Close
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 59.00€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο.

Close search
Αναζήτηση
BLOG

Γιατί οι άντρες δεν βάζουν αντηλιακό; Έχουμε λύσεις!

Γιατί οι άντρες δεν βάζουν αντηλιακό; Έχουμε λύσεις!
«Κολλάει και ανατριχιάζω», «Ιδρώνω και νιώθω άβολα», «Δεν αντέχω την αίσθηση του αντηλιακού ούτε στο πρόσωπο, ούτε στο σώμα», «Μετά μένει στα χέρια μου λαδίλα», «Δεν αντέχω τη μυρωδιά τους», «Θέλω να μαυρίσω», «Δεν κάθομαι στον ήλιο»… Αυτές είναι κάποιες από τις δικαιολογίες των αντρών!  Όμως κανείς δεν τους είπε ότι σήμερα η επιστήμη των αντηλιακών έχει κάνει άλματα! Ας δούμε ποια είναι τα κατάλληλα για άντρες με ... απαιτήσεις!

ΤΣΕΚΑΡΕΤΕ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΒΟΥΤΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ!

«Κολλάνε, νιώθω άβολα και… ανατριχιάζω»

Η απάντησή μας: 
Τα σύγχρονα αντηλιακά απλώνονται πανεύκολα χωρίς να κολλάνε, αρκετά είναι σε μορφή σπρέι, οπότε δεν έρχονται σε επαφή με τα χέρια και όλα ενυδατώνουν χωρίς να αφήνουν λιπαρότητα αλλά μια ανάλαφρη αίσθηση δροσιάς! Επιπλέον, η επιστήμη των αντηλιακών έχει εμπλουτίσει τη φαρέτρα της με αντηλιακά σε μορφή αφρού που όχι μόνο μπορείτε να απλώσετε με μια κίνηση αλλά κυρίως δεν κολλούν στην επιδερμίδα ούτε καν στο τριχωτό μέρος του στέρνου ή των ποδιών.

Δοκιμάστε:
                
απο αριστερά:
Frezyderm Sun Screen Mouse Face & Body Αντηλιακός Αφρός Προσώπου-Σώματος SPF30
Απόλυτα αποτελεσματικό προϊόν το οποίο διατίθεται όχι σε κρεμώδη αλλά σε αφρώδη μορφή. Η σύνθεσή του βοηθά την ομοιόμορφη και αποτελεσματική κάλυψη και η υφή του είναι απαλή και απορροφάται εύκολα.

Rilastil Sun System Dry Touch SPF50+ Αντηλιακό Spray Σώματος 
Dry Touch Spray σώματος εξαιρετικά ελαφρύ, ταχύτατης απορρόφησης, κατάλληλο για ανοιχτόχρωμες και ευαίσθητες επιδερμίδες, με πολύ υψηλή προστασία ενάντια στην ηλιακή ακτινοβολία.
Frezyderm Sea Side Dry Mist SPF50+ Αντηλιακό Spray Σώματος 
Dry oil σε μορφή mist με λεπτόρρευστη υφή που απλώνεται πολύ εύκολα και χάρη στη Wet Skin Formula είναι ιδανικό για εφαρμογή και σε βρεγμένο δέρμα, χωρίς να χρειάζεται να προηγηθεί σκούπισμα. Ψεκασμός και άριστη εφαρμογή μαζί!
 
«Γυαλίζουν ειδικά στο πρόσωπο – Δεν αντέχω την αίσθηση που αφήνουν πάνω μου»

Η απάντησή μας: Σήμερα μπορείτε να βρείτε στο φαρμακείο μια μεγάλη γκάμα από υφές που σίγουρα θα βρείτε αυτή που σας ταιριάζει. Διάφανα αντηλιακά, αόρατα mist, "αέρινα", λεπτόρρευστες κρέμες με ματ τελείωμα, χωρίς άρωμα και δερματολογικά ελεγμένα! Τι άλλο να ζητήσετε; 

Δοκιμάστε:

από αριστερά:
Medisei Panthenol Extra Sun Care Diaphanous SPF50 Αντιηλιακό Gel Προσώπου
Με ειδική βελούδινη σύνθεση και επιλεγμένα UV αντιηλιακά φίλτρα, δημιουργεί ένα αόρατο φιλμ υψηλής προστασίας από τις ακτίνες UVA / UVB.  Ανανεώστε συχνά, ιδιαίτερα αν κολυμπήσατε, ιδρώσατε ή σκουπιστήκατε με πετσέτα .
La Roche Posay - Anthelios XL SPF 50+ Dry Touch Dry Touch Gel-Cream Anti-Shine, 50ml
Με υφή dry-touch για άμεση απορρόφηση και απόλυτα στεγνό αποτέλεσμα. Ιδανική για δέρμα ευαίσθητο ή αλλεργικό στον ήλιο, για μικτό, λιπαρό δέρμα. Προλαμβάνει τις δυσχρωμίες από τον ήλιο, έχει μη λιπαρή υφή και δεν αφήνει ίχνη και είναι πολύ ανθεκτική στο νερό.

«Δεν κάνω ηλιοθεραπεία, οπότε δεν τα χρειάζομαι»

Η απάντησή μας: Είναι λάθος να πιστεύετε ότι όταν κάθεστε στη σκιά είστε προστατευμένοι! Οι υπεριώδεις ακτίνες του ήλιου διαπερνούν ομπρέλες, σύννεφα ακόμη και το τζάμι του αυτοκινήτου –γι΄αυτό εξάλλου και οι ειδικοί συμβουλεύουν να φοράμε αντηλιακό όλο το χρόνο. Και ας μην ξεχνάμε ότι η UV ακτινοβολία ευθύνεται για την εμφάνιση οξειδωτικού stress στο δέρμα, για φωτοαλλεργίες και για πρόωρη γήρανση.

Δοκιμάστε:
   
από αριστερά:
Korres Ginseng - Υαλουρονικό Αντηλιακό Splash SPF50 150ml
Προσφέρει προστασία από το ευρύ φάσμα της ακτινοβολίας UVA & UVB! Πρόκειται για διφασικό αντηλιακό με «water» υφή για πρόσωπο και σώμα με υαλουρονικό οξύ, εκχύλισμα Ginseng και βιταμίνη Ε. Δερματολογικά ελεγμένο. Ανθεκτικό σε νερό και ιδρώτα.
Vichy Ideal Soleil Antioxidant Protective Solar Water SPF30 Νερό Προστασίας Από Τον Ήλιο 
Η πρώτη αντηλιακή προστασία που ενεργοποιείται από ένα ευρέως φάσματος σύστημα UV Φίλτρων και φυσικά δραστικά συστατικά. Με Διφασική τεχνολογία, με Ιαματικό Μεταλλικό Νερό της Vichy και με φυσικά συστατικά όπως οι Πολυφαινόλες Μύρτιλου για Αντιοξειδωτική δράση.
CASTALIA helioderm Spray Sans Parfum SPF 50+ 60%ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΙΟΝ 
Αντηλιακό σπρέυ πολύ υψηλής προστασίας προσώπου και σώματος. Προστατεύει από τις ακτινοβολίες UVB/UVA και τις ελεύθερες ρίζες, ενυδατώνει και καταπραΰνει την επιδερμίδα.

«Δεν βάζω ποτέ αντηλιακό γιατί θέλω να μαυρίσω»

Η απάντησή μας: Ακόμη κι αν χρησιμοποιείτε αντηλιακό με υψηλό δείκτη προστασίας δεν σημαίνει ότι δεν θα μαυρίσετε, αλλά ότι το μαύρισμά σας θα γίνει σταδιακά και το καλύτερο; Θα έχει μεγαλη διάρκεια! Συν το ότι δεν θα κινδυνεύσετε να πάθετε έγκαυμα

Nivea Protect & Bronze SPF20 Αντηλιακό Spray Ενεργοποίησης Μαυρίσματος
Προσφέρει σίγουρη αντηλιακή προστασία και φυσικό μαύρισμα μαζί χάρη σε ένα φυτικό εκχύλισμα που υποστηρίζει την παραγωγή μελανίνης της επιδερμίδας (in vitro). Για ομοιόμορφο, 100% φυσικό μαύρισμα.

ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΙΣ!

Intermed Luxurious Santorini Toiletry Bag 
Μοναδικό Πακέτο που μπορείτε να βρείτε σε εκπληκτική τιμή και περιλαμβάνει:
Sun Care Face Cream SPF50 + Sun Screen Cream SPF30 + After Sun Cooling Gel for Face - Body + Suncare Tanning Oil SPF6 + Hydrating Antioxidant Mist Spray for Face – Body! Πέντε προιόντα που προστατεύουν από τις ελεύθερες ρίζες, με μεταξένια σύνθεση που δε λευκαίνει. Δεν αφήνουν γυαλάδα και αίσθηση λιπαρότητας, με ματ αποτέλεσμα και αδιάβροχη σύνθεση

«Εχω λιπαρή επιδερμίδα ακμή…»

Η απάντησή μας: Σήμερα μπορείτε να βρείτε  αντηλιακά προσώπου και σώματος σε spray που είναι ιδανικά για δέρματα με αυξημένη λιπαρότητα και τάση ακμής. Έχουν σμηγματορρυθμιστική, αντιακνεϊκή και αντιμικροβιακή δράση και προσφέρουν παρατεταμένη ηλιοπροστασία
Δοκιμάστε:
  
από αριστερά:

Frezyderm Sunscreen Anti-Seb Spray SPF30 Αντιηλιακό Σπρέυ Προσώπου - Σώματος
Ιδανικό για δέρματα με αυξημένη λιπαρότητα και τάση ακμής. Προσφέρει παρατεταμένη και σταθερή ηλιοπροστασία, προστατεύει τα βλαστοκύτταρα του δέρματος, θωρακίζει το DNA και  ενισχύει τους μηχανισμούς αυτοεπιδιόρθωσής του.
Vichy Ideal Soleil Mattifying Face Dry Αντηλιακή Κρέμα Προσώπου SPF30 για Ματ Αποτέλεσμα 
Τα εργαστήρια Vichy ενσωμάτωσαν στην Αντηλιακή κρέμα κατά της γυαλάδας ένα σύστημα φίλτρων με βάση το Mexoryl® για προστασία ευρέος φάσματος UVA-UVB με μεγάλη φωτοσταθερότητα. Η επιδερμίδα παραμένει ματ ενώ προστατεύεται. 

« Δεν είμαι γυναίκα να βάζω αντηλιακό»... Ναι, το έχουμε ακούσει κι αυτό!
Το αντηλιακό δεν είναι ένα καλλυντικό προϊόν αλλά ένα προϊόν υγείας που όταν χάνουμε το μέτρο στην έκθεσή μας στον ήλιο, έρχεται να προσφέρει υψηλή προστασία συχνά με ένα μόνο ψέκασμα.
Pharm 16 free shipping icon
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ Με παραγγελίες άνω των 59€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
 2112143503 8:00 - 17:00