Close
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 59.00€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο.

Close search
Αναζήτηση
BLOG

Διώξε τους λεκέδες!

Διώξε τους λεκέδες!
Καλοκαίρι και λεκέδες πάνε παρέα! Κι επειδή στις διακοπές δεν γίνεται να φορτώσετε τις βαλίτσες με πολλά ρούχα σας έχουμε λύσεις που σας λύνουν τα χέρια! Μικρές, έξυπνες συμβουλές και κόλπα για να αντιμετωπίσετε αποτελεσματικά τους πιο συνηθισμένους λεκέδες και ανακαλύψτε στο Pharm16.gr τα πλεον αποτελεσματικά απορρυπαντικά για το σπίτι και το πλύσιμο των ρούχων που σέβονται το περιβάλλον και την τσέπη σας!

Έπεσε καφές;

Ρίξτε σε ένα καθαρό νωπό πανάκι λίγη μαγειρική σόδα και με ταμποναριστές κινήσεις αφαιρέστε το λεκέ. Στη συνέχεια πλύντε το ρούχο. Αν και πάλι δεν δείτε αποτέλεσμα διαλύστε σε μια λεκανίτσα με κρύο νερό, λευκό ξίδι σε αναλογία 3 μέρη ξίδι και 1 νερό και αφήστε το ρούχο να μουλιάσει.

Το κραγιόν άφησε σημάδι στο μπλουζάκι!

Ναι συμβαίνει συχνά, ενώ είστε έτοιμες και τη στιγμή που κοιτάζετε το είδωλό σας στον καθρέπτη, να διακρίνετε το λεκέ από το κραγιόν σας στο μπουζάκι σας! Όχι δεν χρειάζεται να αλλάξετε μπουζάκι. Απλώς δοκιμάστε να ταμπονάρετε μαλακά το λεκέ με λευκό οινόπνευμα. Αν δεν φύγει τότε αλλάξτε μπουζάκι, εν τω μεταξύ όμως μουσκέψτε το λεκέ με υγρό απορρυπαντικό και πλύντε το ρούχο.

Αχ αυτό το κρασί!

Μια σταγόνα του φέρνει την… αναστάτωση! Ηρεμήστε γιατί και τον λεκέ από κρασί μπορείτε να τον αφαιρέσετε με ένα απλό κολπάκι! Καλύψτε τον με αλάτι, αφήστε για μισή ώρα περίπου και αμέσως μετά αφαιρέστε το αλάτι και ταμπονάρετε το λεκέ με διάλυμα νερού που θα έχετε διαλύσει απορρυπαντικό ρούχων.  

Έσταξε λάδι στο ρούχο σας; 

Και πάλι κανένα πρόβλημα! Ενεργήστε αστραπιαία και ρίξτε πάνω στο λεκέ λίγη παιδική πούδρα (αυτή σε μορφή ταλκ). 
 
Λέρωσε το μπλουζάκι του με μελάνι!

Οι λεκέδες από στυλό μελάνι στα ρούχα του μικρού σας αλλά συχνά και στα δικά σας ρούχα, δεν είναι και το καλύτερο που μπορεί να συμβεί! Αν το ύφασμα είναι βαμβακερό μπορείτε με ένα καθαρό πανάκι να ταμπονάρετε το λεκέ με χυμό από λεμόνι και συνέχει να πλύνετε απορρυπαντικό. Εαν το ύφασμα είναι από άλλο υλικό διαλύστε σε ίση ποσότητα καθαρό οινόπνευμα και λευκό ξύδι, ταμπονάρετε και πλύντε κανονικά. 

Ανακαλύψτε στο Pharm16.gr τα πιο αποτελεσματικά απορρυπαντικά για το πλύσιμο των ρούχων αλλά και τον καθαρισμό του σπιτιού! Προϊόντα που σέβονται το περιβάλλον και την τσέπη σας!
Pharm 16 free shipping icon
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ Με παραγγελίες άνω των 59€ και έως 6kg σε βάρος ή όγκο
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
 2112143503 8:00 - 17:00