Close
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 59.00€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο.

Close search
Αναζήτηση
BLOG

Δείξε μου τα μαλλιά σου, να σου πω τι τους λείπει!

Δείξε μου τα μαλλιά σου, να σου πω τι τους λείπει!
Τα μαλλιά μαρτυρούν πολλά για την κατάσταση της υγείας μας και σύμφωνα με τους ερευνητές είναι το βαρόμετρο για οτιδήποτε συμβαίνει στο σώμα! Τι μπορεί να λείπει από τον οργανισμό κάθε φορά που διαπιστώνετε κάποια αλλαγή στην εικόνα των μαλλιών σας;

Κοιτάξτε λοιπόν το είδωλό σας στον καθρέπτη προσεκτικά και παρατηρήστε τα: είναι άτονα, θαμπά, αδύναμα, σπάνε εύκολα, πέφτουν; Μήπως τον τελευταίο καιρό παρατηρήσατε κάποια αλλαγή στην εμφάνισή τους; Εάν το πρόβλημα επιμένει μη διστάσετε να κλείσετε ραντεβού με τον γιατρό, καλύτερα ειδικό δερματολόγο, προκειμένου να βρείτε την αιτία! Πολλές φορές η λύση μπορεί να είναι απλή όπως: η περιποίησή τους με εξειδικευμένα προϊόντα και παράλληλα η μεγαλύτερη προσοχή στη διατροφή ή/και η ενίσχυσή της με τα κατάλληλα συμπληρωμάτα διατροφήςΑς δούμε λοιπόν τι μπορεί να λείπει από τα μαλλιά σας ανάλογα με το «πρόβλημα» που παρουσιάζουν:

ΘΑΜΠΑ ΚΑΙ ΑΤΟΝΑ ΜΑΛΛΙΑ;
Ισως χρειάζονται: Ωφέλιμα λιπαρά οξέα
Στη διατροφή σας προσθέστε περισσότερο ελαιόλαδο, ψάρια, ξηρούς καρπούς.

ΕΞΥΠΝΗ ΑΓΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ Pharm16.gr

Το συμπλήρωμα διατροφής Vencil Hairnails συμβάλλει στην ενδυνάμωση της τρίχας, καθώς και στον σχηματισμό για υγιή και δυνατά νύχια που δεν σπάνε, χάρη στα συστατικά, τις βιταμίνες, τα αμινοξέα και τα ιχνοστοιχεία που περιέχει. 

ΦΡΙΖΑΡΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΑΤΙΘΑΣΑ & ΞΗΡΑ;
Τότε διψούν για... Ενυδάτωση
Πιείτε περισσότερο νερό και χυμούς φρούτων και λαχανικών

ΕΞΥΠΝΗ ΑΓΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ Pharm16.gr
Το σετ επανόρθωσης για επαγγελματική φροντίδα των μαλλιών στο σπίτι Natura Siberica Hair Restoration Home Spa. Περιλαμβάνει εξειδικευμένα προιόντα τα οποία ενυδατώνουν σε βαθος τα μαλλιά σε 4 βήματα. Το σετ περιέχει: Anti Hair -Loss Active scalp peeling  (Step 1), Cleansing & Invigorating Tonic shampoo (Step 2), Laminating Effect Hair wrap-mask (Step 3), Deap Hydration Leave in spray-tonic for scalp  (Step 4) και μαζί Serum (Amino-Complex/Ginseng-Arginine/Kedr pro-oil/Rose Elastin) 

ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΜΑ, ΛΕΠΤΑ & ΕΥΘΡΑΥΣΤΑ;
Ίσως χρειάζονται: Ψευδάργυρο
Βάλτε στο τραπέζι σας περισσότερο κρέας και ξηρούς καρπούς

ΕΞΥΠΝΗ ΑΓΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ Pharm16.gr
Το PBiorga Cystiphane B6 Zinc κατά της τριχόπτωσης, είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής με βιταμίνη Β6 που συμβάλλει στη φυσιολογική σύνθεση της κυστεΐνης και ψευδάργυρο που βοηθά στη διατήρηση των μαλλιών και των νυχιών σε μια κανονική κατάσταση και επίσης στην προστασία των κυττάρων έναντι του οξειδωτικού στρες.

ΣΠΑΝΕ ΕΥΚΟΛΑ & ΚΑΝΟΥΝ ΨΑΛΙΔΑ
Ίσως χρειάζονται: Βιταμίνες του συμπλέγματος Β 
Προσθέστε στη διατροφή σας αβγά, γαλακτομικά, κρέας, λαχανικά, ψάρια, δημητριακά

ΕΞΥΠΝΗ ΑΓΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ Pharm16.gr
Η νέα μάσκα για Μαλλιά με Ψαλίδα Schwarzkopf Gliss Mask Split Hair Miracle 2 σε 1 όπως και όλες οι φόρμουλες του Gliss που βασίζονται σε Προηγμένης Τεχνολογίας Ενεργά Συστατικά και Θησαυρούς της Φύσης, έχουν δημιουργηθεί ώστε να καλύπτουν τις εξειδικευμένες ανάγκες των μαλλιών, προσφέροντας επανόρθωση και ορατή βελτίωση στην ποιότητα της τρίχας.

ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΣΤΕ ΑΠΟ ΞΗΡΟΔΕΡΜΙΑ Ή/ΚΑΙ ΠΙΤΥΡΙΔΑ
Ίσως χρειάζονται: Μονοακόρεστα λιπαρά οξέα και βιταμίνη Ε.
Βάλτε στο τραπέζι περισσότερο ελαιόλαδο, αβοκάντο, καρύδια.

ΕΞΥΠΝΗ ΑΓΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ Pharm16.gr
Το Sebamed Urea Shampoo Εξειδικευμένο σαμπουάν  για πολύ ξηρά μαλλιά που ενυδατώνει και μειώνει την ξηρότητα και τον κνησμό. Κατάλληλο και στην "ξηρή πυτιρίδα" - απολέπιση .

ΑΡΓΟΥΝ ΝΑ ΜΑΚΡΥΝΟΥΝ;
Ίσως χρειάζονται: Πρωτεϊνες και βιταμίνες Β.
Και για αυτό μεταξύ άλλων πρέπει να τρώτε... κρέας, ψάρι, αβγά, γαλακτοκομικά, λαχανικά, ψάρια, δημητριακά.

ΕΞΥΠΝΗ ΑΓΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ Pharm16.gr
Το Ducray - Anacaps Reactiv εξειδικευμένο συμπλήρωμα για Μαλλιά & Νύχια που η σύνθεσή του περιέχει Μεθειονίνη, Κυστίνη, Σίδηρο, Βιταμίνες Ε, PP, Β6, Βιοτίνη (Β8)

ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΝ!
Ίσως χρειάζονται: Πρωτεΐνες
Βάλτε στο τραπέζι σας ασπράδια αβγών, όσπρια.
           
ΕΞΥΠΝΗ ΑΓΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ Pharm16.gr
Το Vichy Dercos Densi-Solutions Regenerating Thickening Balm Conditioner ένα balm πύκνωσης & ανάπλασης για αδύναμα, λεπτά μαλλιά δρα τόσο στο τριχωτό της κεφαλής για να το ενυδατώσει, όσο και στις ίνες των τριχών για να ενισχύσει την αναγέννησή τους, κάνοντας τα μαλλιά πιο δυνατά, πιο πυκνά, πιο ευκολοχτένιστα και λαμπερά.

ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΤΑΘΕΡΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ!
Ίσως χρειάζονται: Σίδηρο, πυρίτιο ή ασβέστιο
Προσθέστε στη διατροφή σας περισσότερο κόκκινο κρέας, δημητριακά, γαλακτοκομικά

ΕΞΥΠΝΗ ΑΓΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ Pharm16.gr
Το συμπλήρωμα διατροφής κατά της τριχόπτωσης BioCalpil Forte χάρη στη σύνθεσή του με Κυστείνη, Μεθειονίνη, Σίδηρο που ενισχύει σημαντικά την αντοχή της τρίχας, ασβέστιο και ινοσίτη, Βιταμίνη C και φολικό οξύ και εχύλισμα βλαστών bamboo που τρέφει και ενισχύει τον θύλακα της τρίχας

Χρήσιμη γνώση! Η εποχική τριχόπτωση είναι πιο έντονη όσο πιο λεπτά, αδύναμα και ταλαιπωρημένα είναι τα μαλλιά σας. Στη περίπτωση αυτή εκτός από κάποιο δυναμωτικό ή «κατά της τριχόπτωσης» σαμπουάν, συστήνεται και η περιποίηση των μαλλιών με λοσιόν, ή λάδι, ή αμπούλες που καταπολεμούν την τριχόπτωση, ενδυναμώνουν την τρίχα από τη ρίζα έως τις άκρες και ενεργοποιούν την τριχοφυΐα.

* Οι πληροφορίες του άρθρου χρησιμεύουν ως συμπλήρωμα της γενικότερης ενημέρωσης των αναγνωστών και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τις εξειδικευμένες συστάσεις και συμβουλές των ειδικών. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν υποκαθιστούν την ισορροπημένη διατροφή. Εάν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή έχετε κάποια πάθηση συμβουλευτείτε τον γιατρό σας πριν από τη λήψη τους.
Pharm 16 free shipping icon
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ Με παραγγελίες άνω των 59€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
 2112143503 8:00 - 17:00