Close
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 59.00€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο.

Close search
Αναζήτηση
BLOG

Γυμναστική: 1,2,3 βασικά για να ξεκινήσεις!

Γυμναστική: 1,2,3 βασικά για να ξεκινήσεις!
Θέλετε να αλλάξετε το σώμα σας, να χάσετε κιλά και λίπος, να τονώσετε τους μύες σας, να αποκτήσετε πιο σφικτό κορμί ή απλώς να αποκτήσετε καλύτερη υγεία και ευεξία. Όποιος κι εάν είναι ο στόχος η γυμναστική μπορεί να βοηθήσει. Ωστόσο κανένα πρόγραμμα και καμία άσκηση δεν μπορεί να έχει αποτέλεσμα εάν δεν ακολουθείτε τους 3 βασικούς κανόνες! Ποιοι είναι αυτοί; 

Όλα τα προγράμματα γυμναστικής, προκειμένου να είναι αποτελεσματικά και φυσικά να μην σας εκθέτουν σε κίνδυνο τραυματισμών, πρέπει να περιλαμβάνουν τρία βασικά βήματα!

1 - Προθέρμανση

Είναι το λεγόμενο «ζέσταμα» και η αρχή κάθε προγράμματος προκειμένου να προετοιμάσουμε τον οργανισμό για τη μεγαλύτερη επιβάρυνση που θα δεχθεί στη συνέχεια.
Πως γίνεται: Το ζέσταμα πρέπει να περιλαμβάνει πρώτα χαλαρές κινήσεις των αστραγάλων και στη συνέχεια για 5 περίπου λεπτά ασκήσεις για όλο το σώμα που είναι ρυθμικές και ανεβάζουν τους καρδιακούς παλμούς (όπως βάδισμα, επιτόπου τρέξιμο, αναπηδήσεις). Επίσης δεν ξεχνάτε να προθερμάνετε και συγκεκριμένα μέρη του σώματος μέση, ώμους και χέρια με περιφορές, στροφές, κάμψεις, εκτάσεις.
Είστε έτοιμοι όταν…  Η προθέρμανση μπορούμε να πούμε ότι έχει επιτευχθεί όταν οι σφυγμοί ανέβουν αρκετά υψηλότερα από το επίπεδο ηρεμίας και η σωματική σας θερμοκρασία έχει αυξηθεί.

2 - Κυρίως πρόγραμμα

Είναι το βασικό μέρος του προγράμματος γυμναστικής που πρόκειται να ακολουθήσετε είτε πηγαίνετε στο γυμναστήριο και ακολουθείτε το συγκεκριμένο πρόγραμμα που σας έχουν ετοιμάσει είτε γυμνάζεστε μόνοι στο σπίτι ή σε εξωτερικό χώρο κάνοντας κάποιο σπορ ή τρέξιμο

3 - Αποθεραπεία

Πρόκειται για τη διαδικασία επαναφοράς του οργανισμού σε κατάσταση ηρεμίας, αυτήν δηλαδή που είχατε πριν αρχίσετε την προθέρμανση.
Πως γίνεται: Μετά το κυρίως πρόγραμμα άσκησής σας και χωρίς να  έχει μεσολαβήσει κάποιο διάλειμμα, βαδίζετε χαλαρά για περίπου 5 λεπτά. Μόλις νιώσετε πιο ήρεμοι αρχίζετε τις διατάσεις προκειμένου να χαλαρώσετε περισσότερο και να αποφορτίσετε την ένταση από μύες και αρθρώσεις
Είστε έτοιμοι όταν…  Η αποθεραπεία ολοκληρώνεται όταν η καρδιά σας χτυπάει ήρεμα, η θερμοκρασία σας έχει πέσει στα φυσιολογικά επίπεδα, δεν νιώθετε πουθενά πιασμένοι και έχετε ένα αίσθημα ευεξίας και χαλάρωσης.

Αναζητήστε στο Pharm16.gr προϊόντα ειδικά σχεδιασμένα για εσάς που γυμνάζεστε ή θέλετε να βάλετε περισσότερη κίνηση στη ζωή σας! Πρόκειται για προϊόντα που μπορούν να σας διευκολύνουν να πετύχετε τους στόχους σας αλλά και να σας χαρίσουν επιπλέον προστασία, όπως:

* προϊόντα για την ανακούφιση μυών και αθρώσεων
* ανατομικά βοηθήματα
* βιταμίνες και συμπληρώματα διατροφής ειδικά σχεδιασμένα για εσάς που αθλείστε
* προϊόντα κρυοθεραπείας και θερμοθεραπείας
Καθώς και καινοτόμους ανατομικούς πάτους που απορροφούν τους κραδασμούς και την πίεση που ασκείται στο μπροστινό μέρος του πέλματος από αθλητικές δραστηριότητες, μειώνοντας έτσι την επιβάρυνση των αρθρώσεων.

ΠΟΛΥΤΙΜΑ ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ



Price Drop Icon
ΠΤΩΣΗ ΤΙΜΗΣ
-10%
117 Πόντοι
Π.Λ.Τ. 1.87€
ΧΑΜ. ΤΙΜΗ 30 ΗΜ. 1.29€
1.17€


Price Drop Icon
ΠΤΩΣΗ ΤΙΜΗΣ
-22%
899 Πόντοι
Π.Λ.Τ. 17.90€
ΧΑΜ. ΤΙΜΗ 30 ΗΜ. 11.50€
8.99€



*Οι πληροφορίες του άρθρου χρησιμεύουν ως συμπλήρωμα της γενικότερης ενημέρωσής και δεν θα πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο της άμεσης ιατρικής συμβουλής από το γιατρό σας ή άλλο εξειδικευμένο ιατρό.
Pharm 16 free shipping icon
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ Με παραγγελίες άνω των 59€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
 2112143503 8:00 - 17:00