλύψουμε μαζί με τη βοήθεια των ειδικών!

Οι ουλές  σχηματίζονται λόγω αλλοίωσης του δερματικού φραγμού  και είναι συχνά αποτέλεσμα τραυματισμού, χειρουργικών επεμβάσεων, αισθητικών διαδικασιών ή φλεγμονωδών δερματοπαθειών. Και σίγουρα δεν πρόκειται για μια σπάνια κατάσταση, αφού από τα 11.000 άτομα που συμμετείχαν σε έρευνα σε 5 χώρες, το 50% είχαν τουλάχιστον μία μεγάλη ουλή. Oι ουλές όμως σημαδεύουν όχι μόνο το σώμα αλλά και την ψυχή μας καθώς σύμφωνα μελέτη που πραγματοποιήθηκε το 2008 σε 34 άτομα, στο 50% των ανθρώπων με ουλές παρατηρείται χαμηλή αυτοεκτίμηση, στο 21% άγχος, στο 50% κακή διάθεση και αίσθημα απόγνωσης, και στο 26% εκνευρισμός και θυμός. Ωστόσο, πολλά από αυτά τα ζητήματα μπορούν να αποφευχθούν.

Η μάρκα σταθμός στην ανάπλαση του δέρματος!

Η La Roche-Posay, η #1 μάρκα φροντίδας του δέρματος που συνιστούν οι δερματολόγοι παγκοσμίως, για άλλη μια φορά πρωτοπορεί στην ανάπλαση του δέρματος με το CICAPLAST BAUME B5+. Αξιοποιώντας τις τελευταίες εξελίξεις στην Επιστήμη του Μικροβιώματος της επιστήμης του μικροβιώματος, η ανανεωμένη και βελτιωμένη σύνθεση εξασφαλίζει ταχύτερη και καλύτερη ανάπλαση από την 1η ημέρα αλλά και δράση κατά των σημαδιών.

Ταχύτερο και καλύτερο από ποτέ, το νέο CICAPLAST BAUME B5+ είναι το απόλυτο balm ανάπλασης που βελτιστοποιεί τη διαδικασία της επούλωσης και προλαμβάνει τον σχηματισμό ουλών χάρη στην ισχυρή δράση του κατά των σημαδιών. Έχει αποδειχθεί ότι είναι κατάλληλο για βρέφη, παιδιά και ενήλικες, καθώς και για ερεθισμένο ή ευαισθητοποιημένο δέρμα. Έχει επίσης δοκιμαστεί σε άτομα που ακολουθούν θεραπεία για τον καρκίνο για την ικανότητά του να βελτιώνει την αίσθηση δυσφορίας.

ΜΕ ΤΗΝ ANNE LAURE DEMESSANT-FLAVIGNY ΕΣΤΙΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΒΙΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ

Σε τι διαφέρει η σύνθεση του νέου CICAPLAST  BAUME  B5+  από την προηγούμενη;

Το CICAPLAST BAUME B5+ βασίζεται στην ίδια εμβληματική σύνθεση, η οποία όμως ανανεώθηκε και βελτιώθηκε. Η νέα σύνθεση απορρέει από τις τελευταίες εξελίξεις στην επιστήμη του μικροβιώματος. Αυτό σημαίνει ότι εξασφαλίζει ταχύτερη και καλύτερη ανάπλαση του δέρματος, με αποτελέσματα από την 1η ημέρα –ακόμα κι από την 1η ώρα. Είναι μια εξαιρετική λύση για την αντιμετώπιση πολλών δερματικών ενδείξεων σε άτομα όλων των ηλικιών και με κάθε τύπο δέρματος.

Ποια η σχέση ανάμεσα στο μικροβίωμα του δέρματος και τις ουλές;

Το μικροβίωμα του δέρματος σχετίζεται άμεσα με την επούλωση των τραυμάτων και τον σχηματισμό ουλών. Η La Roche-Posay ανακάλυψε ότι ορισμένα παθογόνα βακτήρια παρατείνουν τη φλεγμονή και εντείνουν τις ουλές, ενώ άλλα ρυθμίζουν τη φλεγμονή και επιταχύνουν την ανάπλαση περιορίζοντας τον σχηματισμό ουλών.

Ποια η δράση του CICAPLAST BAUME  B5+ στο μικροβίωμα, με την οποία επιταχύνεται η ανάπλαση του δέρματος;

Το Tribioma, ένα νέο, πατενταρισμένο σύμπλοκο πρεβιοτικών, επανεξισορροπεί το μικροβίωμα του δέρματος αναστέλλοντας τον πολλαπλασιασμό των παθογόνων βακτηρίων και προάγοντας τον πολλαπλασιασμό βακτηρίων που ελέγχουν τη φλεγμονή και υποστηρίζουν την ανάπλαση. Το Tribioma συνδυάζεται με κορυφαία καταπραϋντικά και επανορθωτικά ενεργά συστατικά –Βιταμίνη Β5 και Madecassoside–, σε μια πρωτοποριακή σύνθεση σχεδιασμένη για όσους ταλαιπωρούνται από τις σωματικές και ψυχικές επιπτώσεις των ουλών.

Πώς νοιώθει κανείς το δέρμα του αφού χρησιμοποιήσει το CICAPLAST BAUME B5+;

Η La Roche-Posay πραγματοποίησε εκτεταμένες δοκιμές με τη νέα αυτή σύνθεση, προκειμένου να αποδείξει την αποτελεσματικότητα και την ανοχή της. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, το δέρμα είναι πιο απαλό, πιο ελαστικό και πιο λείο, προστατεύεται και καταπραΰνεται.


Το
CICAPLAST BAUME B5+ δεν πρέπει να λείπει από κανένα σπίτι!



 

Pharm 16 free shipping icon
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ Με παραγγελίες άνω των 59€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
 2112143503 8:00 - 17:00