Close
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 59.00€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο.

Close search
Αναζήτηση
BLOG

Για ερωτική απόλαυση στο ζενίθ…

Για ερωτική απόλαυση στο ζενίθ…
Aπολαύστε τις χαρές του έρωτα πιο συχνά και πιο απολαυστικά με συμπληρώματα διατροφής που έρχονται να προσφέρουν αυτό το κάτι παραπάνω στην ερωτική απόλαυση υποσχόμενα σεξ χωρίς εμπόδια και libido στα ύψη!

Ποιοι παράγοντες επηρεάζουν τη σεξουαλική ικανότητα αντρών και γυναικών; Τι ρόλο παίζουν οι ορμόνες αλλά και η κατάσταση της υγείας μας; Σύμφωνα με τους ειδικούς η σεξουαλική ικανότητα και των δυο φύλων εξαρτάται από τις ορμόνες και την παραγωγή ορισμένων νευροδιαβιβαστών (όπως η σεροτονίνη, η ντοπαμίνη, κ.ά.), τη δραστικότητα ορμονών, όπως η αδρεναλίνη, τα ανδρογόνα και τα οιστρογόνα) κι ακόμη εξαρτάται από τη λειτουργική κατάσταση της καρδιάς και των αιμοφόρων αγγείων. Εάν ένα από τα παραπάνω δυσλειτουργεί, τότε είναι πολύ πιθανόν να παρατηρηθούν αναταράξεις στο αναπαραγωγικό σύστημα οι οποίες μπορεί να είναι παροδικές (π.χ., μια ερωτική κάμψη) αλλά και πιο σοβαρές, μέχρι παντελή έλλειψη διέγερσης. Ευτυχώς, ορμόνες και νευροδιαβιβαστές αποτελούνται από ουσίες που λαμβάνουμε από τις τροφές, παράλληλα και η κατάσταση των αγγείων εξαρτάται από τον τρόπο διατροφής. Συνεπώς, τροφές με υψηλή διατροφική αξία και συστατικά που δρουν ευεργετικά ως προς τη γενικότερη βελτίωση των επιπέδων υγείας του οργανισμού, επηρεάζουν θετικά και την ερωτική απόδοση. Εαν όμως, για οποιοδήποτε λόγο, η διατροφή μας είναι ελλειπής σε συγκεκριμένα θρεπτικά συστατικά, τότε υπάρχουν συμπληρώματα διατροφής ειδικά σχεδιασμένα για να καλύψουν αυτά τα κενά και να υποστηρίξουν την σεξουαλική υγεία. 

Θρεπτικά συστατικά που παίζουν ρόλο-κλειδί!

♥ β-καροτίνη και βιταμίνη Ε: παίζουν σημαντικό ρόλο στην παραγωγή σεξουαλικών ορμονών, βοηθούν στην ωρίμανση του σπέρματος στους όρχεις και προστατεύουν το αναπαραγωγικό σύστημα από τη βλαβερή επίδραση των ελευθέρων ριζών.
Βάλτε στη διατροφή σας: καρότα, πράσο, σπανάκι, ραδίκια, κολοκυθάκι, ντομάτες, εσπεριδοειδή, τροφές με άφθονη β-καροτίνη. Αναζητήστε τη βιταμίνη Ε σε φυτικά έλαια και λιπαρές ουσίες, ξηρούς καρπούς, πράσινα λαχανικά, δημητριακά ολικής άλεσης.

♥ Ψευδάργυρος: Επηρεάζει θετικά τις σεξουαλικές ορμές, ενισχύει την σεξουαλική ικανότητα, αυξάνει την ποσότητα του σπέρματος, ενώ μαζί με άλλα συστατικά, όπως το λυκοπένιο, ασκεί προστατευτική δράση στον προστάτη.
Βάλτε στη διατροφή σας: κρέας, ψάρια, οστρακοειδή, αβγά, γαλακτομικά, ξηρούς καρπούς.

♥ Τρυπτοφάνη και βιταμίνη Β6: Είναι απαραίτητα συστατικά για τη δημιουργία ορισμένων νευροδιαβιβαστών, που βελτιώνουν την ψυχική διάθεση και την ποιότητα του ύπνου.
Βάλτε στη διατροφή σας: γαλακτομικά (ιδιαίτερα στα τυριά), φιστίκια, ψάρια, πουλερικά, ασπράδια αβγών, ζυμαρικά.

♥ Βιταμίνες Β: παίζουν σημαντικό ρόλο στη λειτουργία των γεννητικών αδένων, επηρεάζοντας ευνοϊκά τις ορμονικές και τις άλλες εκκρίσεις τους.
Βάλτε στη διατροφή σας: σιτηρά ολικής άλεσης, κρέας, ψάρια, θαλασσινά, γαλακτοκομικά, αβοκάντο, όσπρια.

♥ Αργινίνη: βελτιώνει την ποιότητα του σπέρματος και την κινητικότητα των σπερματοζωαρίων, ενώ επίσης αυξάνει την παραγωγή μονοξειδίου του αζώτου (ΝΟ), από το ενδοθήλιο των αρτηριών. Το ΝΟ χαλαρώνει και διανοίγει τα αγγεία, βελτιώνει την αιματική ροή προς το πέος, με αποτέλεσμα την επίτευξη και τη διατήρηση ποιοτικής στύσης.
Βάλτε στη διατροφή σας: ξηρούς καρπούς (φουντούκια, φιστίκια, αμύγδαλα, καρύδια), κρέας, ψάρια, σόγια, ρύζι και βρώμη.

♥ Βιταμίνη C: έχει ισχυρή αντιοξειδωτική δράση, βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και παίζει πρωτεύοντα ρόλο στην παραγωγή του σπερματικού υγρού.
Βάλτε στη διατροφή σας: φρέσκα φρούτα και λαχανικά

 Ακόρεστα λιπαρά: μονοακόρεστα και πολυακόρεστα, βοηθούν στην παραγωγή ανδρογόνων και οιστρογόνων, διατηρούν υγιές το κυκλοφορικό σύστημα , αυξάνουν τη λίπανση του κόλπου και βελτιώνουν τη διάθεση. 
Βάλτε στη διατροφή σας: ψάρια, θαλασσινά, φυτικά έλαια (ιδιαίτερα στο ελαιόλαδο), αβοκάντο, ξηρούς καρπούς.

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΜΕ ΦΟΡΜΟΥΛΕΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΕΠΙΔΟΣΕΩΝ

ΓΙΑ ΑΝΤΡΕΣ
  • My Elements Men Duro Συμπλήρωμα Διατροφής με Φόρμουλα Ενίσχυσης Επιδόσεων με Αμινοξέα, Φυτικά Εκχυλίσματα, Μάκα, Τριβόλι, Νταμιάνα και Ψευδάργυρο.
  • Forte Pharma Energie Tigra + Men Συμπλήρωμα για Άνδρες για Διέγερση της Σεξουαλικής Επιθυμίας με βιταμίνες και φυτικά εκχυλίσματα από Τζίντζερ, Kola και Ume-C® (επιστημονικά μελετημένο συστατικό από δαμάσκηνο Ιαπωνίας που συμβάλλει σε αίσθηση ευεξίας και σεξουαλικής ζωτικότητας), ψευδάργυρο και βιταμίνες Β1 και Β3.
  • VivaPharm Walmark Permen Συμπλήρωμα διατροφής που υποστηρίζει την διέγερση, τη libido και την απόδοση με L-arginine, Tribulus και Ginseng 
  • Power Health Drink It Mens X Now Συμπλήρωμα διατροφής που περιέχει L-αργινίνη, εκχύλισμα μάκα, συμπυκνωμένο χυμό φραγκοστάφυλου, εκχυλίσματα σπανακιού και κακάο, σιβηριανό τζίνσενγκ, καθώς και βιταμίνες B3, B12 και D3 ,5g L-αργινίνη σε μία μονοδόση!

KAI ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ
  • Natures Plus E FEM Συμπλήρωμα διατροφής με συνδυασμό βοτάνων, αμινοξέα, βιταμίνες και μέταλλα, που βοηθούν στην εξισορρόπηση των γυναικείων ορμονών, τη βελτίωση της ερωτικής επιθυμίας (λίμπιντο) και τη διατήρηση της νεανικής ζωντάνιας.
  • Elogis Pharma Novofertil Fem Συμπλήρωμα Διατροφής για την Υποστήριξη της Γυναικείας Σεξουαλικής Υγείας με σύμπλεγμα βιταμινών, ιχνοστοιχείων, αμινοξέων, συνένζυμο Q10 και ινοσιτόλη.
  • Intermed Eva Intima LBD Boost Sex Life Πολυβιταμινούχο Συμπλήρωμα Διατροφής για την Ενίσχυση της Σεξουαλικής Διάθεσης εμπλουτισμένο με Mάκα, Τριγωνέλλα & Τριβόλι.
  • Health Aid Sexovit Forte Συμπλήρωμα Διατροφής με Βιταμίνες, Μέταλλα & Αμινοξέα και συστατικά, που δρουν συνεργιστικά στην υποστήριξη του οργανισμού. Κατάλληλο για όσους βιώνουν καθημερινές συνθήκες άγχους, που επηρεάζει την ερωτική τους ζωή, για γυναίκες που σε διάφορες φάσεις της ζωής (πχ. εμμηνόπαυση) χάνουν το ερωτικό τους ενδιαφέρον και για άνδρες που θέλουν να υποστηρίξουν το αναπαραγωγικό τους σύστημα.

* Οι πληροφορίες του άρθρου χρησιμεύουν ως συμπλήρωμα της γενικότερης ενημέρωσής σας και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τις εξειδικευμένες συστάσεις και συμβουλές των ειδικών. Τα συμπληρώματα και τα προϊόντα ειδικής διατροφής δεν υποκαθιστούν μια ισορροπημένη δίαιτα (ενημερωθείτε από επαγγελματία υγείας για την ορθολογική τους χρήση και συμβουλευτείτε το γιατρό σας εάν πάσχετε από κάποια ασθένεια ή παίρνετε οποιοδήποτε φάρμακο ή άλλο συμπλήρωμα διατροφής. Συνιστάται ιατρική συμβουλή για έγκυες, θηλάζουσες, καθώς και γυναίκες που επιθυμούν να μείνουν έγκυες ή ακολουθούν θεραπεία ορμονικής υποκατάστασης).
Pharm 16 free shipping icon
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ Με παραγγελίες άνω των 59€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
 2112143503 8:00 - 17:00