Close
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 59.00€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο.

Close search
Αναζήτηση
BLOG

Βιταμίνη C: Η βασίλισσα της… νιότης!

Βιταμίνη C: Η βασίλισσα της… νιότης!
Είναι η βασίλισσα της αντιγήρανσης, παίζει ρόλο στο σχηματισμό του κολλαγόνου, αποτελεί βιταμίνη κλειδί για την τόνωση του ανοσοποιητικού και την καταπολέμηση των βλαβερών ελευθέρων ριζών και βέβαια είναι η μεγάλη πρωταγωνίστρια στην αντιγήρανση με μοναδικά οφέλη στην επιδερμίδα! Γνωρίστε τα πάντα για τη βιταμίνη C, τη βιταμίνη της νιότης και μην τη βγάλετε ποτέ από τη ζωή σας!

Είναι η Bιταμίνη C, η θαυματουργή βιταμίνη που πέρα από μια σειρά οφέλη της στη λειτουργία του οργανισμού (στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος, των αιμοφόρων αγγείων, των οστών, των χόνδρων, των ούλων, των δοντιών, στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες, στην αύξηση της απορρόφησης του σιδήρου… είναι διάσημη για την καλλυντική της χρήση για υγιές δέρμα! Συμβάλλει στη μείωση των σημαδιών της γήρανσης, διορθώνει τις βαθιές ρυτίδες, διεγείρει τη φυσική διαδικασία παραγωγής κολλαγόνου (που όσο περνούν τα χρόνια μειώνεται) και ελαστίνης προσφέροντας σφριγηλότητα και σύσφιξη στην επιδερμίδα,  βελτιώνει την εμφάνιση πανάδων και κηλίδων, χαρίζει λαμπερή επιδερμίδα και ο κατάλογος είναι μακρύς!

Καλές πηγές βιταμίνης C
Οι μεγάλες συγκεντρώσεις της βιταμίνης C βρίσκονται σε φρούτα όπως τα εσπεριδοειδή (πορτοκάλι, γκρέιπφρουτ, μανταρίνι, λεμόνι, λάιμ), στο μάνγκο, στην παπάγια, στο ακτινίδιο, στις φράουλες και στο πεπόνι. Πολλά λαχανικά περιέχουν επίσης μεγάλες ποσότητες βιταμίνης C, όπως οι ντομάτες, το μπρόκολο, οι πράσινες και οι κόκκινες  πιπεριές, το μαρούλι και άλλα πράσινα φυλλώδη λαχανικά.
ΤΙΡ! Το καλύτερο είναι να τρώτε ολόκληρο το πορτοκάλι. Αν όμως επιμένετε να το στύψετε, τότε πιείτε αμέσως το χυμό του για να πάρετε όλη τη βιταμίνη C που διαθέτει.

Βάλτε την στο τραπέζι σας! Η βιταμίνη C βρίσκεται σε αρκετά φρούτα και λαχανικά. Κάποια από αυτά είναι οι πιπεριές τσίλι, τα πορτοκάλια, οι κόκκινες και πράσινες πιπεριές, το μπρόκολο, το κουνουπίδι, τα λαχανάκια Βρυξελλών, η παπάγια, οι φράουλες, ο ανανάς, τα ακτινίδια και το μάνγκο.

Eπιλέξτε καλλυντικά με βιταμίνη C! Γιατί η βιταμίνη C δεν ενισχύει μόνο την άμυνα του οργανισμού αλλά κάνει καλό και στην ομορφιά σας καθώς βοηθά στην άμυνα ενάντια στη ζημιά που προκαλεί  η υπεριώδης ακτινοβολία, δεν μπορεί να αντικαταστήσει το SPF - γι’ αυτό μην παραλείπετε τη χρήση αντηλιακού- απλώς εαν το υπεριώδες φως εισχωρήσει στο δέρμα σας, ορισμένες έρευνες δείχνουν ότι η βιταμίνη C μπορεί να βοηθήσει να μειωθούν οι βλάβες.

Ανακαλύψτε τη δύναμη της βιταμίνης C μέσα από επαναστατικές κρέμες και serum! Αρκούν λίγα και εκλεκτά προϊόντα για να αποκομίσετε τα οφέλη της βιταμίνης C και στην επιδερμίδα σας. Εκμεταλλευτείτε τα λοιπόν μέσα από τα προϊόντα ομορφιάς που μπορείτε να προμηθευτείτε από το Pharm16.gr  το μεγαλύτερο Online φαρμακείο!

ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ MONAΔΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ!

Price Drop Icon
La Roche Posay Pure Vitamin C10 Αντιρυτιδικός Ορός Προσώπου για Όλους τους Τύπους Επιδερμίδας 30ml
ΠΤΩΣΗ ΤΙΜΗΣ
-4%
2941 Πόντοι
Π.Λ.Τ. 49.01€
ΧΑΜ. ΤΙΜΗ 30 ΗΜ. 30.39€
29.41€

Avene Vitamin Activ Cg Radiance Corrector Serum Επανορθωτικός Ορός Προσώπου Λάμψης 30ml


Neostrata Enlighten 15% Vitamin C + PHA Serum Ορός Προσώπου Λάμψης με Βιταμίνη C, 15ml

Price Drop Icon
Power of Nature Inalia Vitamin C Elixir Serum Ισχυρός Αντιοξειδωτικός Ορός με Βιταμίνη C 15ml
ΠΤΩΣΗ ΤΙΜΗΣ
-15%
2190 Πόντοι
Π.Λ.Τ. 39.95€
ΧΑΜ. ΤΙΜΗ 30 ΗΜ. 25.57€
21.90€

Price Drop Icon
Inalia Vitamin C Eye Contouring Cream Κρέμα Ματιών Κατά των Μαύρων Κύκλων με Βιταμίνη C 15ml
ΠΤΩΣΗ ΤΙΜΗΣ
-14%
2421 Πόντοι
Π.Λ.Τ. 43.95€
ΧΑΜ. ΤΙΜΗ 30 ΗΜ. 28.13€
24.21€

A-Derma PROMO Biology Energy C Serum Ορός Ενίσχυσης Λάμψης Προσώπου 30ml - ΔΩΡΟ Biology Eau Micellaire Water Hydra Cleansing Νερό Καθαρισμού - Ντεμακιγιάζ Προσώπου και Ματιών 100ml
Pharm 16 free shipping icon
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ Με παραγγελίες άνω των 59€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
 2112143503 8:00 - 17:00