Close
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 59.00€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο.

Close search
Αναζήτηση
BLOG

Κυτταρίτιδα; Διώξτε την με λουίζα!

Κυτταρίτιδα; Διώξτε την με λουίζα!
Μειώνει τα οιδήματα, ενισχύει την αποτοξίνωση απομακρύνοντας τις τοξίνες και σε συνδυασμό με μια κάπως πιο προσεκτική διατροφή, άσκηση και κρέμες για τοπική εφαρμογή μπορεί πραγματικά να εξαφανίσει την κυτταρίτιδα! Ποιο βότανο υπόσχεται αυτά τα θεαματικά αποτελέσματα;

Μα γιατί έχω κυτταρίτιδα;

Η κυτταρίτιδα αποκαλείται ουσιαστικά η λίπους και νερού ανάμεσα στο δέρμα και την ακριβώς από κάτω στοιβάδα, που συνοδεύεται από μειωμένης ελαστικότητας συνδετικό ιστό και έχει μορφή «φλοιού πορτοκαλιού». Αίτια εμφάνισής της είναι η κακή τοπική αιμάτωση, η οποία προκαλεί ανεπαρκή τροφοδοσία των λιποκυττάρων της περιοχής, με αποτέλεσμα την αύξηση του όγκου τους, τη συμπίεση των αγγείων και εντέλει τη συμφόρηση της μικροκυκλοφορίας.

Πώς μπορούν να βοηθήσουν τα βότανα

Ορισμένα βότανα αλλά και συνδυασμοί τους χάρη στα πολύτιμα συστατικά τους διαθέτουν ήπια διουρητική και αποτοξινωτική δράση, ιδιότητες που συμβάλλουν στην αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας και της κατακράτησης! Πρωταγωνίστρια ανάμεσά τους η Λουίζα! Ελάτε να σας την συστήσουμε!

ΛΟΥΙΖΑ για υπέροχο κορμί

Είναι το βότανο με την υπέροχη γεύση που σαν αφέψημα θυμίζει λεμόνι! Η λουίζα λοιπόν είναι διάσημη όχι μόνο γιατί μειώνει τις κατακρατήσεις υγρών, αλλά και γιατί βοηθά στη ρύθμιση της όρεξης, στην ενίσχυση του μεταβολισμού κι όταν μάλιστα συνδυάζεται με μια διατροφή με λιγότερες θερμίδες προάγει την απώλεια βάρους.
Σημείο προσοχής: Εάν έχετε υπόταση συμβουλευτείτε ειδικό υγείας για τον τρόπο χρήσης της Λουΐζας, καθώς επειδή είναι διουρητική μειώνει την πίεση του αίματος.

Αναζητήστε στο pharm16.gr Λουΐζα έτοιμη για χρήση και εκμεταλλευτείτε τις ιδιότητες της!

* Σε Βάμμα – Σας προτείνουμε το Ofelimo Βάμμα Λουϊζας 
* Σε Εκχύλισμα – Σας προτείνουμε ΜEKE: Λουίζα & Μηλόξυδο Anti Lipo Drops 100ml, Λουίζα & Ταραξάκο drops Anti Cholest, Λουίζα & Πράσινο Τσάι drops Anti Toxin 
* Σε αποξηραμένη μορφή – Συσκευασμένα σε φακελάκια μιας χρήσης που μπαίνουν ζεστό νερό και έχετε έτοιμο αφέψημα σε 1-2 λεπτά. Σας προτείνουμε: Symbeeosis Greek Organic Lemon Verbena Μείγμα Βοτάνων Λουΐζα 
* Σε χυμό μαζί με αλόη. Σας προτείνουμε Kaloe Aloe Vera Gel Πράσινο Τσάι με Λουϊζα με Stevia 1000ml 

Να θυμάστε

- Στην περίπτωση αφεψημάτων είναι προτιμότερο να χρησιμοποιείτε τιτλοδοτημένα σκευάσματα και όχι να τα φτιάχνετε μόνες σας από τα αντίστοιχα φυτά. 
- Η χρήση διαιτητικών συμπληρωμάτων δεν υποκαθιστά την ανάγκη για βελτίωση των διατροφικών συνηθειών. Πριν χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε σκεύασμα, συμβουλευτείτε ειδικό για το εάν ενδείκνυται για την περίπτωσή σας και για το ποιος είναι ο σωστός τρόπος λήψης του.

ΚΑΙ νεο ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΠΡΟΪΌΝ! Ανακαλύψτε το στο Pharm16.gr 

Δοκιμάστε τους επιδέσμους Αποσυμφόρησης Ποδιών της Somatoline Cosmetic! Πρόκειται για εντατική επαγγελματική θεραπεία που χρησιμοποιεί ωσμωτική δράση προκειμένου να προωθηθεί η αποστράγγιση των δερματικών υγρών. Η σύνθεσή του περιέχει ένα αποκλειστικό μείγμα αλάτων με οσμωτική δράση που: Ευνοούν την παροχέτευση υγρών στους δερματικούς ιστούς.
Διευκολύνουν την αποβολή των τοξινών. Διεγείρουν την επανενεργοποίηση της μικροκυκλοφορίας του δέρματος. Περιέχει επίσης φυτική εσκίνη που προάγει την αποστράγγιση και βελτιώνει τη μικροκυκλοφορία του δέρματος στις υπό θεραπεία περιοχές. Το άνετο ελαστικό ύφασμά του επιτρέπει στους επιδέσμους να προσαρμόζονται εύκολα στις περιοχές που πρόκειται να περιποιηθούν, ασκώντας ένα ευχάριστο συμπιεστικό μασάζ που βοηθά στη βελτίωση της διέγερσης της μικροκυκλοφορίας του δέρματος και κάνει πιο αποτελεσματική την αποστραγγιστική δράση.
Επιπλέον, το παντελόνι που φοριέται πάνω από τους επιδέσμους δημιουργεί ένα εφέ σάουνας που βελτιώνει το καλλυντικό αποτέλεσμα για να πετύχετε πιο τονισμένα και πιο λεία πόδια.
Το κιτ περιέχει 2 επαναχρησιμοποιήσιμους εμποτισμένους επίδεσμους και ένα παντελόνι.

* Οι πληροφορίες του άρθρου χρησιμεύουν ως συμπλήρωμα της γενικότερης ενημέρωσής σας και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τις εξειδικευμένες συστάσεις και συμβουλές των ειδικών. Τα συμπληρώματα διατροφής και τα φυτοθεραπευτικά σκευάσματα δεν προορίζονται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία νόσων. Αναζητήστε εξατομικευμένες συμβουλές πριν τη χρήση τους ειδικά εάν είστε έγκυος ή θηλάζουσα, παρουσιάζετε αλλεργίες, λαμβάνετε φάρμακα ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.
Pharm 16 free shipping icon
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ Με παραγγελίες άνω των 59€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
 2112143503 8:00 - 17:00