Close
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 59.00€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο.

Close search
Αναζήτηση
BLOG

Έξυπνα προϊόντα για πόδια… θεϊκά!

Έξυπνα προϊόντα για πόδια… θεϊκά!
Για να πάτε μακριά και... ψηλά, χρειάζεστε δύναμη, προσπάθεια και… ξεκούραστα περιποιημένα πόδια! Τι καλύτερο λοιπόν από περιποιημένα πόδια, που προκαλούν βλέμματα θαυμασμού, ενώ παράλληλα κι εσείς τα νιώθετε ανάλαφρα, δυνατά, δροσερά και περιποιημένα!

1. Πεντικιούρ μόνη στο σπίτι 

Δυστυχώς η περιποίηση των νυχιών στα πόδια και τα χέρια είναι για τις πιο πολλές μια μάλλον επίπονη διαδικασία, ενώ τα πραγματικά καλά αποτελέσματα μπορούν να επιτευχθούν συνήθως μόνο με ακριβά και χρονοβόρα μανικιούρ-πεντικιούρ. Τώρα όμως μπορείτε να έχετε την πολυτέλεια αυτή στο σπίτι και μάλιστα ξεκούραστα και χωρίς κοστος! Προμηθευτείτε απαξ το Ηλεκτρικό Σύστημα Περιποίησης Νυχιών Scholl Velvet Smooth και θα έχετε τον πιο τέλειο  τρόπο για να υγιή και λαμπερά νύχια στα χέρια και τα πόδια σας. Η χρήση της συσκευής βασίζεται σε 3 πολύ απλά βήματα:

Βήμα 1: ΛΙΜΑΡΕΤΕ για να δώσετε σχήμα στα νύχια σας
Βήμα 2: ΤΡΙΨΤΕ για να λειάνετε την επιφάνεια του νυχιού
Βήμα 3: ΓΥΑΛΙΣΤΕ για να χαρίσετε λάμψη και υγιή όψη στα νύχια σας

Για ένα ιδανικό τελείωμα, μπορείτε να εφαρμόσετε το Θρεπτικό Λάδι Περιποίησης Νυχιών Velvet Smooth με σύμπλεγμα 7 βιταμινών: εύκολο στη χρήση, χαρίζει ενυδάτωση και ακόμα μεγαλύτερη λάμψη στα νύχια και τα επωνύχια.

2.    Διώξτε τις… σκληρύνσεις

Αρκούν μερικές απλές κινήσεις για να απαλλαγείτε από τις σκασμένες φτέρνες και τις σκληρύνσεις, να νιώσετε τα πόδια σας ανάλαφρα και για να τα δείξετε άφοβα. Χρησιμοποιήστε, ένα ειδικό τρίφτη για τα πόδια με τον οποίο θα λειάνετε το δέρμα και θα του χαρίσετε βελούδινη απαλότητα. Μια λίμα ή μια ελαφρόπετρα μπορούν να αφαιρέσουν εύκολα και με ασφάλεια το σκληρό δέρμα αφήνοντας την επιδερμίδα λεία και απαλή. Μην ξεχνάτε να φροντίζετε επίσης εκτός από τα πέλματα, τις φτέρνες, τα γόνατα και τους αγκώνες: η απολέπιση με κάποιο ειδικό προϊόν και η ενυδάτωση με μια πλούσια κρέμα είναι απαραίτητες κινήσεις περιποίησης

3.   Κάντε απολέπιση και ενυδατώστε τα!

Διατηρήστε την απαλότητα και την ομορφιά των ποδιών σας κάνοντας απολέπιση μια φορά την εβδομάδα. Μια καλή ιδέα επίσης είναι να κάνετε συχνά ποδόλουτρο προσθέτοντας αρκετές σταγόνες από το αγαπημένο σας φυτικό λάδι στο νερό που τα μουλιάζετε! Τέλος μην ξεχάσετε να τους δώστε την απαραίτητη υγρασία καθημερινά μια ενυδατική κρέμα όπως  την εκπληκτική κρέμα Ahava Mineral Foot Cream! Ξεκινήστε από τα πέλματα και συνεχίστε προς τις γάμπες με ανοδικές, κυκλικές κινήσεις.

4. Κρύψτε τις ατέλειες

Οι ευρυαγγείες μας χαλούν τη διάθεση και μας γεμίζουν κόμπλεξ! Όχι πια! Χάρη στο Remescar Instant για τις Ευρυαγγείες μπορείτε να δείξετε άφοβα τα πόδια σας! Πρόκειται είναι ένα καινοτόμο προϊόν ειδικά σχεδιασμένο για να μειώνει σημαντικά την εμφάνιση των ευρυαγγειών με μία μόνο εφαρμογή την ημέρα.
Πώς λειτουργεί;
Tα μοναδικά κρυσταλλικά σωματίδια που περιέχονται στην καινοτόμο σύνθεση απορροφούν και αντανακλούν την απόχρωση του περιβάλλοντος δέρματος. Προσαρμόζονται τέλεια στην απόχρωση του δέρματος, ενώ ταυτόχρονα καλύπτουν τις ατέλειες, μεταμορφώνοντας μπροστά στα μάτια σας την επιδερμίδα σας σε πιο ομοιόμορφη και λαμπερή

* Οι πληροφορίες του άρθρου χρησιμεύουν ως συμπλήρωμα της γενικότερης ενημέρωσής σας και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τις εξειδικευμένες συστάσεις και συμβουλές των ειδικών.
Pharm 16 free shipping icon
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ Με παραγγελίες άνω των 59€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
 2112143503 8:00 - 17:00