Close
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 59.00€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο.

Close search
Αναζήτηση
BLOG

Γλυκοζαμίνη: To μυστικό σου όπλο για υγιείς αρθρώσεις

Γλυκοζαμίνη: To μυστικό σου όπλο για υγιείς αρθρώσεις
Οσο δύσκολο είναι να την προφέρεις τόσο εύκολα και αποτελεσματικά ενισχύει τον οργανισμό προλαμβάνοντας την φθορά των αρθρώσεων, τους πόνους και τις φλεγμονές! Ο λόγος για την «Γλυκοζαμίνη» (Glucosamine)! Ανακαλύψτε τις ιδιότητές της μέσα από αποτελεσματικές φόρμουλες που συμβάλλουν στην αντιμετώπιση των προβλημάτων των αρθρώσεων.   

Tι είναι η Γλυκοζαμίνη;

Πρόκειται για ένα βασικό συστατικό του χόνδρου που παράγεται φυσιολογικά από τον οργανισμό  και βοηθά στην αναδόμηση και στην ανάπλασή του. Αποτελεί μάλιστα βασικό υπόστρωμα για τη σύνθεση και άλλων ουσιών που επίσης δομούν τους χόνδρους,

Πώς λειτουργεί;

Η γλυκοζαμίνη προάγει την ανάπτυξη νέου χόνδρου, ανακόπτοντας την εξέλιξη της οστεοαρθρίτιδας ή ακόμη αντιστρέφοντάς την. Μελέτες μάλιστα έδειξαν ότι η γλυκοσαμίνη μείωσε τα συμπτώματα της οστεοαρθρίτιδας κατά 80% σε μόλις 21 ημέρες, ενώ η βελτίωση ήταν ορατή ήδη από την 7η ημέρα. Ετσι ενισχύει την παραγωγή και την πυκνότητα του αρθρικού υγρού, προάγει την παραγωγή κολλαγόνου, ελαττώνει τη φλεγμονή και τον πόνο.

                              ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Πόνος στις αρθρώσεις; Μην τον παίρνετε αψήφιστα

Σε ποιους έχει αποτέλεσμα;

Έχει θετικά αποτελέσματα σε άτομα που καταπονούν υπερβολικά τις αρθρώσεις τους ( όπως για παράδειγμα στους αθλητές) και σε ασθενείς με οστεοαρθρίτιδα. Η αποτελεσματικότητά της δε αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι διατίθεται και ως φαρμακευτικό σκεύασμα.

Με μια ματιά  γλυκοζαμίνη…
… Προσφέρει προστασία στις αρθρώσεις
… Υποστηρίζει τη δομή του χόνδρου των αρθρώσεων
… Δρα θετικά στο σχηματισμό των νυχιών, του δέρματος και των ματιών
… Βοηθά στην επαναδόμηση των ιστών των αρθρώσεων
… Συμβάλλει στην ενδυνάμωση των εσωτερικών τοιχωμάτων των αρτηριών και των φλεβών

Θυμηθείτε: Όταν λαμβάνεται από διαβητικούς συνιστάται ο έλεγχος των επιπέδων σακχάρου καθώς και επίβλεψη του θεράποντος ιατρού. Ενώ, άτομα με αλλεργία στα θαλασσινά πρέπει να χρησιμοποιούν γλυκοζαμίνη φυτικής προέλευσης.

Απελευθερώστε την κίνησή σας!

6 βοηθήματα με γλυκοζαμίνη που μπορούν να «απελευθερώσουν» τις αρθρώσεις σας! Αναζητήστε τα στο pharm16.gr
1/ 
1/ Γλυκοζαμίνη της Lamberts Πλήρης σειρά προϊόντων γλυκοζαμίνης της γνωστής εταιρείας με γλυκοζαμίνη για  χορτοφάγους και συνδυασμό της με χονδροιτίνη. Εκμεταλλευτείτε την προσφορά και με την αγορά Με την αγορά 2 Glucosamine Complete 120 tabs, παίρνετε ΔΩΡΟ ένα μπουκάλι θερμός Lamberts 

2/
2/ Vogel GLUCOSAMINE Plus, Γλυκοζαμίνη Μη Ζωικής Προέλευσης σε κάψουλες. Σε συνδυασμό με τους καρπούς της άγριας τριανταφυλλιάς είναι ένα ιδιαίτερα αποτελεσματικό συμπλήρωμα για την αντιμετώπιση της οστεοαρθρίτιδας. 

3/
3/ Solgar Extra Strength Glucosamine Chondroitin MSM ένας αποτελεσματικός συνδυασμός θειϊκής γλουκοζαμίνης, θειϊκής χονδροϊτίνης, βιταμίνης C και μαγγανίου. Βοηθάει στην προστασία και στην επιδιόρθωση του χόνδρου των αρθρώσεων, των τενόντων και των συνδέσμων.

4/ 
4/ Power Health Classics Platinum - ARTHROSIS αποτελεί μία πλούσια σύνθεση με συνεργιστική δράση. Εκτός από θειική γλυκοζαμίνη, θειική χονδροϊτίνη, κολλαγόνο, MSM και κουρκουμά περιέχει θρεπτικά συστατικά, όπως είναι ο χαλκός, το μαγγάνιο και η βιταμίνη C.

5/ 
5/ Terranova Glucosamine Boswellia & MSM Complex Περιέχει γλυκοζαμίνη HCl φυτικής προέλευσης (και όχι από οστρακοειδή), ΜSM, βιταμίνη C και μαγγάνιο, καθώς και το ειδικά σχεδιασμένο αντιφλεγμονώδες μείγμα βοτάνων (από μποσγουέλια, τσουκνίδα, κουρκουμά, τζίντζερ κα) που βοηθά στην αντιμετώπιση των φλεγμονών και των ενοχλητικών πόνων στις αρθρώσεις.


6/ Health Aid Vegan Glucosamine Sulphate Θειική Γλυκοζαμίνη, φυτικής προέλευσης, σταθεροποιημένη με 2 μόρια Χλωριούχου Καλίου ώστε να έχει τη μέγιστη απορρόφηση από τον οργανισμό. Κατάλληλη για όσους εμφανίζουν αλλεργία στα οστρακοειδή, που είναι η κύρια πηγή θειικής γλυκοζαμίνης.


* Οι πληροφορίες του άρθρου στοχεύουν αποκλειστικά στην ενημέρωσή σας και δεν υποκαθιστούν τη θεραπευτική αγωγή του ιατρού. Αναζητήστε εξατομικευμένες συμβουλές πριν επιλέξετε και χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε μη συνταγογραφούμενο βοήθημα για τις αρθρώσεις, ειδικά εάν είστε έγκυος ή θηλάζουσα, παρουσιάζετε αλλεργίες, λαμβάνετε φάρμακα ή έχετε οποιοδήποτε συνυπάρχουσα πάθηση. Μην τροποποιείτε και μην διακόπτετε τη φαρμακευτική σας αγωγή χωρίς τη σύμφωνη γνώμη του γιατρού σας.
Pharm 16 free shipping icon
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ Με παραγγελίες άνω των 59€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
 2112143503 8:00 - 17:00